Hattrick.org - Eurobarca Föderáció

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.05. 19:34:03

GT, akkor holnap(tól) lekötünk egy barátságos meccset?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
djibril
Barça B

2013.11.04. 13:47:59

Barcaman1993 írta:
streho87 írta:

Ezzel a jsz trióval bízok a jó eredményben (bár otthon csak 2-1-re tudtam legyűrni):
23 éves és természetfeletti jsz (TSI 52.670)
24 éves legendás jsz (TSI 108.400)
27 éves varázslatos jsz. (TSI 171.480)
Az elejéhez nincs semmi hozzáfűznivalóm. Úgy igazgatja mindenki a csapatát, ahogy szeretné. Ezt viszont itt egyáltalán nem értem. Folyamatosan a VI. ligában vagy, azt mondod. Erre ideraksz nekem (nekünk) 3 ilyen középpályást... Mondom, az V. ligában feljutó helyen állok, de az összes középpályásom közül 1 olyanom nincsen, mint neked itt 2. A legjobbam földöntúli és simán lebirtoklok mindenkit... Teljesen értelmetlen ilyen magas szintig edzeni ezeket a játékosokat. Nem nézem meg a játékosaid listáját, de könnyen el tudom képzelni, hogy a fizetésekre jóval magasabb összegeket dobálsz ki, mint én. Ennyire jó középpályásokra egyszerűen ezen a szinten nincs szükség. Gondolom eddig is messze lebirtokoltál mindenkit, tehát nem oszt-szoroz az, hogy legendás, vagy esetleg titáni a játékosod játékszervezése. Amit meg mondtam már feljebb, elképesztően sok pénzt vihetnek el ezek a játékosok. Ha lecserélnéd szerényebb képességűekre, akkor normális védőkre, csatárok, szélsőkre is áldozhatnál. Ugyanis a magas középpálya nem ér semmit (vagy legalábbis alig), ha nem tudsz gólokat lőni, amihez had ne mondjam, magas támadás kell, ahhoz meg semmi köze a játékszervezésnek... Magas védelemmel és ellentámadás taktikával ez lazán megfogható.
Barcaman1993 jól beszél. Teljesen felesleges a 2. és a 3. kp hatodba, én pl.: 3-adban vagyok 4. helyen 4 pont előnnyel úgy, hogy két 16-os és egy 15-ös középpályásom van..
Én a fizetésük miatt mindenképp elpasszolnám őket, 3 titáni kp-val a 4edig sima út vezet, ha a többi poszton megvannak a megfelelő PM kiegek! Fizetésbe még így is van különbség,nem is kicsi! :wink:
streho87
Jugador del Barça

2013.11.04. 11:19:46

a Hattrick legszebb pillanatai:

Lyonna-Bokafogó 0-9
Bokafogó-Lyonna 7-0

idegenben többet lőni... :D
FC BARCELONA!FERENCVÁROS!
FRADISTÁNAK LENNI FELELŐSSÉG!!!
FRADISTA VAGYOK NEM TERRORISTA!!
Hattrick: Bokafogó SC (580760)
Bajnokság: V.114 (19386)
IFI:Bokafogó SC (1243476)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.11.03. 12:54:10

Barcaman1993 írta:Más téma. Meg szeretném majd tudni az egyik ifim gólszerzés maximumát, de közben elsődleges edzésként is gólszerzést akarok neki. Akkor melyik edzés éri meg jobban: gólszerzés-gólszerzés, vagy gólszerzés-kapura lövés?
Minden esetben a gólszerzés + kapura lövés éri meg jobban. Egyrészt ez gyorsabban edzi a képességet, mint a dupla gólszerzés, másrészt csak így lehetséges, hogy másodlagos képességről tájékoztasson, ha ugyanazt edzed duplán, akkor nem árul el semmit.
Hali!
Van vkinek jó tippje, hogyan érdemes kiállni védekező csapatokkal szemben? Középpálya mindig az enyém, én 3-5-2-ben játszom, aztán hiába a magas birtoklási arány, vhogy az ilyen védekező csapatok ellen mindig veszítek. Pedig a csatársorom se gyenge, és van egy jó szélsőm is.

