A hazai terep miatt csak is a győzelem az elfogadható!Nekünk még idegenben is lesz ellenük meccs meg a jelenleg bivalyerős Atletivel is van még 2!
Nem fér bele sem a bukta sem az x!

mess2009 írta:érdekes összevetés adódik a két csapat legutóbbi meccseinek összefoglalóját látva...
a Clássicó előtt valahogy rossz az előérzetem, persze lehet,hogy nem jól láttam.....
Ha abból indulunk ki, h ha nem bírtunk az Osasuna védelmével, akkor kb örülhetünk majd, ha ezután minden 3. meccset pontot szerzünkmess2009 a Barca a BL-ben topicban írta:ha nem boldogultunk az Osa. védelmével, tulajdonképpen nem is várhattunk semmit egy jóval erősebb masszív védekezést bemutató Milán ellen, nos ez bejött...
Nem kotekedesbol, de oda volt irva, hogy az utolso meccsekrol van szo. Barkinek van kedve es ideje, kiegeszitheti a szezon eddigi meccseivel...Mezner2 írta:Meglepett volna, ha a szezonban eddig mutatott teljesítményt hasonlítod össze, a két csapat eddigi két legszélsőségesebb meccse helyett... (nekik magasan a legjobb, nekünk meg a legrosszabb meccsünk volt a szezonban) de hagyjuk is, már megszoktuk, így legalább lehet sötéten látni a dolgokatmess2009 írta:érdekes összevetés adódik a két csapat legutóbbi meccseinek összefoglalóját látva.![]()
éljen az élet napos oldala
Meglepett volna, ha a szezonban eddig mutatott teljesítményt hasonlítod össze, a két csapat eddigi két legszélsőségesebb meccse helyett... (nekik magasan a legjobb, nekünk meg a legrosszabb meccsünk volt a szezonban) de hagyjuk is, már megszoktuk, így legalább lehet sötéten látni a dolgokatmess2009 írta:érdekes összevetés adódik a két csapat legutóbbi meccseinek összefoglalóját látva.
Az elozo meccseken latszott, hogy Ancelotti se tudja meg mit kene jatszon, felallast tekintve is jatszottunk 4-4-2-ot , 4-2-3-1-et, 4-2-2-2-t es a jelenlegi 4-3-3-at (persze ez is meccsenkent tobbszor valtozik attol fuggoen, hogy tamadunk vagy vedekezunk) Eleinte Ancelotti megprobalkozott az ellenfel 16-osa elotti labdatartos focival, ami egyaltalan nem fekudt a csapatnak, a kreativitas teljesen hianyzott, a jatekosok pedig a gyorsabb jatekhoz szoktak hozza, az fekudt nekik jobban. Szerencsere idoben eszrevette, hogy nem a labdatartos jatekra kell epitkezni, hanem a gyors tamadasokra. Ez nem csak kontrakat jelent. A Malaga elleni meccsen peldaul nekem nagyon tetszett, hogy sokszor mar az ellenfel terfelen megszereztuk a labdat es azonnal indult a tamadas. A biro a szabalytalansagoknal velunk volt, a tizi kamu volt, a leseket is jol fujta be egy kivetelevel, amibol gol is szuletett.mess2009 írta:érdekes összevetés adódik a két csapat legutóbbi meccseinek összefoglalóját látva: a Madrid több mint 13 tiszta gólhelyzetet dolgozott ki ahol a befejezések sikeredtek gyengére, konkrétan a lövések, fejesek. a Madrid most is sokkal gyorsabb játékot mutatott, a helyzetei hatékony gyors de a kreativitást sem nélkülöző támadásokból adódtak.(sokan a kapus teljesítményén ájuldoznak, szerintem kettőt kivéve védhetőek voltak,ezért mondom, hogy a lövésekben volt a hiba, sőt az első gólnál akár kapushibáról is beszélhetünk) végig a meccsen a bíró a Madridnak kedvező alapállású volt,(szórta a sárgákat a Malagának) talán egy les lehetett kérdőjeles, de a 11-es(szerintem) kamu.
A ti meccseteket nem lattam, osszefoglalot se neztem, ugyhogy arrol nem tudok nyilatkozni. Viszont Neymar-al kapcsolatban irtam par hete, hogy eleg tole egy par nagy szineszkedes es a birok azonnal elvesztik a bizalmukat benne es meg azt se fogjak befujni ami egyertelmu volt. A Celtic elleni alakitasa (megrugtak a kezet es a derekat fogta mint akin atgazoltak volna) eleg is volt arra, hogy az emberek elkonyveljek egy szineszkedonek. (szerintem a konf kupan is a legtobben arra emlekszunk vele kapcsolatban, amikor elmentek mellette es 2 metert esett). Ezt a kialakult fals(?) kepet tobb honap, de inkabb ev munkajaval csokkentheti.mess2009 írta:a Barca lassu és körülményes, tele pontatlansággal és nélkülözött bármi elgondolást a betömörült védelemmel szemben. a helyzeteinkről (5-7 lehetett)többnyire a bosszantó hibák maradtak meg bennem sem mint a szép játék. elbénázott beadások, gyatra lövések, durva hibák a befejező mozdulatoknál. a biró érdekes módon inkább ellenünk dolgozott, Neymar megítélése kapcsán botrányosan elfogult volt tetézve egy meg nem adott büntetővel.
