off: ez a fórum ugyanolyan használhatatlan mint az elődje
on:
ezt a meccset carlo papának megköszönhetjük, aki valami hihetetlen retardált kezdőt küldött fel, ramos-szal szűrőben meg a 91 millios gyémánttal, aki kb annyit mutatott mint bármelyik elche játékos rosszabb napján.
a golt nagyon jokor rugtuk, utána visszavettünk a tempóból, a real láthatolag semmit nem tudott kezdeni a felállt védelem ellen.
a masodik féidoben sejthetőek voltak ancelotti cseréi, de szerencsére a mi kis sancho panzánk ma egyetlen lehetősége közben nem esett hasra, sőt
+ csúszás-mászás, messi még a 80. percben is orrvérzésig védekezett
+ a védelem jó volt, piqué iszonyat mennyi labdát fejelt ki, én kb 10 után abbahagytam a száolgatást. örültem annak is, hogy a két szélső nem kolbászolt annyira elől mint szokott
+ neymar. keveset volt játékban, de gól+gólpassz, uhogy egy rossz szavunk nem lehet rá
+ végig kontrolláltuk a meccset, talán a 2. fi-ben volt egy kisebb, pár perces hullámvölgy
+ vitya, bár jesé goljat vedhette volna, de azért ettől függetlenül jó volt. még a végén hiényozni fog
+ tata, mert jókat cserélt, bár fabregast le kellett volna hozni már szünetben
+ 3 pont, 6 pont fór
- ez a hulye mániájuk h fabregast erőltetik középen. abszolut nulla volt ma is, sőt, minden meccsen amikor ott van. érthetelen. mint khedira a tuloldalon
- az egész támadójátékunk egy nagy nulla volt, az egyetlen kapura veszélyes játékosunkat is kivesszük a kapu elől. lehet h ott 5 védő van a nyakán, de mégis jobban tolja ott mint szélen
- iniesta továbbra is gyenge, iszonyat h mennyire képes tekeredni a labdára, ma kb 3x vették el tőle, az egyikből a szomorú srác majdnem be is talált
- néha elég ötlettelen tűnt ugy az egész
- vv meg masche előrerugdosott labdái. mondta tata h marquez volt ezeknek a hoszu inditásoknak a nagymestere és vissza akarja hozni. felesleges, kb mintha falnak rugdosnánk, mind visszajön
- undianomajenkó mert legalább 53644 buntetőt nem adott meg a realnak.
jövő7éten celta, nem vicceltek ma, 5öt vágtak malagában