Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.04. 13:20:47

varnagykrisztian írta:Csatlakoznánk de kéne hozzá egy kis segítség pl.SKYPE-on.A pontozásos részét vágom de a draft kicsit kínai :mrgreen:
Regisztrálj/atok. Itt simán leírjuk neked, de egyébként egyszerű. Van gyakorlási lehetőség. Mock Draft résznél annyit próbálkozhatsz, amennyit csak akarsz tét nélkül és ki tudod tapasztalni mi micsoda... :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.04. 13:01:40

neobarca írta:Ha megengedsz egy véleményt. Szetintem inkább csatlakozzatok egy public ligához yahoon. Nem késő!. Kb minden nap indulnak. Csak 1 hét telt el, az pont semmi. Ha jól emléxem anno mi is jópár hét lefolyása után kezdtük.
Legalább egy kicsit szoknátok, kiismernétek a játékot. Amolyan tanuló év lenn, jövőre meg mehet élesbe. Veszteni valótok nincsen. Ezt az excel táblázatos izét egy idő után úgyis megunjátok, valamint a hibázási lehetőség is sokkal nagyobb. Arról nem beszélve, hogy egy ilyen csapatot mint ami pl most van neked/nektek, nem is álmodjatok fantasyban. Nem lesz rá lehetőségetek ilyet összerakni. :wink: 8)
Csatlakoznánk de kéne hozzá egy kis segítség pl.SKYPE-on.A pontozásos részét vágom de a draft kicsit kínai :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.04. 10:56:34

varnagykrisztian írta:Haverral elkezdtük nyomni a ti sémátok alapján......excel táblázaton vezetjük a statokat ](*,) ......6-5-re én vezetek =D> A hajnali 6 meccsből 4-en érdekeltek vagyunk [-o<
Ha megengedsz egy véleményt. Szetintem inkább csatlakozzatok egy public ligához yahoon. Nem késő!. Kb minden nap indulnak. Csak 1 hét telt el, az pont semmi. Ha jól emléxem anno mi is jópár hét lefolyása után kezdtük.
Legalább egy kicsit szoknátok, kiismernétek a játékot. Amolyan tanuló év lenn, jövőre meg mehet élesbe. Veszteni valótok nincsen. Ezt az excel táblázatos izét egy idő után úgyis megunjátok, valamint a hibázási lehetőség is sokkal nagyobb. Arról nem beszélve, hogy egy ilyen csapatot mint ami pl most van neked/nektek, nem is álmodjatok fantasyban. Nem lesz rá lehetőségetek ilyet összerakni. :wink: 8)

És akkor az első hét konklúziója:
Nem kevés meglepetés született, ahogy így végignézek az eredményeken. :D Szépen pörög az FA is. Az a legnagyobb vicc, hogy keeperben sokkal kevesebb használható emberke maradt mint aukciósban. Pedig aukciósban lényegesen többen vagyunk, szal pont fordítva kellene lennie. :P Valahogy a keeper mezőnyt idén is komolyabbnak érzem, pedig a másik is színvonalas idáig szerintem.

Csapataimról pár szót: Bár mind a két ligában 8-4-re nyertem, csalóka. Nagyon csalóka.
Jónéhány emberem hatalmas csalódás idáig. Ilyenkor verem a fejem a falba, hogy őket választottam a másik helyett akit kinéztem, a másik meg persze szárnyal… :cry:

Természetesen sérülések is hátráltatnak. Knight esetében nem tudtam, sírjak e vagy nevessek.
De Anderson kihagyása lényegesen fájóbb pont nálam... :shock:

Na és mi a legviccesebb? Az általam jónak és ütősnek talált aukciós csapatomat 10 AZAZ 10-2-re verte a héten a szerény személyem által lesajnált, utolső helyek egyikére pályázó keeper brigádom. :lol: :lol: :lol:

Espn-ben is nyertem, bár az kevésbé mozgat. 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.03. 23:10:43

Bob_Marley írta:Az inkább ma éjjel illetve holnap hajnal. Magyar nyelv szépségei.
Ja, benéztem (anno magyar nyelvtanból 2-es voltam :oops: ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Bob" jövőre el kell hogy magyarázd a regisztrálást + DRAFT-ot az NBA FANTASY-ra :mrgreen: Haverral elkezdtük nyomni a ti sémátok alapján......excel táblázaton vezetjük a statokat ](*,) ......6-5-re én vezetek =D> A hajnali 6 meccsből 4-en érdekeltek vagyunk [-o<
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.03. 21:10:43

varnagykrisztian írta:
Ok, köszi, már kezdem érteni, akkor a holnap éjjeli 6 meccs is beleszámít :D Még1x köszi hogy válaszoltál :mrgreen:
Az inkább ma éjjel illetve holnap hajnal. Magyar nyelv szépségei.
Tehát Pistons-Celtics, Heat-Wizards, Orlando-Nets, OKC-Suns, Knicks-Minny és Lakers-Atlanta meccsek még ebbe a hétbe beleszámítanak, mivel ez még Vasárnap van.

