Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nyugi, GT-t még így is megelőzöd majd a végén...fanbarca írta:No hát annyit írtatok, meséltetek a fantasy játékokról, hogy én is belefogtam, mégpedig a premierleague-fantasyba. Igaz kicsit megkésve tettem, mivel 8 forduló már lement, de sebaj.
Szerintem felesleges, 2-3 csapat kivételével kb. egy szinten van a mezőny, szóval pár sérülés/formahanyatlás/csere és rögtön megváltozhat minden.Gareth Tello írta:Valakinek nincs kedve összedobni egy erősorrendet (keeper), avagy röviden leírni, hogy melyik csapattól mit vár idén?![]()
Csak Ryan Anderson-ban és Vasquez-ben nem értünk egyet, a többi rendben vanneobarca írta:Viszont nyugodtan fejtsd ki Game a véleményedet, ha van egy kis időd, miben tévedek, mit nem látok jól.![]()
![]()
Na, akkor ugyanúgy látjuk őt, én is ilyen 15/10-re teszem őtSlither írta: 15p/10r/2a/1.5s/2b stat sztem abszolut realis lehet, ami azert mar eleg jo, raadasul meg van a sracban potencial hogy keeper szintet elerjen. Te kit vittel volna azzal a pickkel?
Martin-nak pont, hogy könnyű dolga lett volna az OKC-ben, mivel Westbrook-ra és KD-re figyelt mindenki, neki pedig csak az üres triplákat kellett volna bedobálgatnia. De nem azt mondom, hogy rossz lesz a Wolves-ban, csak a 18 helyett egyezzünk meg egy 15-16 pontbanCumbee írta: Martinban egyébként miért nem látod? Love miatt? Ha a tavalyi OKC-s vesszőfutását nem nézzük (Azért valjuk be, Durant és Westbrook mellett nem könnyű) akkor az első 2 évétől eltekintve, minden évben 17 fölött hozott, de álltalában közelebb volt a 20-hoz. Persze öregszik, de ha azt nézed, a Minnesotának a sérülések mellett az elmúlt években az volt a legnagyobb problémája, hogy nem volt egy stabil kinti nehéz tüzére. Ez a szerep Martinhoz tökéletesen passzol, szerintem hülye lenne a Wolves, ha nem használná ki. Ráadásul egy egészséges Love-ra megy majd a kettőzés, kiosztásokból, illetve Rubio labdáiból olyan helyzetei lesznek, hogy meg se kell mozdulnia kb, csak felkocog támadáshoz és dobál. Vagy benéztem valamit?:D
Leonardal kapcsolatban igazából teljes meggyőződéssel nem tudok érvelni, mert egészen eddig nem tudtam elképzelni, hogy nekem valaha is lesz a Spursből fantasy játékosom, így leginkább azt tudom mondani, hogy felültem a bandwagonra.Pár érvet azért összeraktam, ezekkel győztem meg magam.
1. Pop imádja, ez alapból már jó. A többiek öregszenek, simán benne van, hogy 2. számú opció lesz.
2. Amikor az öregek pihennek, ő lesz A vezér. Ráadásul cseréje sem nagyon van, látok rá esélyt, hogy 50 év után először egy Spurs játékos akár átlépheti a 32 perc/meccses álomhatárt is.
3- A PO-ban 9 pattanót átlagolt. Tud ennyit, de ha nem is jön ez ki egy teljes alapszakaszban, csak mondjuk 8 akkor is. A stl is ott van.
Ez mellett dobni is tud. 80%-os FT, 35% 3PT. Az ALL-Star gála után 14 pontot átlagolt, nem titok, hogy idén sokkal nagyobb szerepe lesz, ha lesznek figurák rá, esetleg ne adj isten fontos része is lesz a támadásnak, egy 16 pontos átlag szerintem nem túlzás. (Mondjuk 1 3pt fölött meccsenként.)
16-8-2-1,8-0,5 , mindez 35+-os triplázással és 80% környéki büntetőzéssel. Ennyi szerintem kieshet belőle gond nélkül és nálam nem feltétlen ez a plafon.
