Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.23. 02:11:04

A bizonytalan védelmünk miatt borítékolható 1-2 gól a Cuncitól ha jó napot fog ki meg lehet a 100millás GeretBél is betalál csakhogy örüljünk! :mrgreen:
A hazai terep miatt csak is a győzelem az elfogadható!Nekünk még idegenben is lesz ellenük meccs meg a jelenleg bivalyerős Atletivel is van még 2!
Nem fér bele sem a bukta sem az x! :x (pláne,hogy az utóbb 14 hónapa szétaláztak minket)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
miihii
KHAL

2013.10.23. 00:39:33

mess2009 írta:érdekes összevetés adódik a két csapat legutóbbi meccseinek összefoglalóját látva...

a Clássicó előtt valahogy rossz az előérzetem, persze lehet,hogy nem jól láttam.....
mess2009 a Barca a BL-ben topicban írta:ha nem boldogultunk az Osa. védelmével, tulajdonképpen nem is várhattunk semmit egy jóval erősebb masszív védekezést bemutató Milán ellen, nos ez bejött...
Ha abból indulunk ki, h ha nem bírtunk az Osasuna védelmével, akkor kb örülhetünk majd, ha ezután minden 3. meccset pontot szerzünk :lol:

Ahogy Mezner kollega, úgy én sem tartom szerencsésnek az utolsó egy-két meccsre alapozni a közeljövőnk képét. Azért nem az a meccs az átlag és most ugyan bejött, h a Milant sem vertük el, de azért tudunk mi ennél többet is nyújtani.

Én úgy gondolom, h sokban befolyásolta/ja a hetünket, h ugyan nagyon ágálunk ellene, h "neeeeem nézünk mi előre, csak a következő meccsel foglalkozunk" , de azért csak hatással van egymásra ez a 3 meccs.

Aztán menet közben megy azért a "boxtaktika", pl h tartalékon verjük el az Osát, így egy esetleges x sem annyira vészes a Klasszikuson, ha úgy alakulna.
Nem sikerült begyötörni, így a többi eredmény tudatában már csak a győzelem fér bele a reálmadrid ellen.
Viszont előtte meg van egy olyan BL meccs, ahol belefér ha nem törjük össze magunkat a győzelemért, így esetleg frissebbek leszünk szombaton.

Lehet, h a közelében nem vagyok, de sztem megy a mérlegelés.
Szombaton meglátjuk jól építettük e fel a hetet. Ezt a 2 döntetlent fel tudná tornászni egy W a hétvégén, úgy már egész jól jöttünk ki az etapból 8)

Még egy kicsit visszatérve a Klasszikusra és az Osasunára :D

Azt gondolom, h egy El Clasicó esetében nem lehet az előző egy-két, de még akár 4-5 meccs alapján sem következtetést levonni.
Elcsépelt meg minden, de egy Klasszikus mindig más.
Két igen komoly játékerővel bíró csapat találkozik majd a rangadók rangadóján, bármikor benne lehet a dráma vagy az eufória.

Az utóbbi néhány összecsapásunk a bizonyítéka, h mennyire komolyan kell számolni a fehérekkel, legyenek akármilyen formában vagy tűnjön akárhogy is az erőviszony. A Pep korszak után azért visszaszállhattunk a földre, h nem eszik olyan forrón a kását.

Tökmindegy, h milyenek az előjelei a meccsnek, akármi lehet. Akár egy szabálytalanság is nagyobb hatással lehet a meccsre, mint hogy az Osa vagy akárki ellen mit játszottunk.

Most nincsenek a toppon, keresik a játékot, de ugyanúgy mi is időnként. Viszont ez az első igazi "erőmeccs" a szezonban, itt meg kell mutatni mit tud a csapat.
Sztem egy kifejezetten élvezetes meccs lesz és mindkét csapat a labdával foglalkozik majd többnyire :D Én szórakoztató meccset várok, remélem nagy csörte lesz.

