Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Sajnos egyre jobban látszik rajta, hogy Ő is így gondolja, pedig ez nem így van.sörvirsli írta:... Eto+Henry távozása óta gyakorlatilag neki köszönheti a csapat a sikereit.
Jó és te nyilván azért nézel Barca meccset, hogy milyen üzleteket kötött a klub, és nem azért mert érzelmeket vált ki belőled a csapat játéka, vagy 1-1 játékos...stbBob_Marley írta:Lehet ez szentségtörés, de ha valaki lerak az asztalra 250 millió eurót Messiért, én biza elfogadnám azonnal, annyiból egy kezdő 11-et lehetne vásárolni, sőt!!! Szentimentálisan is hozzá lehet állni a dolgokhoz, de ennyi pénzt simán ellehetne fogadni, s az üzletben az érzelmeknek helye nincs.

A Marca szerint pedig megsértődött Neymarra, ezért átigazolási kérelmet fog beadni májusban, az ügynöke pedig már most tárgyal a Cityvel, a Monacóval és a PSG-vel. Messi ugyanis elégedetlen a jelenlegi fizetésével, új csapatában évente minimum 56 millió eurót akar keresni, ezt pedig csak a fent említett klubok tudják biztosítani számára.sörvirsli írta:...
Bayernt el is hinném, mert Robbennek egyre inkább kifelé áll a szénájasörvirsli írta:A legfrissebb hírek szerint most az Adidas egy nagyobb összeget is hajlandó lenne az üzletbe invesztálni, hogy Messit ne a Barcelona Nike-szerelésével azonosítsák a szurkolók, és állítólag 125 millió eurót állnak az átigazolási összegből. A Bayern München ugyanennyivel egészítené ki, így júniusban egy 250 millió eurós ajánlat érkezik majd be a Barcelonához a bajoroktól.
Egyes lapok azt is tudni vélik, hogy a Bajnokok Ligája-győztes német klub évi 20 millió eurós fizetést fog ajánlani Messinek, és a kereskedelmi jogok 100 százalékát is átengedné a világ legjobb játékosának.
Állítólag a Chelsea is indít még egy offenzívát Messi megszerzéséért júniusban, az Adidas ezt is ugyanekkora összeggel támogatná, de a Bayern München a vezetőedző, Josep Guardiola miatt talán nagyobb eséllyel indul ebben a versenyben.
sajnos van egy nagyon jól látható oka is annak hogy kevésbé hatékony: veszített a gyorsaságából, úgyis hogy kevesebbet vált ritmust, úgy is, hogy lassabban teszi. a sok eladott passz, talán a meccshiánya rovására írható, de nefelejtsük azt sem hogy egy fizikálisan kiváló védő hármas-négyes vette körül, tehát egyelőre semmi nem jött be abból, hogy majd Neymar "elviszi" előle az embereket. az nem vtás ha top-on akar maradni újra fel kell vállalnia a gyors előretöréseket.corol írta:Mivel Messi alapvetően ballábas, van logika ebben. Könnyen el tud indulni befelé, egy-két emberen átmegy, majd a 16-os előtti területre érve minden irányból rárontanak, mert ebből a távolságból már életveszélyes. Na ekkor mehet jobbra, balra a passz a beinduló embereknek. A baj az, hogy ezt a mozgást már nagyon kiismerték és egyre jobb hatásfokkal levédekezik, vagy úgy, hogy már az első cselnél odatartanak neki, vagy ha sikerülnek az első cselek, lezárják a passz sávokat.
Messi az utóbbi időben, a korábbi időszakhoz képest feltűnően sok labdát elveszít, elad - szerintem éppen ezek miatt.
Hát lehet, de így meg a hamis kilences poziciója megszűnik létezni, és ez Sanchez-nek sem feltétlen jó. Na mindegy egyszer majd csak lesz valami haszna(vagy nem)visca el barca írta: sztem azért, mert jobban ki tudja huzni középről az embereket, és akkor ott több hely marad. uis mindig ott eröltetünk mindent.
mondjuk a gyakorlatban nem sok hasznát venni ennek...
sztem azért, mert jobban ki tudja huzni középről az embereket, és akkor ott több hely marad. uis mindig ott eröltetünk mindent.Don Blaugrana 2005 írta:Am lehet, hogy én vagyok a hülye, de árulja már el valaki aki érti, hogy Tata minek játszatja a szélen Messi-t. Főleg amikor egy Fabregas van középen

Vagy esetleg a Hull City.visca el barca írta: (viccet félretéve, egyből a cityre gondoltam, de őket nem az adidas szponzorálja, mint ahogy a psgt sem, a margit nem hinném h beprobalkozott és a bayern sem fizetne ennyit senkiért uhogy marad a cseszkij)