Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arról nem is beszélve, hogy elég sokat utazott a napokban, ez is terhelheti, ezért nem is értettem, hogy az Osasuna ellen miért volt kezdő...visca el barca írta:brazilia = heti 90 perc lötyögés, meccsenként 5-6 km futás, nincs letámadás, nincs védekezéscsababarca írta:Annyian kérdezitek,de nem értem, Neymar miben fáradt el? Ereje teljében lévő,egészséges 20éves gyerel
spanyol= heti 180 perc "lötyögés", meccsenként 10-11 km futással, agresszív letámadással.
én nem tudom ezen mit nem lehet érteni. ez kb olyan, mintha apád mellett dolgoznál kőművesként nyaranta napi 4-5 órát, aztán meg ősszel kezdenél ugy h heti 6 nap, napi 10 órábanl. gondolom te is fáradtabb lennél.
nem mellékesen fizikálisan teljesen nulla, ami csak még rátesz egy lapáttal.
Tökéletes összegzés, főleg az utolsó mondat igaz nagyon rá. Sajnos fizikailag továbbra is erősödnie kell, mert nem állapot, hogy 40 kiló az ember.visca el barca írta:brazilia = heti 90 perc lötyögés, meccsenként 5-6 km futás, nincs letámadás, nincs védekezéscsababarca írta:Annyian kérdezitek,de nem értem, Neymar miben fáradt el? Ereje teljében lévő,egészséges 20éves gyerel
spanyol= heti 180 perc "lötyögés", meccsenként 10-11 km futással, agresszív letámadással.
én nem tudom ezen mit nem lehet érteni. ez kb olyan, mintha apád mellett dolgoznál kőművesként nyaranta napi 4-5 órát, aztán meg ősszel kezdenél ugy h heti 6 nap, napi 10 órábanl. gondolom te is fáradtabb lennél.
nem mellékesen fizikálisan teljesen nulla, ami csak még rátesz egy lapáttal.
brazilia = heti 90 perc lötyögés, meccsenként 5-6 km futás, nincs letámadás, nincs védekezéscsababarca írta:Annyian kérdezitek,de nem értem, Neymar miben fáradt el? Ereje teljében lévő,egészséges 20éves gyerel
Neymar fáradt
Nagyjából erre gondoltam én is, csak nem fejtettem így ki. Ronaldóra oda kell figyelni, ahogy mindig, a másik jó formában játszó emberük meg Di Maria, úgyhogy kezdjen csak Bale.Chino írta:Most komolyan, nem értem mi ez a világvége hangulat. Mitől lenne jobb a Real, főleg a középpályán? Kétszer nem játszottak még ugyanabban a felállásban. Erőltetik Illarramendit aki EDDIG nem nagyon tud semmi pluszt adni, a Juve ellen is vagy eladta a labdát vagy körülményeskedett és lepasszolta a két méterre lévő embernek, arról nem is beszélve hogy be sem szabadott volna fejeznie a meccset. Isco a kezdeti szárnyalása után visszaesett, Modricot olyan helyen erőlteti Carlo ahol nem tud kibontakozni, Khedirat meg hagyjuk. Sokszor még a kiscsapatok ellen sem tudtak kp-n dominálni. Nem lenézve őket, de ettől ne ájuljunk már el.
Bale-t pedig egyelőre hagyjuk már. Egyelőre egy meccset nem tud lehozni, ha be is áll szinte labdába se ér. Én örülnék a legjobban, ha Di Maria helyett ő kezdene, Benzemahoz képest pedig Alexis helyzetkihasználása 100 %-os.
A hátsó alakzatuk pedig közel sem olyan jó mint azt sokan képzelik. Bőven vannak olyan orbitális hibák náluk is, mint Piquénél vagy Masch-nál. Nem is túl stabilak, elég csak megnézni mennyi gólt kaptak, pedig Lopez kihúzta már párszor őket a sz@rból.
