2013.10.30. 09:02:24
Ezt a meccset se tesszük ki a polcra. Jó, hogy nyertünk, jó, hogy rúgtunk 3-at, jó, hogy Alexis betalált, jó hogy Cesc úgy játszott, hogy öröm volt nézni. Nagyon csapkodó játék volt egész meccsen, én szinte szétuntam magam emiatt, pedig rengeteg gólhelyzet volt. Ezt a Celtát csak a helyzetek alapján 7-8 góllal lazán verni kellett volna. Valdesnek idén már nem tudom hányadjára jár a pacsi... A védelem is egész tűrhető volt, lehoztuk kapott gól nélkül (ez inkább Valdes érdeme). A középpálya úgy volt katasztrófa, ahogy. Cesc tanár volt, Sergio is rengeteg labdát szerzett és Song is jó volt. De összességében mégis gyengék voltak. A védekezést nem oldották meg rendesen, dominálni egyáltalán nem tudtunk, pedig a Celta akkora területeket engedett át, hogy az mesébe illő volt. A csatársor meg... Alexis gólt lőtt, de a mezőnyben eltűnt. Pedro a mezőnyben még egész tűrhetően mozgott, de elképesztő, hogy mennyire veszélytelen a kapura. Gólt nem lő, Messinek meg képtelen volt egyszer odatenni pontosan a labdát a ziccerekben. Tello nem játszott sokat, de ugyanez. 2 tiszta ilyen helyzete is volt 10 perc alatt. Messi meg. Látszott rajta, hogy nagyon akar, nagyon jól játszott, de a kapu előtt nem jött össze neki semmi. A többiek képtelenek voltak egy használható labdát adni neki, ráadásul a kapus vmiért úgy döntött, hogy csak az ő lövéseit fogja meg. Pedig az olyan meccs volt, ahol nagyon megszórhatta volna magát.
Rafinha játéka viszont nagyon tetszett. Érdemes lesz rá odafigyelni. Tata cseréit meg nem is értem. 3-0nál a meccs végén beküldi Iniestát, pedig egész szezonban ott ül a padon Sergi Roberto. Szerencsétlen legalább egy kevés játékpercet kaphatna.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor