Perez papa megvette a bírót,az uefat,a spanyol szövetség már rég zsebben volt...

Továbbmenve sztem kb még a sorsot is megvette...

Botrányos...Évek óta kb egy jó meccset nem hoz a madrid,de mázli az van,aztán meg eredmény is...

No az ilyenek miatt vagyok néha úgy hogy sz.rok az egészre kell a hóhérnak a foci...Hogy ki lesz a BL győztes vagy a bajnok nem érdekel,ez sok mindenen múlik,sok szerencse is kell,de könyögöm csak ne ez a nullafoci bagázs...Ne így...Játszanak jól, nyerjenek nekem nincs bajom ezzel...De hogy sokkal rosszabbak, csak a kontra, amúgy lerúgnuk mindenkit, dobáljuk magunkat,meg óbégatunk a sajtóban,majd kiállunk hogy mi vagyunk a királyok...Pfff ne...
Ha van egy pici igazság a fociban hétvégén nagyon csúnyán megütjük őket...De tudjuk hogy nincs,a Chelsea is hogy nyert BLt...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!