Shutter, igazából ugyanazokat a köröket futjuk le még mindig, mintha meg sem történt volna ez a 3 hónap, én komolyan gondoltam, hogy térjünk vissza rá szezon végén. De ha már elkezdtük:
shutterisland írta:ja bocsánat.

lehetnének kicsit magasabb igények.
Csak annyit kérdezek, hogy miért kellett ő, és miért nem volt jó pl. Pedro vagy Tello a helyén?
Mert azért az nekem egy kicsit furcsa, hogy úgy kellett itt mindenkinek, mint egy falat kenyér, aztán az utóbbi időben már ha nem csinál semmit, az is meg van dicsérve, mert ne várjunk el tőle semmit.
Lehet, hogy csak én érzek feszültséget abban, hogy feltétlenül szükségünk volt egy emberre, akitől igazából semmi komolyat nem várunk el. Most akkor vagy nem volt rá szükségünk, vagy legyenek elvárásaink. És tekintve, hogy már itt van, én kénytelen vagyok amellett letenni a voksomat, hogy akkor bizonyítson. Amit a Clasicoból kiindulva egyelőre meg is tesz.
nem hiszem, hogy a gólok száma a lényeg, inkább a fontossága.
Ezzel csak az a probléma, hogy az nem egy reális forgatókönyv, hogy Neymar a góljait az ilyen meccsekre tartogatja, és ott majd jól berúgja mindet. Nem azért nem rúg gólt egy Rayo ellen, mert majd a Madrid ellen fog. Nézz rá Pedrora, ezt azt hiszem nem kell magyaráznom, ő sem sokáig élt meg abból, hogy jókor, jó helyen rúgott gólt.
Jobb lenne, ha egy kicsit egyenletesebb teljesítményt tudna mutatni a kapu előtt, illetve ha igazán húzóember akar lenni, ez szerintem elengedhetetlen.
(De egyébként ha én leírom, hogy fontos gólokat várok tőle - ld. fent, akkor meg nagy igényű vagyok? Mert eszerint gyakorlatilag Te is azt várod el tőle, hogy szórja meg a BL egyenes kieséses szakaszt

)
Marketing: igazából konkrét számok nélkül ezen napokig lehetne vitatkozni, hogy már ötszörösen visszahozta az árát, vagy éppen nem. Viszont azért gondolom egyikünk sem szeretne úgy kinézni, mint egy-két madridista kolléga néhány topikkal arrébb, hogy a pénzügyi eredményekre vág fel - mert más eredményekre nagyon nem is lehet. Biztos ők is nagyon örülnek, hogy jó sok Kaká mezt eladtak, és kicsit sem tartják égőnek a madridi pályafutását.
Azt meg még el sem kezdtem mondani, hogy gyakorlatilag az ő leigazolása miatt nem volt pénzünk egy normális védőre (szerencsére Bartra megoldotta), mert ezen a teljesítménye nem változtat, de azt hiszem érthető, hogy mindezekkel együtt nem kis bizalmat kapott már a szerződtetésével is.
És ez persze igaz mindenkire, Sancheztől is azt szeretném, ha egy 30 milliós igazoláshoz méltóan játszana (amit egyre inkább meg is valósít), Cesctől is azt szeretném, hogy a pályán úgy tegye oda magát, mint akiért éveken keresztül birkóztunk az Arsenallal végül nem kis pénzt adva érte.