Nagyon egyszerű amerikai időzónában kell amúgy gondolkozni s ennyi, -6 óra eltérés van, tehát pl ott most épp bekajáltak és nézik az NFL-t s 15 óra múlt ottani idő szerint.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.03. 21:05:17

Bob_Marley írta:Itt az a lényeg, hány kategóriát nyersz, tehát Slither ha nyer a héten, akkor nem 1 pontot kap érte, hanem az eredménynek megfelelő győzelem-vereseég mutató (kategória szerint, ami jelen esetben 7-5) viszi tovább, s így alakul ki a sorrend, hogy kinek milyen a mérlege.

A Vasárnap meg USA idő szerinti Vasárnap éjfél, tehát mivel 6óra eltérés van (már állítottak ott is órát amúgy) ezért minden játékhét Hétfő reggel 6ig tart (CET). Nyilván a meccsekre értendő, ami elkezdődött addig, tehát ha extrém esetben van x hosszabbítás a legutolsó meccsen, ami tovább tart mint reggel 6, ugyanúgy beleszámít a játékhétbe. Nem olyan bonyolult az NBA.comon is megtalálható menetrend számít egy hétnek, ami Hétfőtől-Vasárnapig terjedő meccseket jelent, s így szép sorban halad az egész tovább.
Ok, köszi, már kezdem érteni, akkor a holnap éjjeli 6 meccs is beleszámít :D Még1x köszi hogy válaszoltál :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.03. 20:51:18

varnagykrisztian írta:
Köszi, de akkor miért nem írja be hogy pl. Dream Team vezet 1-0-ra a GT's Terminators ellen :roll:
Itt az a lényeg, hány kategóriát nyersz, tehát Slither ha nyer a héten, akkor nem 1 pontot kap érte, hanem az eredménynek megfelelő győzelem-vereseég mutató (kategória szerint, ami jelen esetben 7-5) viszi tovább, s így alakul ki a sorrend, hogy kinek milyen a mérlege.

A Vasárnap meg USA idő szerinti Vasárnap éjfél, tehát mivel 6óra eltérés van (már állítottak ott is órát amúgy) ezért minden játékhét Hétfő reggel 6ig tart (CET). Nyilván a meccsekre értendő, ami elkezdődött addig, tehát ha extrém esetben van x hosszabbítás a legutolsó meccsen, ami tovább tart mint reggel 6, ugyanúgy beleszámít a játékhétbe. Nem olyan bonyolult az NBA.comon is megtalálható menetrend számít egy hétnek, ami Hétfőtől-Vasárnapig terjedő meccseket jelent, s így szép sorban halad az egész tovább.

szerk: hurrá. :D Elég gyér a támadórepertoárja az OKC-nek kell egy kis segítség oda. :D Nem mintha sokat számítana, mert aukciós ligában borzalmas nehéz csapatom van.

De hogy én is írjak egy meglepőt, Nick YOung megy a padra Henry kezd, volt egy remek meccse, 1 kevésbé, meg egy borzalmas, kíváncsi vagyok milyen hatással lesz ez rá, hogy kezd. Mindenesetre waiveren van, ha ma jó lesz tuti menni fognak rá a jelölések. :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.03. 20:43:41

Bob! A sok rossz híred mellé 1 jó: Westbrook játszik ma... :wink:

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.03. 20:23:59

Bob_Marley írta:Mindig Vasárnapig tart az adott forduló, teljesen mindegy hogy most pl Kedden kezdődött a szezon vagy majd AS hétvége után is csak Szerdán lesznek meccsek (vagy csütörtök már nem emlékszem)
Köszi, de akkor miért nem írja be hogy pl. Dream Team vezet 1-0-ra a GT's Terminators ellen :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.03. 20:02:26

varnagykrisztian írta:Sziasztok.Amit itt nyomtok http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/3818" target="_blank az már lezárult vagy még a hétfő éjjeli meccsek beletartoznak?
Mindig Vasárnapig tart az adott forduló, teljesen mindegy hogy most pl Kedden kezdődött a szezon vagy majd AS hétvége után is csak Szerdán lesznek meccsek (vagy csütörtök már nem emlékszem)

