Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem kotekedesbol, de oda volt irva, hogy az utolso meccsekrol van szo. Barkinek van kedve es ideje, kiegeszitheti a szezon eddigi meccseivel...Mezner2 írta:Meglepett volna, ha a szezonban eddig mutatott teljesítményt hasonlítod össze, a két csapat eddigi két legszélsőségesebb meccse helyett... (nekik magasan a legjobb, nekünk meg a legrosszabb meccsünk volt a szezonban) de hagyjuk is, már megszoktuk, így legalább lehet sötéten látni a dolgokatmess2009 írta:érdekes összevetés adódik a két csapat legutóbbi meccseinek összefoglalóját látva.![]()
éljen az élet napos oldala
Meglepett volna, ha a szezonban eddig mutatott teljesítményt hasonlítod össze, a két csapat eddigi két legszélsőségesebb meccse helyett... (nekik magasan a legjobb, nekünk meg a legrosszabb meccsünk volt a szezonban) de hagyjuk is, már megszoktuk, így legalább lehet sötéten látni a dolgokatmess2009 írta:érdekes összevetés adódik a két csapat legutóbbi meccseinek összefoglalóját látva.
Az elozo meccseken latszott, hogy Ancelotti se tudja meg mit kene jatszon, felallast tekintve is jatszottunk 4-4-2-ot , 4-2-3-1-et, 4-2-2-2-t es a jelenlegi 4-3-3-at (persze ez is meccsenkent tobbszor valtozik attol fuggoen, hogy tamadunk vagy vedekezunk) Eleinte Ancelotti megprobalkozott az ellenfel 16-osa elotti labdatartos focival, ami egyaltalan nem fekudt a csapatnak, a kreativitas teljesen hianyzott, a jatekosok pedig a gyorsabb jatekhoz szoktak hozza, az fekudt nekik jobban. Szerencsere idoben eszrevette, hogy nem a labdatartos jatekra kell epitkezni, hanem a gyors tamadasokra. Ez nem csak kontrakat jelent. A Malaga elleni meccsen peldaul nekem nagyon tetszett, hogy sokszor mar az ellenfel terfelen megszereztuk a labdat es azonnal indult a tamadas. A biro a szabalytalansagoknal velunk volt, a tizi kamu volt, a leseket is jol fujta be egy kivetelevel, amibol gol is szuletett.mess2009 írta:érdekes összevetés adódik a két csapat legutóbbi meccseinek összefoglalóját látva: a Madrid több mint 13 tiszta gólhelyzetet dolgozott ki ahol a befejezések sikeredtek gyengére, konkrétan a lövések, fejesek. a Madrid most is sokkal gyorsabb játékot mutatott, a helyzetei hatékony gyors de a kreativitást sem nélkülöző támadásokból adódtak.(sokan a kapus teljesítményén ájuldoznak, szerintem kettőt kivéve védhetőek voltak,ezért mondom, hogy a lövésekben volt a hiba, sőt az első gólnál akár kapushibáról is beszélhetünk) végig a meccsen a bíró a Madridnak kedvező alapállású volt,(szórta a sárgákat a Malagának) talán egy les lehetett kérdőjeles, de a 11-es(szerintem) kamu.
A ti meccseteket nem lattam, osszefoglalot se neztem, ugyhogy arrol nem tudok nyilatkozni. Viszont Neymar-al kapcsolatban irtam par hete, hogy eleg tole egy par nagy szineszkedes es a birok azonnal elvesztik a bizalmukat benne es meg azt se fogjak befujni ami egyertelmu volt. A Celtic elleni alakitasa (megrugtak a kezet es a derekat fogta mint akin atgazoltak volna) eleg is volt arra, hogy az emberek elkonyveljek egy szineszkedonek. (szerintem a konf kupan is a legtobben arra emlekszunk vele kapcsolatban, amikor elmentek mellette es 2 metert esett). Ezt a kialakult fals(?) kepet tobb honap, de inkabb ev munkajaval csokkentheti.mess2009 írta:a Barca lassu és körülményes, tele pontatlansággal és nélkülözött bármi elgondolást a betömörült védelemmel szemben. a helyzeteinkről (5-7 lehetett)többnyire a bosszantó hibák maradtak meg bennem sem mint a szép játék. elbénázott beadások, gyatra lövések, durva hibák a befejező mozdulatoknál. a biró érdekes módon inkább ellenünk dolgozott, Neymar megítélése kapcsán botrányosan elfogult volt tetézve egy meg nem adott büntetővel.
