h3x0r írta:mess2009 írta: egy dolog csak érdemben, Adriano kezezése még a TV LASSÍTÁSBAN IS VÉLEMÉNYES valójában pedig annyira takart és villámgyors szitu volt, hogy nincs ember aki az ADOTT PILLANATBAN jobb döntést hozzon...
Kivancsi vagyok, hogy forditott szituacioban (mi nyerunk 2-1re es Marcelo kezezett) is ugyan ezt mondanad/mondanatok, hogy nem lehetett latni es a leheto legjobb dontes szuletett.
Mert szerintem szinte mindenki azt mondana, hogy egyertelmu volt a kez, elmaradt egy tizi es ismet minket segitenek a birok. Max lenne par ember akik szerint velemenyes lenne a szituacio, de ennyi.
Szerintem egy Barca vagy Real meccsen az ilyen szituációkat senki nem fogja tudni normálisan, pártatlanul szemlélni. Akik utalják a Barcát, vagy a Realt szeretik elvakultan, azoknak egyértelmű tizenegyes. Akik szeretik a Barcát, vagy elvakultan utálják a Realt, azoknak meg semmi sem volt.

Szerintem az igazság az, hogy bár valóban kezezés volt, de figyelembe véve, hogy
1) vétlen kéz volt, mivel éppen elesett
2) a játékot SEMMILYEN formában nem befolyásolta, mivel a labda kb. 8méteres körzetében csak egy Real játékos volt, az meg éppen feküdt, és ráadásul volt köztük egy Barca játékos is, ezért csupán annyiban volt hatása a meccsre, hogy Valdesnek nem kellett akkorát nyújtóznia, hogy elérje.
Ha a túloldalon lett volna ilyen szituáció, vagy bármelyik meccsen, akkor is azt mondanám, hogy ha ezt befújják az vicc kategória.
CRonaldo esésénél, illetve Fabregas felrúgásánál meg szerintem ugyanaz a szitu: Mindkettő befújható volt, ez ilyenkor abszolút a bírón múlik, és meglepő módon most következetes döntést hozott, mert ebben az esetben vagy mindkét oldalon meg kellett volna adni, vagy egyiken sem.