Ja hogy Colston inaktív, ezzel azért megnöveltem a heti esélyeimet. :D Mikor még ránéztem csak kérdéses volt, bár nem mintha sokat számítana, de azért ciki, hogy nem tudok teljes csapatot kiállítani.....
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.03. 19:27:45

Sziasztok.Amit itt nyomtok http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/3818" target="_blank az már lezárult vagy még a hétfő éjjeli meccsek beletartoznak?
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.03. 18:24:20

Gareth Tello írta:
MichaaBee írta:Vázquez tulajok helyében nem lennék. :D
Egyik yahoo-s public league-ben megvan nekem, nagyon örülök neki. :lol: Mondjuk szerencsére ott van mellé Jennings és Parker, szóval annyira nem gáz.

Viszont egy másik public league-ben meg Thomast sikerült draftolnom, úgyhogy királyság. 8)
Nem kell beszarni. Jó lesz ő. Türelem... ;)

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.03. 13:39:39

Nem állok túl jól egyik ligában sem, úgy tűnik, Slither dupla győzelmet arat felettem. :D
MichaaBee írta:Vázquez tulajok helyében nem lennék. :D
Egyik yahoo-s public league-ben megvan nekem, nagyon örülök neki. :lol: Mondjuk szerencsére ott van mellé Jennings és Parker, szóval annyira nem gáz.

Viszont egy másik public league-ben meg Thomast sikerült draftolnom, úgyhogy királyság. 8)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.11.03. 12:46:21

No, nem akarom elszólni a dolgokat, de az első hét elég jól alakul eddig. :D 9-3-ra vezetek mindkét ligában, ami adott esetben még lehet 10-2 is, szóval alakul ez az első hét. A draft egyelőre úgy tűnik, hogy jól sikerült, szerintem rögtön első teljes játéknapon több pontot dobált a csapatom, mint tavaly akármelyik héten. :D

Két sleeper jelöltemet , Reggie Jackson és Spencer Hawes sikerült mindkét ligában behúzni, ami egyelőre kiválóan sült el. RJ talán még nem is annyira, helyette simában jobb lett volna mondjuk Isaiah Thomas, de sok volt már az irányítóm, keeperben viszont Thomas is megvan és ő is állatkodik. Vázquez tulajok helyében nem lennék. :D Hawesome viszont nagyon awesome. 3 meccséből 2-n hozta a dupla-duplát, de azt az egy 24/9-es meccset is elnézem neki. 8)

Egyébként keeperben ezek ellenére sem vagyok meggyőződve, hogy sok mindenre hivatott lenne a csapatom, PO-ba még besurranhatnék, de ha valaki pickekkel szeretne dobálni néhány játékosomért vagy keepert adna és pakkban vinné a jókat, akkor arra is vevő vagyok. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.03. 12:00:28

Akkor ez megoldódott, ha alul is a sorrend döntene, akkor ugyanúgy az lenne a cél, hogy gyengébb legyél, hogy nagyobb esélyed legyen a lotteryn. Ha meg azt mondjuk, hogy az kapja a legnagyobb esélyt, aki megnyeri az alsóházi PO-ot az meg ugye elég logikátlan. Szerintem a tankolás ugyanúgy része a dolognak, s nincs is ezzel baj. Ráadásul itt azért olyan nincs mint a valóságban, hogy "fantomsérülések" meg direkt lecseréli az edző stb, hogy megóvja a vereséget. Itt a csapatodat be kell állítani, maximum tudsz direkt cserélni cetlikért, ami szerintem nem rossz dolog.

Ejj Cumbee nagyon nem örülök, hogy így alakult ez a hét. :D Mert hosszútávon nyerhetnék ha felveszek egy FA-t viszont a héten még van esélyem fordítani, s ehhez minden játékosomra szükségem van. Nagy a dilemma.