Jobb a középpályám mint az övéké, jobb a védelmem mint az ő támadó soruk, aztán mégis ők győznek mindig. Egyedül a védelmük jobb csak.
Egy lehetőség van, át kell törni valahol a védelmét. Ha áttöröd, nem tud kontrát vezetni és még te is lövöd a gólt. A támadásait igyekezd levédekezni, a védelmét meg minél több helyen minél jobban át kell ütni. A birtoklásnak pedig nyilván nem kell 70-80%-nak lenni, leengedheted 60 körülre és erősítheted helyette a támadást.

Ami a saját csapatomat illeti, kezd tele lenni a hócipő. :D Már tényleg csak viccre veszem, tegnap is otthon egy teljesen 50-50 meccsen (még úgy is 50-50, hogy lazáztam amúgy), simán nyaltam 0-4-re... Nem azt mondom, hogy én voltam a bajnokesélyes, mert sok hasonló erejű csapat van, de azért arra joggal számíthattam, hogy a végefelé hárman leszünk a dobogón és csatázunk az első helyért, ehhez képest már a fele után kevéssel rég kiszálltam a bajnoki címből és 5. helyen kullogok. Második legmagasabb fizuval meg legerősebb átlagértékelésekkel. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
piton
Capitá del Barça

2013.11.03. 11:35:33

Hali!
Van vkinek jó tippje, hogyan érdemes kiállni védekező csapatokkal szemben? Középpálya mindig az enyém, én 3-5-2-ben játszom, aztán hiába a magas birtoklási arány, vhogy az ilyen védekező csapatok ellen mindig veszítek. Pedig a csatársorom se gyenge, és van egy jó szélsőm is.

Jobb a középpályám mint az övéké, jobb a védelmem mint az ő támadó soruk, aztán mégis ők győznek mindig. Egyedül a védelmük jobb csak.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.01. 15:47:10

streho87 írta:

Ezzel a jsz trióval bízok a jó eredményben (bár otthon csak 2-1-re tudtam legyűrni):
Az elejéhez nincs semmi hozzáfűznivalóm. Úgy igazgatja mindenki a csapatát, ahogy szeretné. Ezt viszont itt egyáltalán nem értem. Folyamatosan a VI. ligában vagy, azt mondod. Erre ideraksz nekem (nekünk) 3 ilyen középpályást... Mondom, az V. ligában feljutó helyen állok, de az összes középpályásom közül 1 olyanom nincsen, mint neked itt 2. A legjobbam földöntúli és simán lebirtoklok mindenkit... Teljesen értelmetlen ilyen magas szintig edzeni ezeket a játékosokat. Nem nézem meg a játékosaid listáját, de könnyen el tudom képzelni, hogy a fizetésekre jóval magasabb összegeket dobálsz ki, mint én. Ennyire jó középpályásokra egyszerűen ezen a szinten nincs szükség. Gondolom eddig is messze lebirtokoltál mindenkit, tehát nem oszt-szoroz az, hogy legendás, vagy esetleg titáni a játékosod játékszervezése. Amit meg mondtam már feljebb, elképesztően sok pénzt vihetnek el ezek a játékosok. Ha lecserélnéd szerényebb képességűekre, akkor normális védőkre, csatárok, szélsőkre is áldozhatnál. Ugyanis a magas középpálya nem ér semmit (vagy legalábbis alig), ha nem tudsz gólokat lőni, amihez had ne mondjam, magas támadás kell, ahhoz meg semmi köze a játékszervezésnek... Magas védelemmel és ellentámadás taktikával ez lazán megfogható.

