Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nehezen hiszem hogy Eto'o visszajött volna. Egyszerűen dacosabb ennél, mégha nem is Tata regnálása alatt távozott. Plusz szeret Murinhoval dolgozni.MichaaBee írta:Tartom továbbra is, hogy Eto'o kellett volna ide potom 2,3 millió euróért.Annyiért ajándék volt a Chelseanek, ráadásul ő már kiöregedő félben van, nem egy karrierje zenitjén lévő Lewandowski. Ami a lengyelt illeti, ingyen megérhet egy próbát, de tipikusan az az eset, hogy ha fizetni kellene, akkor már nem lenne jó biznisz.
Azért kicsit távolabb is láthatnánk az orrunknál... Ennyire nem nézel Barca-meccseket? Elől Messi OK, Neymar OK, Alexis egyelőre OK. Aztán ott van Pedro, aki teljes fogalomzavarral játszik már több, mint 2 szezon óta. Ha ezt folytatja, szerinted, akkor még itt marad pár szezon erejéig, úgy, hogy csak többen vagyunk vele és semmit nem tesz hozzá a játékunkhoz? Elég nagy luxusnak érezném. És akkor itt van Tello, akit eredetileg én nagyon szeretek, de idén nagyon gyenge korábbi önmagához képest. És ott van az Cuenca, akit már a szezon előtt kölcsön akartunk adni... Aligha ő jelenti majd a stabilitást, de cáfoljon rám! Tehát van 6 csatárunk, abból 2 nagyon jó és ott van Alexis, aki eddig szintén jó. A másik 3 meg eddig nem adott semmi pluszt a csapatnak. És akkor ezek után megkérdezed, hogy minek nekünk a világ jelenlegi egyik legjobb középcsatára, aki ráadásul ingyen jöhetne?JOseppe írta:Hogy ezt mégis hogy képzeli Martinó ezt nem is értem, 6ik nak idehozna egy csatárt, amikor így is elvagyunk látva támadókkal bőven.
Ő most úgye kijelenti hogy neki kell egy középcsatár, akkor Tellóval és Pedróval + Cuencával mégis mit szeretne kezdeni??ez a kérdés.![]()
mondjuk, persze ingyen tökjó. Egyébként igen a felépítése hozza ki, de Ibra is hasonló felépítésű és te is írod, hogy a világ egyik legtechnikásabb csatára ( és csak esetekén, néha-néha tűnik esetlennek, nem állandóanshutterisland írta:mondjuk ha 30-40 millákkal dobálóznának (amennyit egyébként érne a mai árakat elnézve) megérteném, hogy vita megy róla, de így, hogy tudtommal ingyen igazolható (bár nyilván vannak kis kenőpénzek, kompenzációk, de na) így végül is mindegy.
aztán nem egy priskint vagy ogbeche-t veszünk, hanem tényleg az egyik legjobb középcsatárt.
a technikátlansághoz meg falábúsághoz meg annyit, hogy a felépítése hozza ezt ki.
ibra a világ egyik legtechnikásabb csatára, mégis néha esetlennek tűnik.
lehet félreérthetően fogalmaztam, de számomra adott volt, hogy ebben a topicban barca szinten mérünk, hisz barcába esetlegesen igazoló játékosokról cserélünk gondolatokat. Mindenesetre nagyértékű fogadásokat mernék kötni rá, hogy ha idejön gólszámba eljut egy 10-15 max.18 gólig, viszont úgy fogjuk szídni mint a madridisták higanyt vagy benzemát, sok helyen a focizni nemtudása miatt lassítani fogja a csapatot, és a megváltozott játékstílusunk ellenére sem fognak igazán kijönni a képességei ( nevezetesen: kontra---szélről bejön a labda- és ő odaér/berobban ezekre a lasztikra), a hátrányai ( labdabiztonság hiánya stb.) meg nagy akadályozó tényezők lesznek a kispasszos játékainknál, kényszerítőinknél stb. ( amikor ott középen 1érintésből mennek a passzok/tili-tolik). Majd az idő eldönti kinek lesz igaza ha idejön, ezek most még csak gondolatokvisca el barca írta:lewa 25 éves és lassan 5 éve orrvérzésig fossa a golokat. mellesleg az első irásodban szimplán gyenge focistának minősítetted, és szó nem volt arról h a barca stílushoz mérten gyenge.eimenis1212 írta: Nem lennék meglepve ha neki is 1-2 jó szezonja lenne és eltűnne
lewa 25 éves és lassan 5 éve orrvérzésig fossa a golokat. mellesleg az első irásodban szimplán gyenge focistának minősítetted, és szó nem volt arról h a barca stílushoz mérten gyenge.eimenis1212 írta: Nem lennék meglepve ha neki is 1-2 jó szezonja lenne és eltűnne
az nem is kérdésshutterisland írta:azért visítanék, ha a mi színeinkben is elrakna négyet a real madridnak, nem érdekel, hogy ha mindet a gólvonalról kotorja be.amikor 4-et rúgott akkor is az volt bennem, hogy ez az ember nem tud focizni.
mit 4-et, 2-őt is...
azért visítanék, ha a mi színeinkben is elrakna négyet a real madridnak, nem érdekel, hogy ha mindet a gólvonalról kotorja be.amikor 4-et rúgott akkor is az volt bennem, hogy ez az ember nem tud focizni.
szerintem még ott tartunk ( persze nem ott amikor 6 címet nyertünk 1 évben). De persze, igazad van, a végtelenségig nem lehet ezt fenntartani ezt a játékot/eredményességet. Én ezért örülök nagyon Neymarnak, mert ő megint hozott valami új ízt a barcaba, és sok-sok focit. Az eredményesség persze fontos, de nekem fontosabb a játék, és én még ma is nagyon élvezem a meccseinket.Erxy írta:Pedig jobban jársz ha nem az elmúlt évekhez mérsz minden játékost, mert csalódni fogsz és sosem leszel elégedett a Barcával. Az egyszeri volt és megismételhetetlen, már nem tartunk ott.
Könnyen abba a hibába eshetsz mint sok madridista, akik még mindig Ronaldo-hoz, Zidane-hoz meg a többihez mérik a játékosokat.