Mellesleg egyre jobban kezd bosszantani a Harris ügy.
PF Tobias Harris is still weeks away from returning. Eddig az volt, hogy fáj a bokája szegénykémnek, most már olvastam olyan rémhírt is, hogy lehet el van neki törve, ja brávó, jó hogy erről kussolt végig a Magic.....Sima egyszerű bokaficamból ott tartunk, hogy lehet még hetekig nem is edz....Így megszívni, s tényleg az a bosszantó, hogy eddig szó sem volt ilyenről, előszezonban is annyi volt fáj neki, de nem komoly. Valahogy tényleg kísértenek a sérülések, azért Knight is hogy 104 mp után lesérül, kabaré. :D Ennek fényében, hogy gyakorlatilag 2 emberem sem játszott a héten meg Nene is hagyott ki meccset (mait is lehet) jól sikerült a hét. (kopp-kopp). Szerencsére ma van NFL is, hogy visszarázódjon az ember a valóságba és szokja a vereséget. :lol:
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.02. 20:23:37

Most már megvan a döntő szavazat, marad a 3 keeper.

Amúgy lottery helyett én az alsóházban az ottani consolation PO eredménye alapján adnám a draftpoziciókat, és akkor tényleg nem lenne olyan szintű tankolás. Helyette a gyengébb csapatok is a jobb eredményre hajtanának egymást között, és sokkal izgalmasabb lenne az idény vége, de ebben már valszeg nem lenne benne a többség.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.02. 19:36:04

Slither írta:
Nem értem miért kell leragadni az 5 keepernél. A szavazás lényege az hogy szeretnénk-e melni a keeperek számát vagy sem, zárójelben meg beírtam hogy 4 vagy 5 hogy tudjuk hogy nem nagy emelésről lenne szó. Nem értem miért kell most ezen ennyire kukacoskodni, a szavazás kiírásánál senki se értetlenkedett emiatt...
Mint írtam, akkor a következőnél meg szavazunk arról, hogy 4 vagy 5 keeper legyen ?? Nem kukacoskodok, de nem mindegy. Lehet írni, hogy oooh csak kisebb mértékű emelés, csak számít hogy mennyi. Érted, tegyük fel azt mondom emelem a fizetésed, hurrá azért csak rákérdezel, hogy mennyivel . :D Emelünk négyre az 33%os emelés, emelünk 5-re az 66%os emelés, némi differenciát érzek. Talán szerencsésebb lett volna úgy megtartani mennyi keepert szeretnél jövőre 3-4-5. Ami miatt lehet kukacoskodónak tűnök, hogy ez a kérdés érzésem szerint már nem kellene téma legyen egy draft után, mert alapvetően a draft sok mindent meghatároz, s akkor más stratégiát is igényel, s pl az újoncok szerepe felértékelődhet.
Slither írta: Aki több keepert akar az gondolom azért akarja, mert több embert szeretne megtartani, nem tudom mit kell ezen még elmagyarázni. Nem hiszem hogy úgy szavazna vki hogy leül és órákig gondolkozik hogy ez most a liga szempontjából ez most jó vagy sem, hanem az alapján dönt hogy neki jó-e az adott opció (legyen akár azért mert sok jó keeperje van vagy azért mert neki úgy jobban tetszik - lásd meslija, akinek elég gyenge a játékosállománya, mégis amellett van hogy 4 keepert szeretne).
Ezt valamilyen szinten önzőségnek tartom. Mégiscsak egy közösségben vagyunk az érdek a kiegyenlített liga, a dögöljön meg a szomszéd tehene is elv nem biztos hogy jó. S félre értés ne essék én nem megvádolok senkit, úgy szavaz ahogy akar, attól még ezt az elvet nem tudom elfogadni, nem az a kérdés nekem jó-e ha nem hogy mindenkinek jó-e.
Slither írta: Nem tudom ki az a 2 aki nem szavazott eddig (valszeg az egyik Eazzy lesz az aktivitását elnézve), de azért várjuk meg hogy mindenki szavazzon, mert itt tényleg számít mindenki véleménye, és elég szoros a dolog (draft időpontnál azért nem lehetett tovább húzni a dolgot mert ott már nagyon közel volt az időpont, a többinél meg úgyis megvolt a többségi szavazat ). Még 1 szavazat kell arra hogy ne emeljük a keeper létszámot és akkor marad a mostani 3.
Eazzy akkor ezek szerint tartózkodik. Nem tudom kire várunk, tényleg akkor lesz szép, hogy utána meg megy a harakiri, hogy mennyi ha úgy alakul. :D
Slither írta: Jövőre nem írok ki semmilyen szavazást, minden maradni fog a mostani rendszerben, és akkor nem kell ilyenekkel bajlódni.
[/quote]
Itt nem erről van szó, lotterys dolog is például tök jó ötlet volt. Némi sértődöttséget érzek, pedig úgy gondolom én is direkt próbálok "toleránsabban" hozzáállni a dolgokhoz, mindig az van Bobnak ez nem jó az nem jó, vitázunk stb direkt próbálom úgy kezelni a dolgokat, hogy nyugodt legyen minden.. Ezerszer leírtam én az egyenlőséget preferálom, jó társaság, s mégis felmerül egy ilyen kérdés és pl te magad leírod a saját érdekeidet nézed, szerintem ez nem jó. Mondom, aki arra szavazott legyen úgy részemről az a visszás, hogy ez a draft után már nem kellene téma legyen. Én tavaly is megtarthattam volna, akár 6 játékost is, idén sem jelentene gond 5, de akinek gondot jelent azzal mi van? Annak a korlátai baromi végesek, s úgy gondolom pont hogy még nagyobb tankolásba kell kezdjen. Nincs 5 keeper szintű emberem, mit tudok csinálni??? Jövőre drafton próbálok szerezni, oké de a drafton sokkal inkább szűkül a piac, oda kell érnem az elejére, hogy tudjak jót választani, minden értékemet feladom a draftra, hogy tudjak 5 keepert szerezni. Az emeléssel pont az értjük el, hogy a keeperállomány még inkább meghatározó lesz, most azért szintén vannak erősebb, gyengébb keeperek, de ott van még 12 ember, akit tudsz szerezni s tudsz kompenzálni. Az hogy van 4 vagy 5 ezt szűkíti. Nő az átlagos eltérés, eljutunk oda ránézésre lesz 4 csapat, aki tuti PO hely maradék 2-re meg verseng 3-4 csapat a többi kb a harmadik-negyedik hét után elkezd tankolni ha teszem azt mondjuk fel sem adja. Most legalább ránézésre is megmondhatatlan mi lesz.

