A MECCS FÉNYPONTJA számomra az volt, mikor Alves bebőrözte CR-t. Az gyönyörű volt, az megért mindent
Véleményem szerint is felesleges bíróznia a Madridnak. De hát már megszokhattuk tőlük ezt az elmúlt években. Azért ad okot a bizakodásra, hogy már csak a meccs után bíróznak.
SZvsz az első tuti nem volt az, a másodiknál meg CR elég könnyen elesett.
Mezőnyben ment a hentelés, sokmindent el is engedett. Nem sorolom fel, mert már ezt előttem megtették. Egyet azért kihagytak: Alvest a fejesnél Pepe szépen leverte könyökkel.
A lényeg, hogy azért szerintem a mi kárunkra többet tévedett. Pontosabban fontos szitukban tévedett a kárunkra.
Én ilyen meccsre számítottam: a két edző még nem ismeri ki teljesen a csapatát, az ellenfélét meg pláne. Taktikázott mind a kettő. Én azt hiszem, ha Pep ült volna most a kispadon, megint nekiestünk volna a RM-nak, mint tót az anyjának, és lett volna egy sok nulla a vége.
De most mindkét csapat a biztonságra törekedett.
A második félidőben a MAdrid felpörgött, mi visszaálltunk. Kontrára próbáltunk játszani. Sajnos elől nem sikerült a labdát megjátszani. Fabre szerintem egész meccsen szürke volt, Messi pedig a ziccerén kívűl nem emlékszem, hogy csinált volna valami említésre méltót.
Neymart nagyon csúnyán faragták, a 2. félidőben kapott egy szép pakkot, amitől húzta a lábát, aztán egy vesést is kapott. De hát ez még ugye belefér a kemény játékba.
Van még alaposan fejlődni, az az érzésem, hogy egy Bayern ellen ez még azért kevés lesz.
Valahogy a játékunkat nem érzem elég dinamikusnak, lassúnak érzem a játékosokat, nem érzem bennük valahogy azt a tüzet, ami régen még megvolt. Persze már a legtöbb hülyére nyerte magát, nehéz őket motiválni.
Sajnos nagy érvágásnak tartom, hogy elment Thiago, az ő direkt játéka szerintem most jobb lett volna, mint Xavi hátrapasszai. A 2. félidőben különösen jól jött volna.