Ha pedig arról beszélünk, hogy nagy csapatok ellen mi nem vagyunk meggyőzőek, akkor a Real mit mondjuon. A bajnokságban jött nekik eddig egy Villarreal és egy Atma akik izmosabbak voltak, az eredmény ellenük pedig 1 pont és rendesen megszenvedtek több kiscsapat ellen is.
Nem akarom lebecsülni őket, de nehogy azt mondjuk már, hogy esélyesebbek, főleg hogy mi játszunk otthon. Persze kétesélyes a meccs és az sem lesz világszenzáció ha ők nyernek, mert az is bőven benne van a pakliban, de ha a srácok kihozzák magukból amit tudnak és Messinek is menni fog nem lesz semmi baj.
én is ettől félek. igazából nekünk általában 15-20 perc kell amig fel tudjuk venni a ritmusát, és ha ellen addig a pontig kamikazeban nyomja, simán tud golt lőni. és nem csak a real, hanem a kiscsapatok is.Mihu írta:Nekünk esnek, ha gólt rúgnak, akkor van gond, márpedig fognak. A kulcs az lesz, hogy ki szerzi az első gólt. Ha mi, akkor szvsz jó eséllyel nem kapunk ki. Ha viszont mi nyeljük be...na ott fog kezdődni a baj...mindenki tudja, hogy felállt védelem ellen egyenlők vagyunk a 0-val, és Carlo meg is tudja szervezni ezt a játékot.
Azért azt ne felejtsd el, hogy ki ült a kispadon: Tito, aki nem a csapattal volt elfoglalva, és csak a tipikus sablondolgokat hozta a csapattal. A betegsége a csapat teljesítményén is meglátszott.connor írta:Sajnos ennyire nem egyszerű a képlet. Tavaly is egy gyengébbnek tűnő, belső feszültséggel teli Real Madriddal játszottunk és mindhárom fronton jobbak voltak nálunk, ha az egymás elleni meccseket nézzük - más kérdés, hogy a ligát jobban akartuk és kiegyensúlyozottabbak voltunk a kisebb csapatok ellen.Sanama írta: Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.
Sajnos ennyire nem egyszerű a képlet. Tavaly is egy gyengébbnek tűnő, belső feszültséggel teli Real Madriddal játszottunk és mindhárom fronton jobbak voltak nálunk, ha az egymás elleni meccseket nézzük - más kérdés, hogy a ligát jobban akartuk és kiegyensúlyozottabbak voltunk a kisebb csapatok ellen.Sanama írta: Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.
Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.herlius írta:Azért csak óvatosan. A Real legyőzése soha semmilyen körülmények között nem kötelező házifeladat. Ha az Almeria vagy a Granada lenne az ellenfél, akkor igen, de a Real még akkor is meg tud lepni, amikor gyengének tűnnek. Az elbizakodottság csak arra jó, hogy elhitesd magaddal, hogy 90%-os teljesítmény is elég a sikerhez.Sanama írta:ha ezt a bandat nem verjuk meg, akkor nagyon nagy bajok vannak a csapatnal. nem lebecsulve oket, de ha a biraskodas nem lesz reszrehajlo otthon kotelesek vagyunk megverni oket. a juve is folenyben jatszot ellenuk, egyszeruen nyerni kell.
Azért csak óvatosan. A Real legyőzése soha semmilyen körülmények között nem kötelező házifeladat. Ha az Almeria vagy a Granada lenne az ellenfél, akkor igen, de a Real még akkor is meg tud lepni, amikor gyengének tűnnek. Az elbizakodottság csak arra jó, hogy elhitesd magaddal, hogy 90%-os teljesítmény is elég a sikerhez.Sanama írta:ha ezt a bandat nem verjuk meg, akkor nagyon nagy bajok vannak a csapatnal. nem lebecsulve oket, de ha a biraskodas nem lesz reszrehajlo otthon kotelesek vagyunk megverni oket. a juve is folenyben jatszot ellenuk, egyszeruen nyerni kell.