meslija érvelése egyébként tetszett, bár szerintem pont hogy, aki foglalkozik vele utánaolvas azt megjutalmazza a sors, mert előrébb tud végezni.

Most teszem azt van 5 keeper (nem ragadok le ennél de a legrosszabbat felvázolom) te kb az összes magast bekeepeled, Cumbee még megtart Cousins-Davis párost. Így is szűkös a magas piac, jövőre nekimegyünk úgy, lesznek olyan csapatok, akiknek esélyük sem lesz normális magast húzni. Gyorsan megnézve másnak is vannak használható magas emberek (nálam is van 2 pl) , 4-5 keeper esetén jövőre a drafton gyakorlatilag nem lenne PF/C. Mondom így a draft után pláne nem érzem szerencsésnek a kérdést, hogy emeljünk-e vagy sem, írtad hogy sürgetett az idő a draft időpont szavazásnál le kellett zárni. Úgy gondolom itt is már nehéz szavazni, mert emelés esetén más lenne a választási tényező is. Hiába mondjuk oooh csak egyet emelünk, akkor is változik, s nem kukacoskodni akarok, hanem egyszerűen attól félek, hogy még inkább megnyílna egy olló, s még nagyobb jelentőséget kapna egy keeper. Erről tavaly is értekeztünk fontos a keeperállomány, de jelenleg a cetliknek ugyanolyan ha nem nagyobb jelentősége van. Emelés esetén ez megváltozna, nem tudom hogy mennyire, de változna és a kiegyensúlyozottságnak nem tenne jót.

Nem vitázni szerettem volna, leírtam a gondolataimat miért nem értek egyet a szavazással s főleg az időpontjával. Az utolsó ha megszavazza hát legyen, akkor pl én már egyből tankolok, hogy jövőre vihessem Wigginset vagy Parkert, mert egyszerűen arra vagy rákényszerítve, hogy erős keeperállományt hozzál össze. Most jelenleg a keeperállomány egy alap, de nem döntő faktor.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.02. 17:07:43

Nekem mind1 ;)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.02. 16:02:10

Bob_Marley írta: Lehet nem könnyű meggyőzni, de legalább 1 valaki írja le, miben jobb az 5 keeper mint a 3, s en bloc az egész ligát tekintve. Nem azért mert valakinek olyan csapata van, hogy szeretne 5 embert megtartani, hanem az egész rendszert figyelembe véve, minden csapat esélyeit a liga koncepciót stb, miért jó 5 keeper?
Nem értem miért kell leragadni az 5 keepernél. A szavazás lényege az hogy szeretnénk-e melni a keeperek számát vagy sem, zárójelben meg beírtam hogy 4 vagy 5 hogy tudjuk hogy nem nagy emelésről lenne szó. Nem értem miért kell most ezen ennyire kukacoskodni, a szavazás kiírásánál senki se értetlenkedett emiatt...