Pont ma hoztak ki erről egy pontos adatot:h3x0r írta:
Ez a kontraknak koszonheto. Sokkal tobbszor vittuk ra az ellenfelre a labdat nagy sebesseggel, amit allo helyzetbol nehezebb levedekezni, ezert kaptunk olyan sok szabadrugast meg 11-est. Ezeknek egy resze nyilvan kamu volt, viszont azt is szamold hozza hanyszor nem fujtak be a jogos szabalytalansagot. Volt hogy Ronaldonak verzett a bokaja vagy a szeme es meg sargat se kapott az ellenfel jatekosa. Most pont abban az idoszakban vagyunk, hogy minket segitenek, ha osszeszamolnank mondjuk az elmult 5 evben a tevedeseket, kivancsi vagyok hogy allna a merleg akar nalunk, akar nalatok.
Az, hogy nekunk keves 11-est fujnak be, annak egy okat van: Ramos. Regebben akkor is megszolalt a sip ha elment az ellenfel mellett, de miota EB, VB gyoztes, csinalhat BARMIT, a birokat nem erdekli. Ez egy hihetetlen kepesseg, amin sokszor mi is csodalkozunk, van hogy az ellenfel meg le se esett a foldre, de mar mutogat, hogy alljon fel. Pedig ha fejben ott van, hatalmas tanar tud lenni, de ez mas tema.
Ha számszerűsiteni akarjuk:h3x0r írta: Ez a kontraknak koszonheto. Sokkal tobbszor vittuk ra az ellenfelre a labdat nagy sebesseggel, amit allo helyzetbol nehezebb levedekezni, ezert kaptunk olyan sok szabadrugast meg 11-est. Ezeknek egy resze nyilvan kamu volt, viszont azt is szamold hozza hanyszor nem fujtak be a jogos szabalytalansagot. Volt hogy Ronaldonak verzett a bokaja vagy a szeme es meg sargat se kapott az ellenfel jatekosa. Most pont abban az idoszakban vagyunk, hogy minket segitenek, ha osszeszamolnank mondjuk az elmult 5 evben a tevedeseket, kivancsi vagyok hogy allna a merleg akar nalunk, akar nalatok.
Az, hogy nekunk keves 11-est fujnak be, annak egy okat van: Ramos. Regebben akkor is megszolalt a sip ha elment az ellenfel mellett, de miota EB, VB gyoztes, csinalhat BARMIT, a birokat nem erdekli. Ez egy hihetetlen kepesseg, amin sokszor mi is csodalkozunk, van hogy az ellenfel meg le se esett a foldre, de mar mutogat, hogy alljon fel. Pedig ha fejben ott van, hatalmas tanar tud lenni, de ez mas tema.
Biztos vagyok benne, hogy lesz. Mindig van! Sztem csüt-péntek magasságában meg is tudjuk, hogy mi.StickyFingaz írta:Lesz valami élőkép a Real ellen?Tavaly marha jól nézett ki,és véleményem szerint ez egy kicsit félelmet kelt az ellenfélben.
Egyszerűbb lenne a videőkat elnevezni 'Caballero best saves 2013' névre.h3x0r írta:Hatha erdekel valakit.
Real Madrid - Malaga
Osszefoglalo (1.felido)
Osszefoglalo (2.felido)
Ez a kontraknak koszonheto. Sokkal tobbszor vittuk ra az ellenfelre a labdat nagy sebesseggel, amit allo helyzetbol nehezebb levedekezni, ezert kaptunk olyan sok szabadrugast meg 11-est. Ezeknek egy resze nyilvan kamu volt, viszont azt is szamold hozza hanyszor nem fujtak be a jogos szabalytalansagot. Volt hogy Ronaldonak verzett a bokaja vagy a szeme es meg sargat se kapott az ellenfel jatekosa. Most pont abban az idoszakban vagyunk, hogy minket segitenek, ha osszeszamolnank mondjuk az elmult 5 evben a tevedeseket, kivancsi vagyok hogy allna a merleg akar nalunk, akar nalatok.Barcaman1993 írta:Nem tudom, hogy bárkinek is feltűnt-e, de évek óta a Real kapja a legtöbb 11-est és ellenük fújják be a legkevesebbet.Tobias88 írta:De tényleg vicc, hogy 2 ennyire kamu 11est zsinórban befújtak nekik és persze a Madrid kapta a legtöbb 11est így.