De lehet egy icipici lesgól is a 117. percben, csak nyerjüüüüüünk :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
h3x0r
Madridista

2013.10.22. 18:17:29

Mezner2 írta:
mess2009 írta:érdekes összevetés adódik a két csapat legutóbbi meccseinek összefoglalóját látva.
Meglepett volna, ha a szezonban eddig mutatott teljesítményt hasonlítod össze, a két csapat eddigi két legszélsőségesebb meccse helyett... (nekik magasan a legjobb, nekünk meg a legrosszabb meccsünk volt a szezonban) de hagyjuk is, már megszoktuk, így legalább lehet sötéten látni a dolgokat =D> =D> éljen az élet napos oldala :mrgreen:
Nem kotekedesbol, de oda volt irva, hogy az utolso meccsekrol van szo. Barkinek van kedve es ideje, kiegeszitheti a szezon eddigi meccseivel...
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.10.22. 16:43:34

mess2009 írta:érdekes összevetés adódik a két csapat legutóbbi meccseinek összefoglalóját látva.
Meglepett volna, ha a szezonban eddig mutatott teljesítményt hasonlítod össze, a két csapat eddigi két legszélsőségesebb meccse helyett... (nekik magasan a legjobb, nekünk meg a legrosszabb meccsünk volt a szezonban) de hagyjuk is, már megszoktuk, így legalább lehet sötéten látni a dolgokat =D> =D> éljen az élet napos oldala :mrgreen:
h3x0r
Madridista

2013.10.22. 13:36:58

mess2009 írta:érdekes összevetés adódik a két csapat legutóbbi meccseinek összefoglalóját látva: a Madrid több mint 13 tiszta gólhelyzetet dolgozott ki ahol a befejezések sikeredtek gyengére, konkrétan a lövések, fejesek. a Madrid most is sokkal gyorsabb játékot mutatott, a helyzetei hatékony gyors de a kreativitást sem nélkülöző támadásokból adódtak.(sokan a kapus teljesítményén ájuldoznak, szerintem kettőt kivéve védhetőek voltak,ezért mondom, hogy a lövésekben volt a hiba, sőt az első gólnál akár kapushibáról is beszélhetünk) végig a meccsen a bíró a Madridnak kedvező alapállású volt,(szórta a sárgákat a Malagának) talán egy les lehetett kérdőjeles, de a 11-es(szerintem) kamu.
Az elozo meccseken latszott, hogy Ancelotti se tudja meg mit kene jatszon, felallast tekintve is jatszottunk 4-4-2-ot , 4-2-3-1-et, 4-2-2-2-t es a jelenlegi 4-3-3-at (persze ez is meccsenkent tobbszor valtozik attol fuggoen, hogy tamadunk vagy vedekezunk) Eleinte Ancelotti megprobalkozott az ellenfel 16-osa elotti labdatartos focival, ami egyaltalan nem fekudt a csapatnak, a kreativitas teljesen hianyzott, a jatekosok pedig a gyorsabb jatekhoz szoktak hozza, az fekudt nekik jobban. Szerencsere idoben eszrevette, hogy nem a labdatartos jatekra kell epitkezni, hanem a gyors tamadasokra. Ez nem csak kontrakat jelent. A Malaga elleni meccsen peldaul nekem nagyon tetszett, hogy sokszor mar az ellenfel terfelen megszereztuk a labdat es azonnal indult a tamadas. A biro a szabalytalansagoknal velunk volt, a tizi kamu volt, a leseket is jol fujta be egy kivetelevel, amibol gol is szuletett.
mess2009 írta:a Barca lassu és körülményes, tele pontatlansággal és nélkülözött bármi elgondolást a betömörült védelemmel szemben. a helyzeteinkről (5-7 lehetett)többnyire a bosszantó hibák maradtak meg bennem sem mint a szép játék. elbénázott beadások, gyatra lövések, durva hibák a befejező mozdulatoknál. a biró érdekes módon inkább ellenünk dolgozott, Neymar megítélése kapcsán botrányosan elfogult volt tetézve egy meg nem adott büntetővel.
A ti meccseteket nem lattam, osszefoglalot se neztem, ugyhogy arrol nem tudok nyilatkozni. Viszont Neymar-al kapcsolatban irtam par hete, hogy eleg tole egy par nagy szineszkedes es a birok azonnal elvesztik a bizalmukat benne es meg azt se fogjak befujni ami egyertelmu volt. A Celtic elleni alakitasa (megrugtak a kezet es a derekat fogta mint akin atgazoltak volna) eleg is volt arra, hogy az emberek elkonyveljek egy szineszkedonek. (szerintem a konf kupan is a legtobben arra emlekszunk vele kapcsolatban, amikor elmentek mellette es 2 metert esett). Ezt a kialakult fals(?) kepet tobb honap, de inkabb ev munkajaval csokkentheti.