Mondjuk én nem szeretem a játékszervezés edzést, de hasznosabb egy idő után inkább ráállni arra, hogy multiskillessé csinálja az ember az edzett játékosait. Nekem pl. a védőim nagyon sokat adnak hozzá a támadáshoz és a játékszervezéshez is, a szélsőim meg a játékszervezéshez. Ezzel ráadásul nem dobok ki csomó fizetésekre, ami elég fontos.

Más téma. Meg szeretném majd tudni az egyik ifim gólszerzés maximumát, de közben elsődleges edzésként is gólszerzést akarok neki. Akkor melyik edzés éri meg jobban: gólszerzés-gólszerzés, vagy gólszerzés-kapura lövés?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
streho87
Jugador del Barça

2013.11.01. 15:29:21

Barcaman1993 írta: Érdekes, de nem tudom ezt, hogy csináljátok? Én 3 szezont is csak 1 alkalommal húztam le egy bajnokságban, de a többi alkalommal mindig 1, esetleg 2 szezont voltam ugyanabban a csoportban. Azért állok ez előtt értetlenül, ha edzitek a csapatot, akkor annak előbb-utóbb eredménye kell, hogy legyen és följebb kéne lépni. Ha épp az eladogatós fázisban vagy, kiöregednek a játékosok, akkor épp leszállóágban kéne lenni. De ez a konstans eredmény mindenesetre furcsa.
már 2x bajnok lettem itt, de csak rájátszásra elegendő ponttal. Ebből 1x elég simán alulmaradtam, de a másiknál (ami az első rájátszás volt) 5-4-re kaptam ki, vezettem is 2x, de vereség lett a vége (ekkor itt hangot is adtam ennek, hogy jó lenne egy oda-visszavágós dolog, otthon meglett volna sztem.)

De a legfőbb oka amiért még itt vagyok az, hogy én extra feljutóként kerültem fel, a csoportból kiemelkedtem, de csak 3. lettem és a botcsapatok lejjebb sorolása miatt kerültem akkor fel, tulajdonképpen nem álltam teljesen készen a VI.-ra. Majd az első szezonban éppenhogy, de bentmaradtam és onnantól egyre jobb helyezéseket értem el, de mindíg volt 1-2 csapat akik jobbak voltak. És ezt a fiatalokat kinevelni dolgot is csak később kezdtem el, addig vettem mindíg a játékosokat, vagy csak 1-1 ifista felhozásával foglalkoztam. Aztán öcsém mondta, hogy térjek át inkább a jsz. edzésre az a hasznosabb és akiket akkor vettem egyikük most ért be, 170e TSI-s de kiszaladt az időből, így őt megtartom és a fiatalabb játékosokat adogatom el.

Viszont most nagyon nagy esélyem van a feljutásra egyenes ágon, mert a kiesett csapatot oda vissza vertem 0-ra az utolsó meccsem bot ellen lesz és holnap is egy +9 néz ki hazai pályán, bár gólarány miatt a vonal felett is vagyok. Még van egy nagyon kemény idegenbeli az egyik újonc ellen. 4 pont előnyöm van is vele szemben, 2 hét múlva esedékes ez a meccs.

Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.31. 15:23:31

Gareth Tello írta: Az is szép, hajrá. :D Majd tolhatunk egy barátságos meccset valamikor (jövő hétre már van nekem lekötve egy), bár a B csapatom nem túl erős. :oops:

Persze, hogy nem árt, de nálam nem ez a fő. :D IV. ligában? :lol: Akkor nem értem, miért vagyok még csak a hatodban. :mrgreen: (Amúgy csak három playám van 150-160 körül.)
Igyekszem nem elfelejteni. :D

150-160 ezer? Nekem egy darab olyanom nincsen, aztán mondom, hogy nagyon úgy néz ki, hogy sikerül majd a feljutás.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.31. 15:17:30