Pont ma hoztak ki erről egy pontos adatot:h3x0r írta:
Ez a kontraknak koszonheto. Sokkal tobbszor vittuk ra az ellenfelre a labdat nagy sebesseggel, amit allo helyzetbol nehezebb levedekezni, ezert kaptunk olyan sok szabadrugast meg 11-est. Ezeknek egy resze nyilvan kamu volt, viszont azt is szamold hozza hanyszor nem fujtak be a jogos szabalytalansagot. Volt hogy Ronaldonak verzett a bokaja vagy a szeme es meg sargat se kapott az ellenfel jatekosa. Most pont abban az idoszakban vagyunk, hogy minket segitenek, ha osszeszamolnank mondjuk az elmult 5 evben a tevedeseket, kivancsi vagyok hogy allna a merleg akar nalunk, akar nalatok.
Az, hogy nekunk keves 11-est fujnak be, annak egy okat van: Ramos. Regebben akkor is megszolalt a sip ha elment az ellenfel mellett, de miota EB, VB gyoztes, csinalhat BARMIT, a birokat nem erdekli. Ez egy hihetetlen kepesseg, amin sokszor mi is csodalkozunk, van hogy az ellenfel meg le se esett a foldre, de mar mutogat, hogy alljon fel. Pedig ha fejben ott van, hatalmas tanar tud lenni, de ez mas tema.
Ha számszerűsiteni akarjuk:h3x0r írta: Ez a kontraknak koszonheto. Sokkal tobbszor vittuk ra az ellenfelre a labdat nagy sebesseggel, amit allo helyzetbol nehezebb levedekezni, ezert kaptunk olyan sok szabadrugast meg 11-est. Ezeknek egy resze nyilvan kamu volt, viszont azt is szamold hozza hanyszor nem fujtak be a jogos szabalytalansagot. Volt hogy Ronaldonak verzett a bokaja vagy a szeme es meg sargat se kapott az ellenfel jatekosa. Most pont abban az idoszakban vagyunk, hogy minket segitenek, ha osszeszamolnank mondjuk az elmult 5 evben a tevedeseket, kivancsi vagyok hogy allna a merleg akar nalunk, akar nalatok.
Az, hogy nekunk keves 11-est fujnak be, annak egy okat van: Ramos. Regebben akkor is megszolalt a sip ha elment az ellenfel mellett, de miota EB, VB gyoztes, csinalhat BARMIT, a birokat nem erdekli. Ez egy hihetetlen kepesseg, amin sokszor mi is csodalkozunk, van hogy az ellenfel meg le se esett a foldre, de mar mutogat, hogy alljon fel. Pedig ha fejben ott van, hatalmas tanar tud lenni, de ez mas tema.
Biztos vagyok benne, hogy lesz. Mindig van! Sztem csüt-péntek magasságában meg is tudjuk, hogy mi.StickyFingaz írta:Lesz valami élőkép a Real ellen?Tavaly marha jól nézett ki,és véleményem szerint ez egy kicsit félelmet kelt az ellenfélben.
Egyszerűbb lenne a videőkat elnevezni 'Caballero best saves 2013' névre.h3x0r írta:Hatha erdekel valakit.
Real Madrid - Malaga
Osszefoglalo (1.felido)
Osszefoglalo (2.felido)
Ez a kontraknak koszonheto. Sokkal tobbszor vittuk ra az ellenfelre a labdat nagy sebesseggel, amit allo helyzetbol nehezebb levedekezni, ezert kaptunk olyan sok szabadrugast meg 11-est. Ezeknek egy resze nyilvan kamu volt, viszont azt is szamold hozza hanyszor nem fujtak be a jogos szabalytalansagot. Volt hogy Ronaldonak verzett a bokaja vagy a szeme es meg sargat se kapott az ellenfel jatekosa. Most pont abban az idoszakban vagyunk, hogy minket segitenek, ha osszeszamolnank mondjuk az elmult 5 evben a tevedeseket, kivancsi vagyok hogy allna a merleg akar nalunk, akar nalatok.Barcaman1993 írta:Nem tudom, hogy bárkinek is feltűnt-e, de évek óta a Real kapja a legtöbb 11-est és ellenük fújják be a legkevesebbet.Tobias88 írta:De tényleg vicc, hogy 2 ennyire kamu 11est zsinórban befújtak nekik és persze a Madrid kapta a legtöbb 11est így.
