Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Viccen kívül, és függetlenül CR-től és Mesitől ,meg mindenkitől. Az aranycipő egy olyan díj, amit tényleg az kap meg, aki a legjobban teljesít. (gólokban) Itt nem lehet kérdés, hogy ki nyer.torotam írta:A kis hazudós!Mezner2 írta:Cristiano Ronaldo: " Inkább szeretném megnyerni az Aranycipőt, mint az Aranylabdát"
Sportgeza meg Real iranti szeretet?eimenis1212 írta:na pont most írtam az indexről, erre rámcáfolnak
http://sportgeza.hu/futball/2013/11/01/" target="_blank ... apo_vedoi/

egyébként indexről jut eszembe, hogy mostanában az index részéről azt látom, hogy a reál felé húznak. Az idei cikkeikből sokszor érzem ki, hogy valszeg egy madridot szerető bagázs írja a cikkeket ( ezt nem rosszból, csak ténymegállapításként írom, volt időszak amikor a barca volt az isten meg a nagy kedvencük)mess2009 írta:nem a Real az egyetlen hektikus formát mutató csapat az idei Spanyol mezőnyben..., de nem lehet nem észrevenni , hogy a Sevilla különösen a "rájuk szabott" -kvázi- elhibázott taktikával lépett p
ályára! a nyiltsisakos támadó foci a Madrid ellen ugyanis - Sevilla szinten - (láthatóan) öngyilkossággal ér(T)fel.
Joo Gábor irta az Indexen, hogy "összeállt a Madrid és félelmetes".... azért én még várnék 2-3 meccset..... nem elvitatva, hogy az összevetés a mi eredményünkkel(a Sevilla ellen) több mint elgondolkodtató.
ami az új csodagyereküket illeti, úgylátom összeillenek a zseléssel a játékon kívüli alakítások terén - mindkettő undorító.
madridom.huzola8787 írta:Megkérdezhetném, hogy a mardidosok hol fórumoznak? Néztem a "legnagyobb real szurkolói" oldalt, hát 1 hete nem írt oda senki, penán se nagyon megy az írás. Ennyivel aktívabb lenne az Eurobarca?
Mourinho éra alatt Casillas nem egyszer nevezte a Barcat csaló tolvaj csapatnak, rettentően unszimpatikus módon nyilatkozott sportemberhez méltatlan módon több ízben is, azóta számomra csak egy a sok közül, semmi több, megérdemli a sorsát.sörvirsli írta: Egy embert bírok és tisztelek,onnan akit ugye mostanában nem divat játszatni;Ikert,a Barcába de gyorsan!![]()
Deus írta:Nah, és a Moú szólt be Neymarnak, hogy mekkora színész...Bale -nak nagyobb tehetsége van.
Oké, de ez nem számít színészkedésnek, mert nem a Barcelonában focizik, ez egyértelműen nem színészkedés...gondolom említve sincs odaát, h mit művelt. Ezek tényleg azt hiszik, h ők a világ labdarúgása...ilyenkor nézzenek a tabellára.Barcaman1993 írta:Elképesztő, hogy mekkora szégyen, amit művel. Csodálom, hogy múltkor nem szólt neki senki, amikor összehozta a 11-est a Málaga ellen. Ha folytatja, akkor el fog jutni arra a szintre, amire Ronaldo és Suarez a tipikus példa, hogy a sima 11-eseket se fújják be neki. Undorom az ilyen játékosoktól... (azt hiszem nem vagyok egyedül)visca el barca írta:fake diving by 91 milliós diamond
http://www.youtube.com/watch?v=ut8RdbXN30A" target="_blank
Senki nem mondta, hogy tapsikoljál, csak azt nem értem, hogy egy 7-3mas meccsen miért kell sírni a bíró meg a szerencse miatt (egyébként értem, csak ebbe inkább ne menjünk bele). Szerintem nem nagy újdonság, hogy a kisebb csapatok nem rúgják be a helyzetet, cserébe a nagy csapatok, ahol klasszisok vannak meg igen, ezért simán nyernek, ennyi. A spanyol bíráskodás meg mindig is gyenge volt, a Mascheranos dolgot azért mondtam, mert tévedtek már a kárukra is, de ha neked jobb attól, hogy minden alkalommal leírod a szöveget a mákos Madridról, meg hetvenedjére is elmondod, hogy Bale semmiképp sem érte meg a pénzt, akkor tessék, emiatt nehogy benned maradjon a feszültség.sörvirsli írta:Més que un club ide vagy oda,de hadd ne kelljen már tapsikolnom azért mert a madrid behúzott egy meccset!
Meg mi az a beteg duma,hogy ellenünk nem volt szerencséjük mert nem kaptak meg egy befújható tizit?Igen akkor mi volt az hogy Arbeola utolsó emberként lerántotta Neymart;piroslap egyből jobb helyeken, Ramos egymás után 2szer lekönyökölte Neymart;piroslap egyből jobb helyeken, Pepe felrúgta Fabregast a 16oson belül: 11es.
Nos akkor kinek is nem volt szerencséje a klasszikuson?![]()
Csak amíg a Barca meccsel foglalkozott addig a real a bíróval.
Elképesztő, hogy mekkora szégyen, amit művel. Csodálom, hogy múltkor nem szólt neki senki, amikor összehozta a 11-est a Málaga ellen. Ha folytatja, akkor el fog jutni arra a szintre, amire Ronaldo és Suarez a tipikus példa, hogy a sima 11-eseket se fújják be neki. Undorom az ilyen játékosoktól... (azt hiszem nem vagyok egyedül)visca el barca írta:fake diving by 91 milliós diamond
http://www.youtube.com/watch?v=ut8RdbXN30A" target="_blank

Nem, azért azt nem.shutterisland írta:örülj neki, én egy percig sem tudnék szurkolni messinek vagy iniestának sem, ha az ősi rivális csapatához igazolna.
mindig akad 1-1 játékos, aki szimpatikus a realból (pl. iker vagy higu volt), az nem cink, de remélem nem ráztad tegnap az öklöd.![]()