Barcaman1993 írta:Pár éve lenyomtam ugyanezt a fiatalítás nevezetű dolgot. idén nagyon úgy néz ki, hogy felmegyek a IV. ligába, az előző szezonban ugyanebben a csoportban 3. lettem, előtte meg feljutottam a VI. ligából. Az edzett játékosaim java azóta is megvan. Nagyszerű és kiemelkedő játékszervezésű hátvédekkel nyomom. :D Az akkor vett 4 védőm meg van (a már említettek) és a 4 szélsőmből a 2 legjobbat megtartottam. A másik 2-őt lecseréltem 2 saját nevelésre. Még egész gyengécskék az alacsony játékszervezésük miatt, de mire megszabadulok a 2 kezdő szélsőmtől, addigra nagyon magas szintet érnek majd el a srácok szélsőjátékból.
Az is szép, hajrá. :D Majd tolhatunk egy barátságos meccset valamikor (jövő hétre már van nekem lekötve egy), bár a B csapatom nem túl erős. :oops:
Barcaman1993 írta:Azért az eredményesség sem árt ebben a játékban. :D De ha sokáig edzi a játékosait az ember, akkor meg jön magától is... 150-160 ezres TSI-s emberek sztem a IV. ligában kellenek. :D
Persze, hogy nem árt, de nálam nem ez a fő. :D IV. ligában? :lol: Akkor nem értem, miért vagyok még csak a hatodban. :mrgreen: (Amúgy csak három playám van 150-160 körül.)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.31. 15:09:30

Gareth Tello írta: Első szezonomban feljutottam a hetedből, aztán vettem öt 17 éves középpályást, akiket elkezdtem edzeni (játékszervezés), az pedig nem kevés idő volt, amíg beértek és eredményeket is lehetett elérni velük (egyikük még most is nálam van, a többit már eladtam). :D Hét szezont húztam le abban a hatodban, ezek közül az utolsó négynél nagyon közel álltam a bajnoki címhez, de mindig volt egy olyan csapat, amelyik magasan kiemelkedett a csoportból.

Persze lehet, hogy több odafigyeléssel, tudatosabb stratégiával többre vihettem volna, de engem nem az érdekel a Hattrickben, hogy minél magasabbra jussak, hanem csak a játék élvezete, látni, ahogy a saját nevelésű középpályásaim 17 éves zöldfülű kölykökből 150-160 ezer TSI-s kulcsemberekké válnak. :)
Pár éve lenyomtam ugyanezt a fiatalítás nevezetű dolgot. idén nagyon úgy néz ki, hogy felmegyek a IV. ligába, az előző szezonban ugyanebben a csoportban 3. lettem, előtte meg feljutottam a VI. ligából. Az edzett játékosaim java azóta is megvan. Nagyszerű és kiemelkedő játékszervezésű hátvédekkel nyomom. :D Az akkor vett 4 védőm meg van (a már említettek) és a 4 szélsőmből a 2 legjobbat megtartottam. A másik 2-őt lecseréltem 2 saját nevelésre. Még egész gyengécskék az alacsony játékszervezésük miatt, de mire megszabadulok a 2 kezdő szélsőmtől, addigra nagyon magas szintet érnek majd el a srácok szélsőjátékból.

Azért az eredményesség sem árt ebben a játékban. :D De ha sokáig edzi a játékosait az ember, akkor meg jön magától is... 150-160 ezres TSI-s emberek sztem a IV. ligában kellenek. :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.31. 14:51:21

Barcaman1993 írta:Érdekes, de nem tudom ezt, hogy csináljátok. Én 3 szezont is csak 1 alkalommal húztam le egy bajnokságban, de a többi alkalommal mindig 1, esetleg 2 szezont voltam ugyanabban a csoportban. Azért állok ez előtt értetlenül, ha edzitek a csapatot, akkor annak előbb-utóbb eredménye kell, hogy legyen és följebb kéne lépni. Ha épp az eladogatós fázisban vagy, kiöregednek a játékosok, akkor épp leszállóágban kéne lenni. De ez a konstans eredmény mindenesetre furcsa.
Első szezonomban feljutottam a hetedből, aztán vettem öt 17 éves középpályást, akiket elkezdtem edzeni (játékszervezés), az pedig nem kevés idő volt, amíg beértek és eredményeket is lehetett elérni velük (egyikük még most is nálam van, a többit már eladtam). :D Hét szezont húztam le abban a hatodban, ezek közül az utolsó négynél nagyon közel álltam a bajnoki címhez, de mindig volt egy olyan csapat, amelyik magasan kiemelkedett a csoportból.