Nem tudom, hogy bárkinek is feltűnt-e, de évek óta a Real kapja a legtöbb 11-est és ellenük fújják be a legkevesebbet.Tobias88 írta:De tényleg vicc, hogy 2 ennyire kamu 11est zsinórban befújtak nekik és persze a Madrid kapta a legtöbb 11est így.
ferninho írta:bezzeg a lesekről nem beszélünk...mess2009 írta:hát ez megint mi volt?!!! ennél nagyobb kamu 11-est még életemben nem láttam! kétszer éppenhogy hozzáért a védő a kezével, miközben ugy vigyázott rá, mint a hímestojásra!! az egész meccsen a Malaga ellen fút és még betetőzte egy gyalázatos 11-essel. csodás!
3-4 olyan volt, ami lehet nem is volt az, de nagyon egy vonal volt, az összes be lett fújva...
Malagának köze nem volt a meccshez, a Real kihagyott mindent, illetve Caballero fogott mindent, elképesztő volt még így is, hogy a gólban csúnyán benne volt.
CR is kb gólvonalról elszerencsétlenkedte.....![]()
![]()
az sztem elmond mindent, hogy CR miután belőtte a 11est kb bocsánatot kért, hogy ilyen rosszul játszott és kihagyott mindent....
az világos, hogy a Madrid jobban játszott, nem vitatom, de minden befújt les az les is volt, többnyire úgy hogy egyszerre 2-3 madridi is belül állt. amúgy én a (kamu ) tizeneggyest tettem szóvá és azt, hogy jól láthatóan az Osa embereinek szórta a sárgákat....ferninho írta:bezzeg a lesekről nem beszélünk...mess2009 írta:hát ez megint mi volt?!!! ennél nagyobb kamu 11-est még életemben nem láttam! kétszer éppenhogy hozzáért a védő a kezével, miközben ugy vigyázott rá, mint a hímestojásra!! az egész meccsen a Malaga ellen fút és még betetőzte egy gyalázatos 11-essel. csodás!
3-4 olyan volt, ami lehet nem is volt az, de nagyon egy vonal volt, az összes be lett fújva...
Malagának köze nem volt a meccshez, a Real kihagyott mindent, illetve Caballero fogott mindent, elképesztő volt még így is, hogy a gólban csúnyán benne volt.
CR is kb gólvonalról elszerencsétlenkedte.....![]()
![]()
az sztem elmond mindent, hogy CR miután belőtte a 11est kb bocsánatot kért, hogy ilyen rosszul játszott és kihagyott mindent....
bezzeg a lesekről nem beszélünk...mess2009 írta:hát ez megint mi volt?!!! ennél nagyobb kamu 11-est még életemben nem láttam! kétszer éppenhogy hozzáért a védő a kezével, miközben ugy vigyázott rá, mint a hímestojásra!! az egész meccsen a Malaga ellen fút és még betetőzte egy gyalázatos 11-essel. csodás!
Vannak benne jo dolgok, viszont sok temat egy oldaluan nez, nem a tenyekre hagyatkozik hanem talalgat es a velemenyet irja le. Csak par temat megemlitek:egoland írta:http://madridom.hu/blog/2013/10/14/gay- ... s-quo-jat/
Ebben lehet hogy vannak fals dolgok.
Nem fog mind a 70 000 ember beleegyezni, de erre valok a szavazasok.egoland írta:http://www.penamadridista.hu/index.php? ... hr_id=1373
Madridhoz közel álló személy is nyilatkozott.Szerinted minden pártoló tag a stadion építésébe bele megy?
Mert ugyebár hagyományok is vannak a klubnál a névváltoztatás már nem ezek közé tartozik de a pénz nagy úr.Szerinted ez zökkenő mentesen fog végbe menni?
Minden esetben ha veszel fel hitelt, kell valami garanciat vallalj. Legyen az a hazad, kocsid. Ha jol emlekszem, akkor CR-ek vasarlasakor volt egy olyan hir hogy az edzokozpont volt a biztositek a hitelre.egoland írta:Mint írja az úriember hogy a bankok nem bíznak a klubban csak abban az esetben ha a jegybevételt és a reklámbevételt megcsapolják ez a garancia.Mint te madridista te hogy látod még ilyen áron is a stadion építés mellett vagy?
Mindig is voltak, vannak es lesznek olyanok, akik az aktualis "hatalomra" vagynak, roszabb esetben csak a hatalom miatt, jobb esetben pedig azert mert ugy gondoljak, hogy a jelenlegi vezetok nem vegzik jol a munkajukat, ok jobbak lennenek. Nyilvan ha eveken keresztul nem jonnenek az eredmenyek, akkor rezegne a lec alatta, de ez normalis.egoland írta: http://www.hatharom.com/2013/10/14/alak ... -ellenzeke
Szerinted ha elindul egy ilyen lavina Perez megtudja állítani?