A Clasicon mi donthet?
- ha DM a jobbik oldalat veszi elo. Egyik meccsen baromi jol jatszik, fut, robotol, labdakat szerez, amiket jol is oszt el, a masikon viszont olyan pontatlanul jatszik, belevezeti az ellenfelbe, stb.
- Khedira: biztos vagyok benne hogy jatszani fog. amikor hatul van es csak a vedekezesre figyel, akkor modric nyugodtan tud szervezni, amikor viszont elore megy tamadni, akkor a horvatnak kell guriznie helyette is es semmi ideje nem marad a tamadasokra.
- Arbeloa: hihetetlen nezni, hogy Carvajal-al mennyivel stabilabb a jobb oldalunk. Valami hihetetlen munkabirassal rendelkezik, az eloszezon elejen is mig a tobbiek 45 perc utan mar ki voltak fulladva, addig o 60-65 percet is vegig futott. Az elso par meccsen nagyon zavarban volt, sok amator hibat vetett, azota viszont magabiztos, a cseleket is bevallalja. persze nem olyan jo tamadasban mint Marcelo, de ha van elotte terulet, baromi gyors es a tamado jateka se anyibol all, mint Arbeloanak, hogy megkapja a labdat, megall es visszapasszolja Khediranak/Pepenek.
- Marcelo: a jatekunk kulcsa. Amikor jatszik, akkor a csapatnak is jol megy, amikor mas van helyette, akkor mindenki szenved.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.10.22. 13:01:26

érdekes összevetés adódik a két csapat legutóbbi meccseinek összefoglalóját látva: a Madrid több mint 13 tiszta gólhelyzetet dolgozott ki ahol a befejezések sikeredtek gyengére, konkrétan a lövések, fejesek. a Madrid most is sokkal gyorsabb játékot mutatott, a helyzetei hatékony gyors de a kreativitást sem nélkülöző támadásokból adódtak.(sokan a kapus teljesítményén ájuldoznak, szerintem kettőt kivéve védhetőek voltak,ezért mondom, hogy a lövésekben volt a hiba, sőt az első gólnál akár kapushibáról is beszélhetünk) végig a meccsen a bíró a Madridnak kedvező alapállású volt,(szórta a sárgákat a Malagának) talán egy les lehetett kérdőjeles, de a 11-es(szerintem) kamu.
a Barca lassu és körülményes, tele pontatlansággal és nélkülözött bármi elgondolást a betömörült védelemmel szemben. a helyzeteinkről (5-7 lehetett)többnyire a bosszantó hibák maradtak meg bennem sem mint a szép játék. elbénázott beadások, gyatra lövések, durva hibák a befejező mozdulatoknál. a biró érdekes módon inkább ellenünk dolgozott, Neymar megítélése kapcsán botrányosan elfogult volt tetézve egy meg nem adott büntetővel.
a Clássicó előtt valahogy rossz az előérzetem, persze lehet,hogy nem jól láttam.....
h3x0r
Madridista