Persze lehet, hogy több odafigyeléssel, tudatosabb stratégiával többre vihettem volna, de engem nem az érdekel a Hattrickben, hogy minél magasabbra jussak, hanem csak a játék élvezete, látni, ahogy a saját nevelésű középpályásaim 17 éves zöldfülű kölykökből 150-160 ezer TSI-s kulcsemberekké válnak. :)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.31. 14:43:48

Gareth Tello írta:
streho87 írta:
Csapat: 1. Bokafogó SC
Mérkőzés: 162
Csapat: 2. Fuentealbilla FC
Mérkőzés: 98
Érdekes, de nem tudom ezt, hogy csináljátok? Én 3 szezont is csak 1 alkalommal húztam le egy bajnokságban, de a többi alkalommal mindig 1, esetleg 2 szezont voltam ugyanabban a csoportban. Azért állok ez előtt értetlenül, ha edzitek a csapatot, akkor annak előbb-utóbb eredménye kell, hogy legyen és följebb kéne lépni. Ha épp az eladogatós fázisban vagy, kiöregednek a játékosok, akkor épp leszállóágban kéne lenni. De ez a konstans eredmény mindenesetre furcsa.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.31. 12:34:06

streho87 írta:Archív helyezések:

Gól: 493-245
Pont: 322
P/M: 1,99

Nem tudom, hogy erre büszke legyek, vagy sem :D :D
Én ilyet találtam, még a három szezonnal ezelőtti hatodból, ahol lehúztam pár idényt:

Csapat: 2. Fuentealbilla FC
Mérkőzés: 98
Gól: 265-130
Pont: 190
P/M: 1,94
:D
streho87
Jugador del Barça

2013.10.31. 12:11:48

Archív helyezések:

Gól: 493-245
Pont: 322
P/M: 1,99

Nem tudom, hogy erre büszke legyek, vagy sem :D :D
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.27. 08:49:16

Itt a nagy Klasszikus hátterében volt nekem is 1 meccsem, ezúttal az újonnan 2. ellen hazai pályán. :D Múlt héten 2-1-re vertem idegenben, most 4-1-re otthon. Így 6 meccsel a vége előtt 5 ponttal vezetek a 2. és 3. helyezett előtt. Az utolsó fordulóban idegenben játszom a 3. pozícióban lévő gárdával. Innen már csak elbukhatom a bajnokságot.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.17. 18:22:37

Juhhé, fejlődött az U20-esélyes grúz középpályásom. 8)

Goderdzi Kakauridze

A játékos lelkesedése végre látható eredményt is hozott: Játékszervezés képessége kiemelkedő szintről ragyogó szintre fejlődött.

Most így néz ki a srác:

7. Goderdzi Kakauridze (380940144)
18 éves és 24 napos

Formája jó, erőnléte megfelelő.
Kedves fickó, aki temperamentumos és becsületes.

TSI: 9 310

Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 11/20 ragyogó
Szélsőjáték: 5/20 középszerű
Átadás: 5/20 középszerű

Gólszerzés: 3/20 csapnivaló
Pontrúgás: 5/20 középszerű
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.10.13. 21:32:15

Rinku írta:
MichaaBee írta:Apropó űrkategória, kiestem a kupa 6. fordulójában... :) Egy hatodosztályú csapat búcsúztatott 1-0-val a nyolcanvalahány százalékos birtoklásom ellenére. Vicc ez a játék. :D
18-as középpálya. :D Hát hallod, ez nekem nagyon fáj most... :lol: Olaf was. Olaf is. Olaf will be. :lol:
18-as középpálya, hol? :D
H a t t r i c k
Rinku
Director del Fútbol