Nem tudom, hogy bárkinek is feltűnt-e, de évek óta a Real kapja a legtöbb 11-est és ellenük fújják be a legkevesebbet.Tobias88 írta:De tényleg vicc, hogy 2 ennyire kamu 11est zsinórban befújtak nekik és persze a Madrid kapta a legtöbb 11est így.
ferninho írta:bezzeg a lesekről nem beszélünk...mess2009 írta:hát ez megint mi volt?!!! ennél nagyobb kamu 11-est még életemben nem láttam! kétszer éppenhogy hozzáért a védő a kezével, miközben ugy vigyázott rá, mint a hímestojásra!! az egész meccsen a Malaga ellen fút és még betetőzte egy gyalázatos 11-essel. csodás!
3-4 olyan volt, ami lehet nem is volt az, de nagyon egy vonal volt, az összes be lett fújva...
Malagának köze nem volt a meccshez, a Real kihagyott mindent, illetve Caballero fogott mindent, elképesztő volt még így is, hogy a gólban csúnyán benne volt.
CR is kb gólvonalról elszerencsétlenkedte.....![]()
![]()
az sztem elmond mindent, hogy CR miután belőtte a 11est kb bocsánatot kért, hogy ilyen rosszul játszott és kihagyott mindent....
az világos, hogy a Madrid jobban játszott, nem vitatom, de minden befújt les az les is volt, többnyire úgy hogy egyszerre 2-3 madridi is belül állt. amúgy én a (kamu ) tizeneggyest tettem szóvá és azt, hogy jól láthatóan az Osa embereinek szórta a sárgákat....ferninho írta:bezzeg a lesekről nem beszélünk...mess2009 írta:hát ez megint mi volt?!!! ennél nagyobb kamu 11-est még életemben nem láttam! kétszer éppenhogy hozzáért a védő a kezével, miközben ugy vigyázott rá, mint a hímestojásra!! az egész meccsen a Malaga ellen fút és még betetőzte egy gyalázatos 11-essel. csodás!
3-4 olyan volt, ami lehet nem is volt az, de nagyon egy vonal volt, az összes be lett fújva...
Malagának köze nem volt a meccshez, a Real kihagyott mindent, illetve Caballero fogott mindent, elképesztő volt még így is, hogy a gólban csúnyán benne volt.
CR is kb gólvonalról elszerencsétlenkedte.....![]()
![]()
az sztem elmond mindent, hogy CR miután belőtte a 11est kb bocsánatot kért, hogy ilyen rosszul játszott és kihagyott mindent....
bezzeg a lesekről nem beszélünk...mess2009 írta:hát ez megint mi volt?!!! ennél nagyobb kamu 11-est még életemben nem láttam! kétszer éppenhogy hozzáért a védő a kezével, miközben ugy vigyázott rá, mint a hímestojásra!! az egész meccsen a Malaga ellen fút és még betetőzte egy gyalázatos 11-essel. csodás!
Vannak benne jo dolgok, viszont sok temat egy oldaluan nez, nem a tenyekre hagyatkozik hanem talalgat es a velemenyet irja le. Csak par temat megemlitek:egoland írta:http://madridom.hu/blog/2013/10/14/gay- ... s-quo-jat/
Ebben lehet hogy vannak fals dolgok.
Nem fog mind a 70 000 ember beleegyezni, de erre valok a szavazasok.egoland írta:http://www.penamadridista.hu/index.php? ... hr_id=1373
Madridhoz közel álló személy is nyilatkozott.Szerinted minden pártoló tag a stadion építésébe bele megy?
