2013.10.19. 22:39:47
Várható volt a botlás, de azért elég idegesító meccs volt, reménykedtem benne, hogy ha nyögvenyelősen is, de behúzzuk.
Először a pozitív dolgok, ebből volt kevesebb:
-Bartra és Puyol, előbbit betenném a Milan ellen is, aztán ha jó teljesítményt nyújt, mehet a Real ellen is. Busquets még rendben volt, meg a védekezésünk is.
Cesc volt talán a legidegesítőbb, olyan hibákat követett el, amelyek teljesen érthetetlenek voltak.. Ehhez hozzájárul az is, hogy Messi helyén játszott, ami nagyon nem az ő területe, nem értem miért erőltetik ott.
Iniestával nem tudom mi van, az hogy nem tud lőni az nem új, de hogy ennyi rossz passza legyen a végzónában.. Nem akarok negatívkodni meg pánikolni, de szezon eleje óta "gyenge formában" van, nem volt még olyan meccse, amire azt lehetett mondani, hogy ez igen, ez olyan Inis volt. Kissé aggasztó..
Xavi: Nem kockáztat előrefele, nem vállal be neccesebb indításokat. Magasan védekezett az Osasuna, feltolták a leshatárt, mégsem jöttek a védelem mögé betett labdák. Amikor valamelyik támadónk beindul a kapu felé, nem adja le nekik inkább a támadó által nyitott folyosón futó sz.hátvédnek.. ez néha jó, mert a hátvéd utána centerezhet, de jól jellemzi Xavit.
Montoyát nem tudom hova rakni, nem volt rossz, védekezést megoldotta, volt veszély a felfutásaiból is de rossz megoldásokat választott. Ezzel a teljesítménnyel nem fogja kiharcolni magának a kezdőtagságot.
Neymar talán kierdemelt volna egy büntetőt, még az első félidőben történt, dehát ki lepődek meg, ugye.. Nem tudom, hogy lehet-e a mai teljesítményét a fáradtságra fogni, hajlok arra hogy igen, de ez kevés volt, elméletileg azért vettük hogy döntsön, hogy gólt szerezzen, de a kapura teljesen veszélytelen volt..
Pedro már szót sem érdemel.
Azt mondjuk nem értem még, hogy Messit miért nem játszatta Tata, ha Puyínak nem okozott gondot a 90 perc, neki sem kellett volna hogy problémát jelentsen..