2013.10.13. 20:42:11

MichaaBee írta:Apropó űrkategória, kiestem a kupa 6. fordulójában... :) Egy hatodosztályú csapat búcsúztatott 1-0-val a nyolcanvalahány százalékos birtoklásom ellenére. Vicc ez a játék. :D
18-as középpálya. :D Hát hallod, ez nekem nagyon fáj most... :lol: Olaf was. Olaf is. Olaf will be. :lol:
streho87 írta:kíváncsi leszek 3 hét múlva mennyit enged majd a meccsmotor, mert most egy nem bot csapat ellen 9-0-ra nyertem idegenben...valami azt súgja 8- v. 9-0 lesz hazai pályán, ami hát irreális ilyen arányú idegenbeli meccs után... :D (örülnék, ha elérné a 10-et :D még bot ellen sem sikerült soha... :) )
Élet apró örömei. :)
Football, bloody hell. /SAF/
streho87
Jugador del Barça

2013.10.13. 16:49:33

kíváncsi leszek 3 hét múlva mennyit enged majd a meccsmotor, mert most egy nem bot csapat ellen 9-0-ra nyertem idegenben...valami azt súgja 8- v. 9-0 lesz hazai pályán, ami hát irreális ilyen arányú idegenbeli meccs után... :D (örülnék, ha elérné a 10-et :D még bot ellen sem sikerült soha... :) )
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.10.12. 18:09:55

Apropó űrkategória, kiestem a kupa 6. fordulójában... :) Egy hatodosztályú csapat búcsúztatott 1-0-val a nyolcanvalahány százalékos birtoklásom ellenére. Vicc ez a játék. :D

A mostani bajnokin pedig simán kikaptam 4-1-re. A végeredmény reális, a különbség újfenn túlzó, mint sajnos már sokadjára idén. Erről beszélek, amikor azt mondom, hogy megrekedt a csapat ezen a szinten...
H a t t r i c k
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.12. 17:19:04

Bocs a dupláért. Ez a hattrick elmehet ismét a sündörgőbe: 444155078. Simán nyernem kellett volna, erre eljövök x-el. Idén 2 meccset nem tudtam behúzni a bajnokságban, mindkettőt a meccsmotor miatt. Persze az eddigi második folyamatosan behúzza a meccseit és átveszi az elsőséget... Ráadásul az újdonsült elsőhöz megyek a jövő héten. Meglepő lenne, ha az én pártomat fogná Olaf...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.06. 14:43:01

MichaaBee írta: 8 orvos? Annyi meg minek? :D Ha nincs sérült akkor csak pénzkidobás és foglalja az értelmes személyzet helyét. Ha épp van egy sérülésed, akkor is elég kevesebb orvos szerintem, ki lehet számolni kalkulátorral, hogy mennyire van szükség, hogy egy adott meccsre már felépüljön a sérülted.

Más téma: a héten sikerült felhoznom egyik legtehetségesebb ifistámat, akiért végül 340-ig ment a bidwar. :D Örültem neki nagyon és gondoltam be is fektetem már ezt a pénzt, mert kb. pont ennyi az a különbözet egy elsőosztályú kapus és a saját kapusom között. De hiába tettem több, mint 1,2 milliárdos autobidet egy mozambiki válogatott kapusra, pont eggyel felette elvitték, pedig már így is majd' 200-zal árbecslés feletti összeg volt. :x Pedig fontos lett volna ez a kapus, piszok erős a csoport és ha végre valahára fel akarok jutni, akkor kellett volna az a +1 szint az egész védelemnek... :?
Azért volt ennyi orvosom, mert volt egy időszak, amikor 2 játékosom is ha jól emlékszem 3-4 hétre kidőlt. Ahhoz meg kellett a sok orvos, azóta viszont egyszerűen kiment a fejemből, hogy a személyzettel is foglalkozzak.