Összehasonlítás képen: 17,4-7,6-4,1-1,8-0,6 2,2 tripla és azonos százalékok. Ez PG tavalyi átlaga. 2 ast-vel kevesebb és fele annyi 3PTM. Ha nem nézem nagyon be, akkor legrosszabb esetben kapok egy 4. körös pickel egy PG lightot hasonlo upside-al a jövőre nézve, ha pedig kijön belőle ami fizikailag (és szerintem képességekben és fejben is benne van) akkor PG nem keeperként.
+1: Nem "bánt" semmiben. Hiába átlagol pl Monta 20+ pontot, sok assistal és stl-el, ha a dobószázalékaival egyedül tönkre tud tenni 1-1 hetet. Persze a több stat miatt el lehet nézni, de engem ez pl nagyon idegesítene.
3. Batum esetében még pár másodpercet hezitáltam volna, nála fantasy barátabb játéka (de rosszul hangzik magyarra átfordítva) nem sok embernek van a ligában. Rajta kívül nálam mindenkivel szemben easy pick.
Ki lehet. Az Edit Team fül alatt még gyorsan kitudtam.Slither írta:Nem tudsz.kanty írta:Hogy tudok kilépni egy ligából? (yahoo) Nem találom sehol.
NFL-ben is ez van. Ott veletlenul mock helyett public league draftra mentem, es 3 ligaban is bent ragadtam.
Nem tudsz.kanty írta:Hogy tudok kilépni egy ligából? (yahoo) Nem találom sehol.
Jobb felső, ahol a kép és a neved van. Rámész a nevedre és legördül. Sign out vagy log out nem emléxemkanty írta:Hogy tudok kilépni egy ligából? (yahoo) Nem találom sehol.
Egy autodraft volt szétkapcsolás miatt: Ilyasova, aki helyett inkább pg gondolkoztam, Noelt meg egyszerűen nem tudtam, hogy sérült. Nem tudtam időt szakítni erre, örültem, hogy draftolni tudtam, ezért játszom, csak ebben a ligában, hogy tudjak valahogy normálisabban odafigyelni, ha sikerül.Slither írta:Lol, mindenki azt hiszi hogy meslija csapata autodraft volt, pedig ott volt élőben. Csak nem teljesen naprakész, de ez fcb0827-re is igaz.
Akkor jó, hogy behúztam Bradley-t meg G-Wall-t.Bob_Marley írta:Megnyugtatásképpen írom, s ez Gamenek jó hír lehet, hogy úgy néz ki a Bradley-Green-Wallace-Bass-Faverani ötös a kezdőötösünk, legalábbis egyelőre. De Sully-Hump-Olynyk is fog rendesen kapni, igazából folyamat cserélgetett az előszezonban is Stevens, de a mai edzésen ez az ötös kapott nagyobb szerepet, s gyakorolt együtt. Úgyhogy Szerdán kénytelenek vagyunk így nyerni Torontoban.
Bocsi, csak elütés. Amúgy nekem rólad mindig a Kluivertes avás srác ugrik be. S a számok tényleg bekavarnak néha.fcbarca0827 írta: Azért az a 0825 kicsit rosszul esik ennyi év után, mégha az elmúlt időszakban el is tűntem a fórumról.![]()
Azért az a 0825 kicsit rosszul esik ennyi év után, mégha az elmúlt időszakban el is tűntem a fórumról.kanty írta:Lakers0825
Hú, vannak itt érdekes dolgok. Amare például szerintem egy 15 perces játékosnál nem lesz több, Neelson sem váltja meg idén a világot - Bob nagy bánatára - , Rubio pedig fantasy szempontból az egyik legtúlértékeltebb játékos. Gallo szintén sérült, egyhamar nem tér vissza, Okafort pedig tudjuk. Green viszont jó lesz, köszi, hogy pont az orrom előtt elvitted.Összességében bravúrral a PO vége meglehet, de inkább nem, mint igen.
