Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Csak basszus az a baj, ha ezt most Szalai nem mondja ki, mindenki magában tartja továbbra is. Illetve ezek pár hónap múlva megint el lesznek felejtődve.davi10 írta:
Annak ellenére, hogy mint kommentátor nem bírom, a mai, meg a román meccsen is azért elég jókat mondott.

Most komolyan azt számolgatjuk, hogy kit kéne kapnunk?Vakmacska írta: Hát, a svédeket egyszer már sikerült megverni. Horvátokat inkább ne, Roncikára sem vagyok kíváncsi.... Akkor maradnak a görögök. Tőlük mikor is kaptunk ki utoljára?
De inkább mégse ők legyenek. A végén még mi segítjük ki őket a VB-re, amit aztán úgy nyernek meg, mint anno az EB-t.
Simán fennállna a veszélye hogy kikapjunk Izlandtól, semmivel nem rosszabb csapat mint a mienk, lehet meglepő, de ez a helyzet.Vakmacska írta:Devecseri világhírű játékos lett!![]()
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f" target="_blank ... tt-2287847
Azért az mekkora lenne, ha valami csoda folytán másodikok lennénk, aztán megkapnánk Izlandot a selejtező ellenfélnek.
Persze fennáll a veszélye annak, hogy még tőlük is kikapunk.
De képzeljétek el, hogy akkor mi lenne itt!?
Mindenki verné a mellét az MLSZ-ben, hogy ő megmondta, ő tudta, ő nagyon jó csávó, és minden menne tovább, mintha a legnagyobb rendben lenne minden. Látszik a fejlődés, elvégre kijutottunk.
De hát, végülis kijutott az olimpiára az az afrikai úszó is, aki majdnem belefulladt a medencébe.
Mikor átnyúl a támaszkodó lába mögött a játékos a másik lábával és azzal rúgja el. Na ezt jól megmondtam:-) elég kitekert egy mozdulat egyébként, én először életemben a fiatal Maradonától láttam ilyet, de tuti előtte is csinálták már.Bob_Marley írta:visca el barca írta:Bob_Marley írta: Biztos így van ha ezt bemásoltad, mondjuk nem tudom mi az a rabona de ha ezt mondta hát ezt mondta.
Hát, a svédeket egyszer már sikerült megverni. Horvátokat inkább ne, Roncikára sem vagyok kíváncsi.... Akkor maradnak a görögök. Tőlük mikor is kaptunk ki utoljára?shutterisland írta:akkor számításaim szerint a horvát,portugál,görög,svéd négyesből kapnánk ellenfelet a pótselejtezőre.
a kiemelés miatt ez a veszély nem fenyegetne, JELEN esetbe ha valami csoda folytán összemakkolnánk a második helyet, akkor számításaim szerint a horvát,portugál,görög,svéd négyesből kapnánk ellenfelet a pótselejtezőre.Azért az mekkora lenne, ha valami csoda folytán másodikok lennénk, aztán megkapnánk Izlandot a selejtező ellenfélnek.
Persze fennáll a veszélye annak, hogy még tőlük is kikapunk.
Biztos így van ha ezt bemásoltad, mondjuk nem tudom mi az a rabona de ha ezt mondta hát ezt mondta.Labdakezelésre mindkettő képzett annyira, hogy kétlábbal vezeti a labdát, s azért Di Maria is lőtt már jobb lábbal is gólt 16-oson kívülről is. Nem jelent gondot jobb lábbal átvenni megindulni, az hogy erősebbik lábbal csinál dolgokat meg általában mindenkinél így van. Viszont a gyengébbik láb ugyanúgy képzett.visca el barca írta:"inkább rabonázok mint hogy a jobb lábam használjam" - mondta ezt di maria, aki egy kb 3 méteres passzt nem mert jobbal elvállani... és ő nem a terek groznijban focizik... de mondhattam volna özilt is, azt sem láttam soha az életben jobb lábbal passzolni, vagy lőniBob_Marley írta:Könyörgöm ma már mindenki kétlábas

"inkább rabonázok mint hogy a jobb lábam használjam" - mondta ezt di maria, aki egy kb 3 méteres passzt nem mert jobbal elvállani... és ő nem a terek groznijban focizik... de mondhattam volna özilt is, azt sem láttam soha az életben jobb lábbal passzolni, vagy lőniBob_Marley írta:Könyörgöm ma már mindenki kétlábas

Egyet értek veled.Zozzy 5 írta: most lehet meg leszek kövezve, de azt mondom, hogy kezeljük helyén ezt a címeres mezben haljon meg a pályán dolgot is.
nem klasszis edzőt mondtam, hanem hozzáértőt. Szalai olyat mondott, ami speciel nem lepett meg. a játékosokra volt bízva a meccs 50 %-a "csináljátok meg" címmel. ilyen arányt nem fog kiegyenlíteni a hit meg az akarat, főleg ilyen szintű képzetlenség mellett.shutterisland írta:kellene edző is, tény, de akiket leírtam, ott nem hiszem, hogy a görögök kivételével minden esetben klasszis edző ülne a padon.
illetve mondom, most a többi földrészről nem idéztem, holott ott is rendre borul a papírforma, egy panama meccsel mexikóval a kijutásért ? lehetne sorolni reggelig, pedig ezek a különbségek mind futballszakmailag, mind játékoskeretileg a többi zónában is megvannak, mégis ott vannak mindig az új, meglepetés csapatok.
viszont van a socio66 által említett akarat, hit, az pedig dobhat annyit, hogy a jó szereplésből bravúr legyen.