Aki több keepert akar az gondolom azért akarja, mert több embert szeretne megtartani, nem tudom mit kell ezen még elmagyarázni. Nem hiszem hogy úgy szavazna vki hogy leül és órákig gondolkozik hogy ez most a liga szempontjából ez most jó vagy sem, hanem az alapján dönt hogy neki jó-e az adott opció (legyen akár azért mert sok jó keeperje van vagy azért mert neki úgy jobban tetszik - lásd meslija, akinek elég gyenge a játékosállománya, mégis amellett van hogy 4 keepert szeretne).

Nem tudom ki az a 2 aki nem szavazott eddig (valszeg az egyik Eazzy lesz az aktivitását elnézve), de azért várjuk meg hogy mindenki szavazzon, mert itt tényleg számít mindenki véleménye, és elég szoros a dolog (draft időpontnál azért nem lehetett tovább húzni a dolgot mert ott már nagyon közel volt az időpont, a többinél meg úgyis megvolt a többségi szavazat ). Még 1 szavazat kell arra hogy ne emeljük a keeper létszámot és akkor marad a mostani 3.

Jövőre nem írok ki semmilyen szavazást, minden maradni fog a mostani rendszerben, és akkor nem kell ilyenekkel bajlódni.

U.i.: És én azért akarom emelni a keeperek számát mert nem szeretnék olyan szintű tankolást látni mint tavaly.
lijacska
Jugador del Barça

2013.11.02. 15:49:10

Slither írta: Felesleges itt érvekkel előállni, mert itt a többség úgyse győzhető meg semmiről. :D
Ez jó.

Én azért szavaztam igenre , mert úgy gondolom, hogy ez jutalmazza azokat, akik több időt szán, a játékra, nem biztos, hogy sikeresebb lesz,de legyen jutalmazva.
Az 5 keeper nekem sok, írtam is, hogy abban az esetben, nem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.02. 14:53:35

Slither írta:A szavazásban ott van hogy 4-5-re emeljük-e a keeperek számát, nem pedig konkrétan 5-re. meslija is írta hogy neki csak 4 keeper esetén jó az az opció, szóval kivehetjük az 5 keeper lehetőségét is. Felesleges itt érvekkel előállni, mert itt a többség úgyse győzhető meg semmiről. :D

Utolsó 2 szavazat majd eldönti a dolgot, nem kell ezen fennakadni.
Csak kérdezem, hogy tegyük fel megszavazza a többség hogy emeljük a keeperek számát, akkor utána arról is szavazunk, hogy mennyire? :D S akkor jön a kérdés, hogy mondjuk 5-re szavaztunk, de meslija 4-re szavaz, akkor visszamehetünk az időben, s feltehetjük a kérdést, hogy az alap kérdésre, akkor ő végül is mivel szavazott (volna). Tehát ha úgy vesszük rossz maga a kérdés is, mert pl valakinek az se mindegy négy vagy öt.

Továbbra sem értem miért kellene emelni, ha növekszik a terjedelem az átlagos eltérés is növekedhet.

S a kérdésre nem válaszoltál, amit Game feltett illetve többen is kérdeztünk miért jó az 5 keeper???Bár az sem egyértelmű, hogy te melyik oldalt képviseled.

S ki az, aki nem szavazott? Illetve akkor most kötelezően meg kell várni mindenkit? X ember tartózkodik. Dratfnál se vártunk pedig 5-5 volt. Azért fura nekem az egész, mert lement a draft és nem utána kellene erről még szavazgatni, hogy hány keeper stb, ezt tegnap is írtam hogy számomra pl teljesen egyértelmű lett volna, hogy a draftig ellehet dönteni, aki bújt aki nem vége. Most így utólag kiderülne, hogy pl 5 keeper van, részemről picit morcos lennék. :D S mondom ezt úgy, hogy van 5 keepelhető emberem, de akkor teljesen máshogy készülök a draftra is, s gondolom más is, illetve az egyenlőtlenség, amit feljebb kifejtettem.