A meslijás részben is?kanty írta:Bocsi, csak elütés.fcbarca0827 írta: Azért az a 0825 kicsit rosszul esik ennyi év után, mégha az elmúlt időszakban el is tűntem a fórumról.![]()
Hát igen, a végére teljesen összezavarodtam, annyi embert vittetek el az orrom elől.kanty írta:GT Terminátora
A csapat egyik fele jó, a maradék viszont kicsit kuka, s kb. ez választja el a bajnokesélyest a nem bajnokesélyestől. Pl. Evanst, Baylesst és Wallacet sem igazán értem. Emellett ott van Valaciunas, aki biztos, hogy fejlődni fog, de úgy látszik, hogy az edző nem vette még észre, hogy nem ártana, ha meccsenként nem 5-6 labdát kapna. Young abszolút nagy húzás, őt én is minden ligában akartam. Bennett és Evans pedig lutri, de még jól is elsülhet. Rájátszásért fog harcolni GT csapata, de az élmezőnytől azért kicsit messze van.
Khhmmmm... Nem felejtettél el valakit???kanty írta:A saját csapatomról nem igazán nyilatkozok, az biztos, hogy a tavalyinál jóval gyengébb, de már agyalok a taktikán, ami ha idén nem is, de jövőre majd hozhat ezt-azt.
Támogatom! Ha lehet, akkor most ezt nem én tenném meg. Viszont én is kíváncsi vagyok, ki hogyan látja. Game írása jó, de ő inkább csak a drafttal foglalkozott.Gareth Tello írta:Valakinek nincs kedve összedobni egy erősorrendet (keeper), avagy röviden leírni, hogy melyik csapattól mit vár idén?
Igen, tudom, hogy Thomas jó volt. De idény előtti nyilatkozatok alapján azért bíznak Gelvisben. Messze ő a legjobb passzoló a csapatban és én pont az asistok miatt hoztam. Sztem DMC-vel jól össze tudnak majd játszani. Remélem bejön a gondolatmenetem.Bob_Marley írta:Kings rotációban DMC a biztos, többi gyakorlatilag lottó.Glevis barátunknak ott lesz pl Isiah Thomas a nyakán, aki elég korrekt előszezont nyújt.
Én csak az első körről csúsztam le. (1/4-es pick jött, amikor sikerült csatlakoznom a Drafthoz, én voltam az 1/3.Game90 írta:3. fcb0827: asszem ő is autodraft volt. Rubio okés, bár amikor meglátom az FG%-át, akkor feljön egy kis hányás ill. voltak bent még jobb játékosok is, Jeff Green ugyanaz, mint Thad Young, következő 5 pick korrekt, viszont Amare sajnos nulla, Gallo off, Okafor pedig nagy valószínűséggel kihagyja az egész szezont. Viszont a legszimpatikusabb keeper hármasod neked van![]()
Nekem ne is mond! Az az igazság, hogy volt egy előre kitervelt taktikám, kívánságlistám. De részben a saját figyelmetlenségem, részben meg a váratlanul behúzták előlem szindróma, teljesen felborította és összezavart. Pl Kemba abszolúte nem volt a jelöltjeim között, mégis mivel kihullott 2 első picknek tervezett emberem, freestyleban őt húztam mint legjobb ember. Egyébként nem is bánom. Az Anderson-Vasquez (veled ellentétben, szerintem nem fognak esni az átlagai) duó még tudatos volt, mindenképpen a csapatomba akartam tudni őket, viszont onnantól lefele csak az ár sodort. Sajnos ez lett belőle. Ugyanakkor fel voltam készülve rá, hogy idén nem a bajnoki címért fogok harcolni. Várható volt hiszen pickekkel nem álltam valami fényesen.Game90 írta:9. neo: Kemba rendben, Ryan Anderson, mint triplázó magas tökéletes, viszont lehet, hogy kevesebb dobása lesz idén, Vasquez szerintem kicsivel rosszabb lesz, mint tavaly, McLemore-ba hirtelen nagyon szerelmes lettél (), viszont a többi pick-kel én valahogy nem tudok mit kezdeni, olyan semleges az összes, bár Morris és Sullinger okozhat majd meglepetést.
Favorssal ugy voltam hogy 3. kor vegere mar nem lesz ott, a celpontjaimat meg korabban kihuztak mint gondoltam volna, akik bent voltak azokban nem lattam olyan pontencialt.Game90 írta: 8. Slither: Lawson várható pick volt, Drummond-ot én is kinéztem, ő monster lesz, viszont Favors-tól pl. mit vársz? Ha jó szívű vagyok, akkor 15/10-et jósolok neki.