2013.10.22. 11:44:18

Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.21. 17:36:39

h3x0r írta:
Ez a kontraknak koszonheto. Sokkal tobbszor vittuk ra az ellenfelre a labdat nagy sebesseggel, amit allo helyzetbol nehezebb levedekezni, ezert kaptunk olyan sok szabadrugast meg 11-est. Ezeknek egy resze nyilvan kamu volt, viszont azt is szamold hozza hanyszor nem fujtak be a jogos szabalytalansagot. Volt hogy Ronaldonak verzett a bokaja vagy a szeme es meg sargat se kapott az ellenfel jatekosa. Most pont abban az idoszakban vagyunk, hogy minket segitenek, ha osszeszamolnank mondjuk az elmult 5 evben a tevedeseket, kivancsi vagyok hogy allna a merleg akar nalunk, akar nalatok.
Az, hogy nekunk keves 11-est fujnak be, annak egy okat van: Ramos. Regebben akkor is megszolalt a sip ha elment az ellenfel mellett, de miota EB, VB gyoztes, csinalhat BARMIT, a birokat nem erdekli. Ez egy hihetetlen kepesseg, amin sokszor mi is csodalkozunk, van hogy az ellenfel meg le se esett a foldre, de mar mutogat, hogy alljon fel. Pedig ha fejben ott van, hatalmas tanar tud lenni, de ez mas tema.
Pont ma hoztak ki erről egy pontos adatot:
Liga penalties for-against since 2008-2009 season: Barcelona 34-18 (+16), Real Madrid 49-16 (+33) #fcblive [via mundodeportivo]
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.21. 17:33:35

h3x0r írta: Ez a kontraknak koszonheto. Sokkal tobbszor vittuk ra az ellenfelre a labdat nagy sebesseggel, amit allo helyzetbol nehezebb levedekezni, ezert kaptunk olyan sok szabadrugast meg 11-est. Ezeknek egy resze nyilvan kamu volt, viszont azt is szamold hozza hanyszor nem fujtak be a jogos szabalytalansagot. Volt hogy Ronaldonak verzett a bokaja vagy a szeme es meg sargat se kapott az ellenfel jatekosa. Most pont abban az idoszakban vagyunk, hogy minket segitenek, ha osszeszamolnank mondjuk az elmult 5 evben a tevedeseket, kivancsi vagyok hogy allna a merleg akar nalunk, akar nalatok.
Az, hogy nekunk keves 11-est fujnak be, annak egy okat van: Ramos. Regebben akkor is megszolalt a sip ha elment az ellenfel mellett, de miota EB, VB gyoztes, csinalhat BARMIT, a birokat nem erdekli. Ez egy hihetetlen kepesseg, amin sokszor mi is csodalkozunk, van hogy az ellenfel meg le se esett a foldre, de mar mutogat, hogy alljon fel. Pedig ha fejben ott van, hatalmas tanar tud lenni, de ez mas tema.
Ha számszerűsiteni akarjuk:
Liga penalties for-against since 2008-2009 season: Barcelona 34-18 (+16), Real Madrid 49-16 (+33) #fcblive [via mundodeportivo]
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.21. 16:11:58

StickyFingaz írta:Lesz valami élőkép a Real ellen?Tavaly marha jól nézett ki,és véleményem szerint ez egy kicsit félelmet kelt az ellenfélben.
Biztos vagyok benne, hogy lesz. Mindig van! Sztem csüt-péntek magasságában meg is tudjuk, hogy mi. ;)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.21. 14:35:07

Egy kis hangulatfokozás a klasszikus előtt: :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=LqXOTSB7FPc" target="_blank
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.20. 21:50:00

caballero tudtommal mindig is ilyen volt.
tavaly is megfogta céer tizijét, aztán a szabadrúgásgólnál világi bohóc volt.
emlékszek még egy potyára, amit benzema rúgott neki, és begurult a hasa alatt, azt hiszem, az cdr meccs volt pár éve.
most is megfog mindent, azt is, amit kb nem lehet, de de a leggagyibb kísérletből (már ha az volt) benyel egyet. :)

a klasszikushoz : nem emlékszek olyanra, hogy egymás után két bajnokin ne találnánk be, így egyet biztos rúgunk. :lol:
a gond csak az, hogy az is ritka, hogy 2x egymás után ne kapjunk. :)

ÍGY, hogy tegnap botlottunk, kötelező a győzelem.
5 pontos előnynél is az lenne mondjuk, de azért ott egy döntetlen nem lenne gáz, 5 pont előny úgy, hogy már túl vagyunk egy klasszikuson, maximálisan a saját kezünkbe tette volna a sorsunkat.
szóval be kell húzni, 6 pontból lehet gazdálkodni.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.20. 18:03:21

h3x0r írta:Hatha erdekel valakit.
Real Madrid - Malaga
Osszefoglalo (1.felido)
Osszefoglalo (2.felido)
Egyszerűbb lenne a videőkat elnevezni 'Caballero best saves 2013' névre. :D
Tegnap 2. félidőt néztem, de olyanokat fogott ki.
h3x0r
Madridista