A te szereplésed számunkra űrkategória. :D Sajnos a kupában kiestem az 5. körben, pedig még úgyis 1 gólnyi különbséggel nyernem kellett volna, hogy a legjobb kp-mat az első félidő végén lelátóra intette a spori. A bajnokságban jól megy a szekér, egyelőre az összes meccsemet hoztam 1 döntetlen kivételével.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.10.06. 14:06:41

A szezon eleje óta 2 gyúróval és 8 orvossal toltam. Sérülésem nem igazán volt, talán 1-2 rövidebb időtartamú. Ezért átváltottam 4 gyúróra. Erre most lesérült egy játékosom, igaz csak 1 hétre. Ez nem jelentene igazán semmit, de ez már nem tudom hányadszorra fordul elő velem. Nem tudom, erről mi a véleményetek?
8 orvos? Annyi meg minek? :D Ha nincs sérült akkor csak pénzkidobás és foglalja az értelmes személyzet helyét. Ha épp van egy sérülésed, akkor is elég kevesebb orvos szerintem, ki lehet számolni kalkulátorral, hogy mennyire van szükség, hogy egy adott meccsre már felépüljön a sérülted.

Gyúrók számát illetően szerintem orosz rulett, hogy melyik hány sérülést enged meg... Nagy mintavétel esetén (mondjuk 1997 óta, mióta indult a játék) valószínűleg megfigyelhető adott gyúrószám mellett eltérő mennyiségű sérülés, de rövidtávon szerintem irreleváns. Legalábbis nekem ez így tűnik, mióta játszom végig ugyanaz a 2 gyúróm van és elég nagy anomáliákat tapasztalok. Volt olyan szezon, amit lehoztam 4 sérüléssel, ennyinek egy 10 gyúrós csapat is örülne szerintem, máskor viszont volt 13 sérülés, összesen valami 20 keresztes, aminél meg 0 gyúróval is lehet jobbat produkálni... Szóval lutri nagyon. :) Én azt mondom, valamennyi gyúró mindig legyen, de az is tény, hogy minden további gyúró egyre kisebb hatást fejt ki, vagyis az első gyúró jelentősége a legnagyobb, míg 9-10 gyúró között már érzékelhetetlen a különbség valószínűleg hosszútávon is.

Más téma: a héten sikerült felhoznom egyik legtehetségesebb ifistámat, akiért végül 340-ig ment a bidwar. :D Örültem neki nagyon és gondoltam be is fektetem már ezt a pénzt, mert kb. pont ennyi az a különbözet egy elsőosztályú kapus és a saját kapusom között. De hiába tettem több, mint 1,2 milliárdos autobidet egy mozambiki válogatott kapusra, pont eggyel felette elvitték, pedig már így is majd' 200-zal árbecslés feletti összeg volt. :x Pedig fontos lett volna ez a kapus, piszok erős a csoport és ha végre valahára fel akarok jutni, akkor kellett volna az a +1 szint az egész védelemnek... :?
H a t t r i c k
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.29. 10:16:04

Én is sikeresen vettem az akadályt, sikerült 3-1-re győznöm idegenben egy átlagosnál tartalékosabb felállással. Egy észrevétel. Vki megfigyelte már, hogy nagyon nagy %-kal akkor vannak sérülések, amikor megváltozik a gyúrók száma? A szezon eleje óta 2 gyúróval és 8 orvossal toltam. Sérülésem nem igazán volt, talán 1-2 rövidebb időtartamú. Ezért átváltottam 4 gyúróra. Erre most lesérült egy játékosom, igaz csak 1 hétre. Ez nem jelentene igazán semmit, de ez már nem tudom hányadszorra fordul elő velem. Nem tudom, erről mi a véleményetek?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.28. 20:36:55

5-0-ra nyertem a mai bajnokit, így öt forduló után százszázalékosan, 19 rúgott és 0 kapott góllal vezetem a bajnokságot. 8)

Viszont legalább az új csatárom lesérült, hogy ne legyen teljes az örömöm. :lol:
Válasz küldése