Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Neymar alapból is egy zseni BAle-hez képest.Tobias88 írta:Bale eddig az ég világon semmit nem csinált a Madridban, eddig azt bizonyította be hogy egy baki volt a megvétele amit eddig is tudtunk. Hozzá képest Neymar egy zseni jelenleg
Nem vagyok kifejezett antiMadrid drukker, nem is ezért nézem a meccseiket és épp ez zavar. Innentől ez a meccs büdös. A tavalyi Manchesteri meccs is az volt, de idén elképesztően sok ilyen eset van. Elche is ilyen volt csak ott 1 percet kellett tovább nézni ugye, a 97. percetFCB-Mate-FCB írta:Innentől kezdve hogy legyen az embernek kedve tovább nézni a meccset?
Ja, jóshutterisland írta:chiellini letépte ronaldo fejét, és földhöz vágta.
Volt kontakt, a sárgát mindekép megérdemelte volna Chiellini. De a pirosat már nem.geridoss írta:
A 11-es megadható kategória, viszont ez maximum sárga, az is Ronaldonak...
chiellini letépte ronaldo fejét, és földhöz vágta.Gareth Tello írta:Kicsit lemaradtam, mi folyik itt? Piros lap?! Mi volt?![]()
Többet nem jövök.

visca el barca írta:![]()
![]()
![]()
istenem, kamu 11-es, kamu kiállítás, mit kaphatnak még vajon?

Kapjanak tizenegyest, még kamut is, de ne ilyen döntő szitukban már. A Juve dominálta a meccset, sorra vezették a támadásokat, veszélyesek voltak, erre a Real egyszer eljut a kapuig, és rögtön kapnak egy tizit, ami után persze a juve épitkezhet előről. hihetetlenTobias88 írta:Madrid megkapta zsinórban a 3. kamu 11esét. Buffon már rég fogta a labdát mielőtt chiellini bármit csinált volna, ráadásul oda vissza ment a fogdososdi. Elche ellen kaptak egyet, aztán jött a Malaga elleni hasonlóan nagy kamu és most ez. Elképesztő úgy, hogy mi volt hogy 1 meccsen nem kaptunk meg 2 jogos 11est, mekkora különbség
Előre érzem hogy hétvégén szintén nekik kedveznek majd a bírók
nem! Cáceres, Barzagli, Chiellini, Ogbonna védelem.bali 15 írta:A Juve 3-5-2-ben állt föl?
Nem láttam a kezdőket...