2013.10.20. 17:53:01

Hatha erdekel valakit.
Real Madrid - Malaga
Osszefoglalo (1.felido)
Osszefoglalo (2.felido)
Kép
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.10.20. 16:28:19

Lesz valami élőkép a Real ellen?Tavaly marha jól nézett ki,és véleményem szerint ez egy kicsit félelmet kelt az ellenfélben.
h3x0r
Madridista

2013.10.20. 13:17:01

Barcaman1993 írta:
Tobias88 írta:De tényleg vicc, hogy 2 ennyire kamu 11est zsinórban befújtak nekik és persze a Madrid kapta a legtöbb 11est így.
Nem tudom, hogy bárkinek is feltűnt-e, de évek óta a Real kapja a legtöbb 11-est és ellenük fújják be a legkevesebbet.
Ez a kontraknak koszonheto. Sokkal tobbszor vittuk ra az ellenfelre a labdat nagy sebesseggel, amit allo helyzetbol nehezebb levedekezni, ezert kaptunk olyan sok szabadrugast meg 11-est. Ezeknek egy resze nyilvan kamu volt, viszont azt is szamold hozza hanyszor nem fujtak be a jogos szabalytalansagot. Volt hogy Ronaldonak verzett a bokaja vagy a szeme es meg sargat se kapott az ellenfel jatekosa. Most pont abban az idoszakban vagyunk, hogy minket segitenek, ha osszeszamolnank mondjuk az elmult 5 evben a tevedeseket, kivancsi vagyok hogy allna a merleg akar nalunk, akar nalatok.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.20. 11:05:29

Tobias88 írta:De tényleg vicc, hogy 2 ennyire kamu 11est zsinórban befújtak nekik és persze a Madrid kapta a legtöbb 11est így.
Nem tudom, hogy bárkinek is feltűnt-e, de évek óta a Real kapja a legtöbb 11-est és ellenük fújják be a legkevesebbet.
Tobias88
Entrenador del Barça

2013.10.19. 20:28:40

Nso-ról egy frappáns válasz a Madridosoknak mikor valaki bírózik:
"Igen, mi is szoktunk 11est kapni, de szerencsére Valdes kivédi"
[#vigyor]

De tényleg vicc, hogy 2 ennyire kamu 11est zsinórban befújtak nekik és persze a Madrid kapta a legtöbb 11est így.
94:39 6 - 1
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.19. 20:17:27

ferninho írta:
mess2009 írta:hát ez megint mi volt?!!! ennél nagyobb kamu 11-est még életemben nem láttam! kétszer éppenhogy hozzáért a védő a kezével, miközben ugy vigyázott rá, mint a hímestojásra!! az egész meccsen a Malaga ellen fút és még betetőzte egy gyalázatos 11-essel. csodás!
bezzeg a lesekről nem beszélünk...
3-4 olyan volt, ami lehet nem is volt az, de nagyon egy vonal volt, az összes be lett fújva...
Malagának köze nem volt a meccshez, a Real kihagyott mindent, illetve Caballero fogott mindent, elképesztő volt még így is, hogy a gólban csúnyán benne volt.
CR is kb gólvonalról elszerencsétlenkedte..... :lol: :lol: :lol:
az sztem elmond mindent, hogy CR miután belőtte a 11est kb bocsánatot kért, hogy ilyen rosszul játszott és kihagyott mindent....

De ez,hogy hogy húzták a leseket,nem függ össze azzal,hogy befújt egy ilyet.
Hibát még nagyobb hibával nem lehet kijavítani.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mess2009
Director del Fútbol