Mert ugyebár hagyományok is vannak a klubnál a névváltoztatás már nem ezek közé tartozik de a pénz nagy úr.Szerinted ez zökkenő mentesen fog végbe menni?
Minden esetben ha veszel fel hitelt, kell valami garanciat vallalj. Legyen az a hazad, kocsid. Ha jol emlekszem, akkor CR-ek vasarlasakor volt egy olyan hir hogy az edzokozpont volt a biztositek a hitelre.egoland írta:Mint írja az úriember hogy a bankok nem bíznak a klubban csak abban az esetben ha a jegybevételt és a reklámbevételt megcsapolják ez a garancia.Mint te madridista te hogy látod még ilyen áron is a stadion építés mellett vagy?
Mindig is voltak, vannak es lesznek olyanok, akik az aktualis "hatalomra" vagynak, roszabb esetben csak a hatalom miatt, jobb esetben pedig azert mert ugy gondoljak, hogy a jelenlegi vezetok nem vegzik jol a munkajukat, ok jobbak lennenek. Nyilvan ha eveken keresztul nem jonnenek az eredmenyek, akkor rezegne a lec alatta, de ez normalis.egoland írta: http://www.hatharom.com/2013/10/14/alak ... -ellenzeke
Szerinted ha elindul egy ilyen lavina Perez megtudja állítani?
h3x0r írta:Nekem is az elso tetszik a legjobban. Nem uj stadionrol van szo, hanem a regit ujitanak fel.davi10 írta:Szerintem is az első néz ki a legjobban, de ahogy olvasom annak a legkisebb a kapacitása.h3x0r írta:Ujabb kepek a stadionrol..
Amúgy minek új stadion?
Hogy miert?
Eloszor is a kapacitas novelese (attol hogy 79 ezret irnak az elsohoz, lehet az tobb is..)
Az egyik fo kriterium volt egy 20-25 perc alatt behuzhato teto. Ez miert is fontos? Mert spanyolorszagban a nagy meleg miatt este jatszak a meccseket. Ha fedett lenne a stadion, akkor tobb meccsunket raknak 12-16 ora kornyekere, amiket az azsiai nezok is kovethetnenek, ezzel pedig az azsiai piacban is terjeszkedhetnenk. Mert jelenleg Azsiat egyertelmuen a PL csapatai uraljak. Persze mi meg ti is ott vagyunk, de viszonylag kis szazalekban.
Azt gondolom tudjatok, hogy Madrid palyazott a 2020-as Olimpiara, amit vegul nem kaptak meg. Ha megkaptak volna, akkor az allam jokora osszeggel tamogathatta volna a stadion renovalasat.
A stadion neve: sok csapat (Arsenal, Bayern, Juve) az uj stadionjat bizonyos cegek szponzoralasaval epittette, cserebe x evre odaadtak a stadion nevenek hasznalatat. Tavaly nyaron, amikor alairtuk a szerzodest az Emirates-el es ezzel a bwin helyett ok lettek a fo szponzoraink, akkor voltak olyan hirek, hogy evi 50 milliot fizetnenek a stadion nevenek hasznalataert. (Fly Emirates - Bernabeu lett volna a stadion neve).
Ez nem tudom mennyire igaz, de mindenesetre erdekes. Feltehetjuk a kerdest, hogy megeri-e a hagyomanyokat feladni, a stadion nevet megvaltoztatni evi tobb tiz millio euroert cserebe. Viszont azzal ha ezt a szerzodest nem irjuk ala, mig a legnagyobb ellenfeleink igen, eves szinten tobb tiz millios hatranyba kerulunk veluk szemben. Gondolom nektek se jon rosszul az az evi 30-35 vagy hany millio a qatar airways-tol..
Ezt nem Perez donti el, meg mielott azonnal ratamadnatok, hanem a partoloi tagok..
Lehet csak egy eliras tortent a hirben, mert a MU anno hivatalosan megerositette, hogy 80 millio fontba (94 millio euroba) kerult Ronaldo.Chino írta:A Perez féle interjúhoz. Azt nyilatkozta, hogy minden játékosának a vételárával egyező értékű biztosítása. Akkor hogy lehet Cr-nek 96 millió?