2013.11.01. 09:40:19
Egyelőre olyan dologról állítjátok többen,hogy hülyeség vagy legalább is szükségtelen,ami meg sem történt. Én sokakkal ellentétben nem értek a focihoz,csak szeretem. Szerény meglátásom szerint egyáltalán nem probléma,ha "Tata" szélesíti a repertoárt egy kipróbált,gólerős,jó fizikumú csatárral,aki szerintem nem lenne állandó kezdő és nem is járna a filozófia gyökeres megváltozásával. Azt is látni kell,hogy Messi sem tud minden helyzetet megoldani, ez jól látszott például a tavalyi Milan elleni odavágón vagy a Celtic ellen szintén a tavalyi évben vagy a Bayern ellen hirtelen ezek jutottak eszembe és Fabregas támadóként való szerepeltetés,mint alternatíva sem tűnik biztató megoldásnak. Én is örülnék,ha a saját nevelésű játékosok nagy szerephez jutnának és a fejlődésük biztosított lenne,de nem lesz mindenkiből nagy játékos csak azért mert az első keret tagja lett. Az edzői stáb látja Őket nap,mint nap azt gondolom,hogy az Ő szakértői szemük többet lát a fejlődésükből,mint a szurkolók,tudom,hogy mindig az a jó játékos,aki nem játszik,meg általában vannak kedvenc játékosok,akiket szeretnénk a csapatban látni,de ez nem érzelmi kérdés. Cuenca nem sokat játszott az utóbbi időben,Pedrot is sokat szapultuk a teljesítménye miatt,Tello csak bizonyos helyzetekben tűnik megoldásnak inkább látszanak most hasznos kiegészítő embernek,mint végleges megoldásnak és,ha Őket levonjuk már messze nem állunk olyan jól támadok számában és nagyon hasonló karakterek a különbözőségeik ellenére is.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”