Lehet nem könnyű meggyőzni, de legalább 1 valaki írja le, miben jobb az 5 keeper mint a 3, s en bloc az egész ligát tekintve. Nem azért mert valakinek olyan csapata van, hogy szeretne 5 embert megtartani, hanem az egész rendszert figyelembe véve, minden csapat esélyeit a liga koncepciót stb, miért jó 5 keeper?
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.11.02. 14:17:48

A szavazásban ott van hogy 4-5-re emeljük-e a keeperek számát, nem pedig konkrétan 5-re. meslija is írta hogy neki csak 4 keeper esetén jó az az opció, szóval kivehetjük az 5 keeper lehetőségét is. Felesleges itt érvekkel előállni, mert itt a többség úgyse győzhető meg semmiről. :D

Utolsó 2 szavazat majd eldönti a dolgot, nem kell ezen fennakadni.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.02. 13:18:30

Game90 írta:Értelek, csak 1 hete még teljesen más volt a véleményed... :D

Akik növelni akarják a keeperek számát, azoktól megkérdezném, hogy miért? Mert tavaly rajtam kívül talán 1 ember mondta azt, hogy legyen 5 keeper (mondjuk én mi mást mondhattam volna, amikor nálam volt George és Holiday is :mrgreen: ), most meg a 10 szavazóból 5 növelni akarja a keepereket.
Jó hát ez van ne. :D
Mellesleg az 5 keeperesek magyarázzák el nekem, miért lenne jó. Ha jobban belegondoltok, pont a draft izgalma dőlne be. % keeper nagyon sok! 3 maradjon, így van értelme a cetlik cserélésének is! :wink:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.02. 13:14:51

Grat Cumbee, el is dőlt a hét. :D Eredmény az még szoros, de 8-4 körül lesz oda. Kicsit bosszantó, hogy ahogy nézegettem mindenki más ellen jó lennék Slither ellen pl 10-2re vezetnék. :D Rosszkor jött a pár kisebb sérülés 2 nap van hátra ráadásul még több ember is játszik Cumbeenál, s ha nagyon akarja még tehet is be embert Vasárnapra majd. Kezdésnek azért nincs szégyenkeznivaló a liga egyik legjobb csapata ellen s tuti PO résztvevő ellen egy szoros csata, remélem jövő héten azért győzni is sikerül. NFL is így kezdődött szoros-szoros csak azt nem jegyzik. :? Knight-Harris nem volt bekalkulálva, hogy gyakorlatilag egész héten nem lesznek, meg ami picit bosszant, hogy Shaw miért hanyagolja McGee-t.....Egy jó előszezon után sima kezdő pozícióban játszatja 10 perceket, nem értem...:? Tegnap még faltgondok se voltak ütött összesen 1 személyit s kapott 13 percet, ennél azért jóval többre számítottam.

szerk: SIma az meg egyelőre értékelhetetlen, amíg legalább Westy vissza nem tér. Mondjuk azért szép volt tőlem, hogy látom Faveranit percről-percre de kiteszem s hozom McRobit gondolván hogy úgysincs Jefferson és jó lesz, míg Faveraninál jön vissza Sullinger és kevesebbet fog játszani.
Jó döntés volt, McRobi 0-4-8 míg a brazil 12-18 és 6 blokk. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.11.02. 13:21:16-kor.
Kép
Kép
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2013.11.02. 11:41:21

A traderől Cumbee: Lacy top 5 RB perpill, Green pedig top 5 WR és Rivers top 10 QB. S-Jax, Vereen, Spiller, és Brown mind kérdőjel perpill. Vereen és Spiller nem is lesz egyértelmű elsőszámú RB, S-Jax-ben pedig szintén kezdek kételkedni, az egyre jobban szenvedő Falcons miatt.
Ezek közül senkiben sincs az benne szerintem, hogy konzisztensen hozza a jó meccseket. Ott van nekem Bernard, akiben ott vannak a nagy meccsek, Miller akinek végre odaadják a labdát és nem is átlagol rosszul yardokban, Stacy is meggyőző egyenlőre (náluk a TD nélküliség a gond, de ez Jacksonnál is fent áll), Stewart is remélem jövőhéten már kezdő lesz, mert DeAngelo nem volt valami meggyőző. Szóval egyik futód se olyan ezek közül akiért Greent feladnám.
Válasz küldése