2013.10.19. 19:50:59

ferninho írta:
mess2009 írta:hát ez megint mi volt?!!! ennél nagyobb kamu 11-est még életemben nem láttam! kétszer éppenhogy hozzáért a védő a kezével, miközben ugy vigyázott rá, mint a hímestojásra!! az egész meccsen a Malaga ellen fút és még betetőzte egy gyalázatos 11-essel. csodás!
3-4 olyan volt, ami lehet nem is volt az, de nagyon egy vonal volt, az összes be lett fújva...
Malagának köze nem volt a meccshez, a Real kihagyott mindent, illetve Caballero fogott mindent, elképesztő volt még így is, hogy a gólban csúnyán benne volt.
az sztem elmond mindent, hogy CR miután belőtte a 11est kb bocsánatot kért, hogy ilyen rosszul játszott és kihagyott mindent....
az világos, hogy a Madrid jobban játszott, nem vitatom, de minden befújt les az les is volt, többnyire úgy hogy egyszerre 2-3 madridi is belül állt. amúgy én a (kamu ) tizeneggyest tettem szóvá és azt, hogy jól láthatóan az Osa embereinek szórta a sárgákat....
ferninho
Madridista

2013.10.19. 18:02:08

madridista
mess2009
Director del Fútbol

2013.10.19. 17:55:04

hát ez megint mi volt?!!! ennél nagyobb kamu 11-est még életemben nem láttam! kétszer éppenhogy hozzáért a védő a kezével, miközben ugy vigyázott rá, mint a hímestojásra!! az egész meccsen a Malaga ellen fút és még betetőzte egy gyalázatos 11-essel. csodás!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.19. 17:09:07

csak muszáj lesz megnyerni azt a clasicót. :D kellene az a 8 pont előny.
h3x0r
Madridista

2013.10.19. 15:13:00

Perez a Bernabéu átépítéséről: "Szeretnénk, ha a munkálatok már a nyáron megkezdődnének. Kulcsfontosságú a 21. század Bernabéujának létrehozása. A stadion különleges helyet foglal el Madridban, és most még látványosabbá fogjuk tenni. Most szponzort keresünk, az biztos, hogy továbbra is Bernabéunak fogják hívni a létesítményt, de elképzelhető, hogy egy támogató neve is bekerülhet a megnevezésébe."

Kakáról: "2010-ben, a világbajnokságon sérült le, és a térdműtétét követően egy teljesen új korszak következett számára. Ő volt az egyetlen játékos akkor a keretben, aki az Adidas arcának is számított, és az érkezésével egy új szerződést köthettünk a sportszergyártóval, mely 30%-os bevételnövekedést jelentett. Nagyon jól kiegészítette a csapatot. Tudom, mennyit kellett szenvednie abban a négy évben, amit itt töltött, de ez sosem látszódott rajta. Balszerencséje volt, ez néha előfordul, nem tudott felülkerekedni ezen."

Akit erdekel szo van meg Benzemarol, Moratarol, Lewandowskirol, Falcaorol, Suarezrol, Alonsorol, Mourinhorol, Neymar le(nem)igazolasarol es Ozil eladasarol
Kép
h3x0r
Madridista

