Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Néztem a 2. félidőt, igazából nem vt nagy meccs, pár helyzet mindkettő oldalon.messideco írta:Stalk: azért az nagy derby ott északon, parázs meccs lehet.
Na meg edzőváltás is volt, ha jól tudom a Sunderlandnél, szóval lehet elindulnak felfelé valamelyest. De akkor is idegesítő, hogy két győzelmük van, ebből az egyik persze, hogy akkor jön, amikor megteszem hogy kikapnak...messideco írta:Stalk: azért az nagy derby ott északon, parázs meccs lehet.
Mezner2 írta:Megint becsúszott a Valentino öltönyben ?visca el barca írta:nastasic te jó égez az ember nem látta h jön hart?
istenem special five ugy örült mintha bl-t nyertek volna

Megint becsúszott a Valentino öltönyben ?visca el barca írta:nastasic te jó égez az ember nem látta h jön hart?
istenem special five ugy örült mintha bl-t nyertek volna

Nyugtass meg, h ez utolsó emberként elkövetett szabálytalanság vt. Mert ha nem a bíró már ma nyugdíjba mehet.Game90 írta: Arteta piros lapja:

Na igen, ez egy kicsit durvára sikerült...Gareth Tello írta: Welsh Maradona?
Bob_Marley írta:Suarez

Az egyenlő volt a csodával, amit Fergie kihozz belőlük. Ez a keret arra jó lehetne, hogy a TOP4-ben végezzenek, de ilyen csapattal az öreg, hogy tudott bajnokságot nyerni azt nagyon nehéz megmagyarázni. A rengeteg a vízhordó a csapatban, Persie és Rooney az egyedüliek akik képesek vmi színt vinni ebbe a gárdába. Aztán kiderül, hogy ez az Everton milyen jó kis csapat volt, aztán Moyes tette tönkre őket a középmezőnybeli szezonjaival.Dr.Dre írta:Man.U - Stoke 1-2 a félidőben .![]()
Elég durva, Moyes bácsi nem nagyon vált még be, nem lesz ez így jó nekik...
Nesze.bence-barca írta:Előbb a Gorud nőjéről linkelj vmit, utána majd ha olyan kedvem van ő is szóba jöhet.![]()
Azért na...Gareth Tello írta: Welsh Maradona?
Előbb a Gorud nőjéről linkelj vmit, utána majd ha olyan kedvem van ő is szóba jöhet.Frimpong meg ilyen képet töltött fel az instagramjára Giroudról: KATT
Bence, nála is jelentkezhetsz majd Zaha után.
Hát nem mondanám akkora erőpróbának, mint egy BVB, City v Chelsea.Game90 írta: Amúgy a Napoli nem számított erőpróbának?
Jó kis cikk, köszi.Game90 írta:Ramsey:
KATT

Egy olyan csapat, amelyben Higuaín és Callejón is játszik? Még jó, hogy nem.Game90 írta:Amúgy a Napoli nem számított erőpróbának?
Mondjuk az tényleg gyönyörű volt.Game90 írta:Lewandowski lekönyökölte Koscielny-t

Kb.bence-barca írta:Erre már sok helyen láttam utaást meg olvastam róla, de ez mégis honnan jön? Angol blikk?Game90 írta:Állítólag Zaha meghúzta Moyes lányát...![]()
![]()
bence-barca írta: Amúgy tegnap Arsenalnak megvolt az első komolyabb erőpróbája (merthogy a Spurs mint tudjuk nem vt az) és kikaptak. Nem tudom, h játszottak, de azért itt látszott, h egy erősebb ellen már vannak bajok. Ugye múltkor volt itt említve eddig a bajnokságban nem játszottak a nagyokkal, szóval ez intő jel lehet.
bence-barca írta:
Igen, a Spurs még nem volt az, Bale már nem volt, Eriksenék még nem, olyan ez, mint amikor a kocsmában összeszólalkozol egy félkarú emberrel, verekedni kezdtek, jól elagyabugyálod, aztán mindenkinek büszkén meséled, hogy mekkora király vagy.bence-barca írta:Amúgy tegnap Arsenalnak megvolt az első komolyabb erőpróbája (merthogy a Spurs mint tudjuk nem vt az) és kikaptak. Nem tudom, h játszottak, de azért itt látszott, h egy erősebb ellen már vannak bajok. Ugye múltkor volt itt említve eddig a bajnokságban nem játszottak a nagyokkal, szóval ez intő jel lehet.
Gareth Tello írta: Szerintem Zahát sem utasítanád vissza.![]()

Did he score? If he did it's more than the rest of the squad can do.Game90 írta:Állítólag Zaha meghúzta Moyes lányát...![]()
Szerintem Zahát sem utasítanád vissza.bence-barca írta:Mm a lányának.
Erre már sok helyen láttam utaást meg olvastam róla, de ez mégis honnan jön? Angol blikk?Game90 írta:Állítólag Zaha meghúzta Moyes lányát...![]()