2013.10.19. 11:02:44

egoland írta:http://madridom.hu/blog/2013/10/14/gay- ... s-quo-jat/

Ebben lehet hogy vannak fals dolgok.
Vannak benne jo dolgok, viszont sok temat egy oldaluan nez, nem a tenyekre hagyatkozik hanem talalgat es a velemenyet irja le. Csak par temat megemlitek:
-"Kissé olyan a könyvelés, mintha titkosírás lenne. Vetni kellene egy pillantást az Arsenal vagy az Olympique adataira, ők skkal átláthatóbban vezetik azokat."
- egy teljesen kulsos ember nem ismerhet minden reszletet. tudtommal az UEFA-nak vannak bizonyos kovetelmenyei a konyvelessel kapcsolatban aminek minden klubb meg kell feleljen
- most komolan felhozza hogy az Elche 50 ezerbol gazdalkodik?
- az adossag az tavalyi evrol 590-rol 540-re csokkent (junius 30.-an zartak az evet), ami szerintem annyira nem rossz..
- Ozil tema: ezzel inkabb nem is foglalkoznek.
- "A Barca már jelen van az ázsiai és az észak-amerikai piacon, a Realnak nehezen sikerülhet oda bejutni. A Premier Ligán keresztül vezet oda az út, hiszen az egy viszonylag kiegyenlített, izgalmas liga, ami jól működik. A Realnak pedig az a célja, hogy betörjön arra a piacra, ami jelenleg kizárólag az angol bajnokság privilégiuma."
Tehat most komolyan azt mondja, hogy nem vagyunk ott az azsiai es eszak-amerikai piacon? van ra barmi papirja vagy csak az ujjabol sz.pta? az elsok kozott voltunk, akik betortek ezekre a piacokra. Azt viszont nem ertem, hogy attol hogy leigazoltuk Bale-t hogy tudnank ezekre a piacokra betorni? (mert ugye Bale-el kapcsolatban irta ezeket)
- "Pontosan! 512-ről 518 millióra növekedett. A 2008-2009-es szezonban 400 millió volt a bevétel. 2009-10-ben már 430. A 10-11-esben már 475 és 11-12-ben 512. Most 518. A ritmus lassul, elsősorban a gazdasági világválságnak köszönhetően, viszont az is közre játszik, hogy ennél egyszerűen már nem tud több bevételt generálni a Madrid."
Kozrejatszik a gyengebb szezon is, de ennel lehet nagyobb bevetelt generalni
- "Mert már így is képességei fölött termeli a bevételt a klub. Hogy milyen értelemben? Egy olyan együttes, amely nem nyeri meg a BL-t, nem tud ekkora bevételt generálni."
Kiveve ha ezt az egyuttest Real Madridnak hivjak.
- "A reklámokból kapott bevételeket. Ebben a szezonban 160 millió eurót kapott ezekből a Madrid, az előző évad során többet, 162-t."
A gyenge szezon ellenere se csokkent sokat ez a szam.
- A Bayern-hez valo hasonlitas hulyeseg, mivel teljesen mas kornyezet, a 2 orszag gazdasaga kozott is hatalmas a kulonbseg.
- A Dortmundrol meg nem is beszelve. Mutasson nekem 1 olyan csapatot az utobbi 10 evbol akik ugyan annyi penzbol hosszabb tavon ott voltak a tuz kozeleben.
- "Milyen tanácsot adna Florentinónak?
Hogy ne öljön ennyi pénzt az átigazolásokba, fordítson több figyelmet az ifistákra, építsen egy tisztességes Madridot, amelyért jogosan rajonghatna a futballvilág, és én is. Egy olyan Madridot szeretnék, ami mindig is jellemezte a klubot, tiszta, egyenes jelleműt. Ha nem invesztálna ennyi játékosokba, nem lenne ekkora az adósság, az eredmények pedig sokkal jobbak és profitképesebbek lesznek."
Tehat ha nem igazolunk annyit, akkor jobbak lesznek az eredmenyek?
egoland írta:http://www.penamadridista.hu/index.php? ... hr_id=1373

Madridhoz közel álló személy is nyilatkozott.Szerinted minden pártoló tag a stadion építésébe bele megy?
Mert ugyebár hagyományok is vannak a klubnál a névváltoztatás már nem ezek közé tartozik de a pénz nagy úr.Szerinted ez zökkenő mentesen fog végbe menni?
Nem fog mind a 70 000 ember beleegyezni, de erre valok a szavazasok.
egoland írta:Mint írja az úriember hogy a bankok nem bíznak a klubban csak abban az esetben ha a jegybevételt és a reklámbevételt megcsapolják ez a garancia.Mint te madridista te hogy látod még ilyen áron is a stadion építés mellett vagy?
Minden esetben ha veszel fel hitelt, kell valami garanciat vallalj. Legyen az a hazad, kocsid. Ha jol emlekszem, akkor CR-ek vasarlasakor volt egy olyan hir hogy az edzokozpont volt a biztositek a hitelre.
egoland írta: http://www.hatharom.com/2013/10/14/alak ... -ellenzeke
Szerinted ha elindul egy ilyen lavina Perez megtudja állítani?
Mindig is voltak, vannak es lesznek olyanok, akik az aktualis "hatalomra" vagynak, roszabb esetben csak a hatalom miatt, jobb esetben pedig azert mert ugy gondoljak, hogy a jelenlegi vezetok nem vegzik jol a munkajukat, ok jobbak lennenek. Nyilvan ha eveken keresztul nem jonnenek az eredmenyek, akkor rezegne a lec alatta, de ez normalis.
Kép
Válasz küldése