Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ebbe is belegondolok néha, elég durva.zola8787 írta:2 percen múlt a "csoda", jó oké, ebben az esetben is szidtuk volna őket, de azért mégis.
Eddig pontosan az volt a baj, amit Szalai is mondott az interjúában, hogy a média is elhitette a magyar szurkolókal a rengeteg hazugságot hogy most majd sikerül kijutni.Ez az ember legalább kimerte jelenteni mint kommentátor, hogy sajnos ennyire vagyunk hivatottak jelenleg (Szalaihoz kapcsolódva), és képes volt szembe menni más véleményekel is ennek érdekében amik ezt tagadják.Abban lehet hogy igazad van Bob, hogy nem neki kellett volna erről beszélni, de sajnos a studióban, és általában más studiókban ülők közül is szinte majdnem mindenki a Csank féle ámitási vonalat képviseli, és egy áltag nézőben is sajnos ez a vélemény fogalmazódik meg.Bob_Marley írta:
Knézy kitöréseivel viszont borzasztóan nem értek egyet, az egész média szintén hibás. Ő nem azért van ott, hogy filozofáljon, hanem tárgyilagosan elmondja a történéseket. Ahogyan mikor megy az egekbe emelés, úgy megy a földbe döngölés is. Nem azon van a hangsúly, hogy igaza van vagy sincs, hanem hogy egy sportriporter nem viselkedhet úgy ahogy Knézy tegnap.
Pontosan ugyanígy gondolom én is. Sem vicces, sem korrekt, szimpatikus meg végképp nem volt, ahogy felvette ezt az álarcot. Számomra azt bizonyította, h elenyésző szakmai tudása mellett az értelmi, érzelmi képességei is mélyen vannak, legalább is ahhoz a poszthoz képest, ahol ő van. Szánalmas volt, ahogy felbátorodott a média hülyeségeinek hatására, vezetik az orránál fogva.Bob_Marley írta:Na azért csak nyertünk, s ez a harmadik hely szerintem ebben a csoportban, azért legalább valami, s megint sorsolhatnak minket a harmadik kalapból.
Knézy kitöréseivel viszont borzasztóan nem értek egyet, az egész média szintén hibás. Ő nem azért van ott, hogy filozofáljon, hanem tárgyilagosan elmondja a történéseket. Ahogyan mikor megy az egekbe emelés, úgy megy a földbe döngölés is. Nem azon van a hangsúly, hogy igaza van vagy sincs, hanem hogy egy sportriporter nem viselkedhet úgy ahogy Knézy tegnap.

Ilyen a magyar néplélek.bence-barca írta: Amúgy visszatérve még 2 évvel ezelőtt. Nem tudom, h itt akkor mi vt a megítélés, de biztos vagyok benne, h nagyrészt ez. Akkor én beszégettem sokakkal ugye és mikor azt láttam, h holland-török-román hármassal vagyunk együtt, mindenkivel azt beszéltük, h ha a románokat megelőzzük jók vagyunk. Aztán eltelt egy kis idő, ugye törököket megvertük és kb onnantól kezdték el a kijuthatunk dumát megint.
De emlékszem, amikor még csak sorsolás vt, senki nem beszélt VBről. Csak ha vmi akkora bravúr lenne. Most meg óriási csalódás.
Mert még így is válogatott szintű játékos a mai felhozatalból.neobarca írta:
Nem értem miért erőltetjük. Nemzetközi klubcsapat porondon is elbukott. Nem játszik, meccseken, erre szinte mindig rendre benne van a válogatottban. Nemérteménezt...
Nem értem miért erőltetjük. Nemzetközi klubcsapat porondon is elbukott. Nem játszik, meccseken, erre szinte mindig rendre benne van a válogatottban. Nemérteménezt...Gareth Tello írta:Ez az, Jenő, szeretünk, amúgy nem, csak most.![]()
Komant meg válogatottbú' ki, bár ezt már pár hete meg lehetett volna tenni.
Csak basszus az a baj, ha ezt most Szalai nem mondja ki, mindenki magában tartja továbbra is. Illetve ezek pár hónap múlva megint el lesznek felejtődve.davi10 írta:
Annak ellenére, hogy mint kommentátor nem bírom, a mai, meg a román meccsen is azért elég jókat mondott.

Most komolyan azt számolgatjuk, hogy kit kéne kapnunk?Vakmacska írta: Hát, a svédeket egyszer már sikerült megverni. Horvátokat inkább ne, Roncikára sem vagyok kíváncsi.... Akkor maradnak a görögök. Tőlük mikor is kaptunk ki utoljára?
De inkább mégse ők legyenek. A végén még mi segítjük ki őket a VB-re, amit aztán úgy nyernek meg, mint anno az EB-t.
Simán fennállna a veszélye hogy kikapjunk Izlandtól, semmivel nem rosszabb csapat mint a mienk, lehet meglepő, de ez a helyzet.Vakmacska írta:Devecseri világhírű játékos lett!![]()
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f" target="_blank ... tt-2287847
Azért az mekkora lenne, ha valami csoda folytán másodikok lennénk, aztán megkapnánk Izlandot a selejtező ellenfélnek.
Persze fennáll a veszélye annak, hogy még tőlük is kikapunk.
De képzeljétek el, hogy akkor mi lenne itt!?
Mindenki verné a mellét az MLSZ-ben, hogy ő megmondta, ő tudta, ő nagyon jó csávó, és minden menne tovább, mintha a legnagyobb rendben lenne minden. Látszik a fejlődés, elvégre kijutottunk.
De hát, végülis kijutott az olimpiára az az afrikai úszó is, aki majdnem belefulladt a medencébe.
Mikor átnyúl a támaszkodó lába mögött a játékos a másik lábával és azzal rúgja el. Na ezt jól megmondtam:-) elég kitekert egy mozdulat egyébként, én először életemben a fiatal Maradonától láttam ilyet, de tuti előtte is csinálták már.Bob_Marley írta:visca el barca írta:Bob_Marley írta: Biztos így van ha ezt bemásoltad, mondjuk nem tudom mi az a rabona de ha ezt mondta hát ezt mondta.
Hát, a svédeket egyszer már sikerült megverni. Horvátokat inkább ne, Roncikára sem vagyok kíváncsi.... Akkor maradnak a görögök. Tőlük mikor is kaptunk ki utoljára?shutterisland írta:akkor számításaim szerint a horvát,portugál,görög,svéd négyesből kapnánk ellenfelet a pótselejtezőre.
a kiemelés miatt ez a veszély nem fenyegetne, JELEN esetbe ha valami csoda folytán összemakkolnánk a második helyet, akkor számításaim szerint a horvát,portugál,görög,svéd négyesből kapnánk ellenfelet a pótselejtezőre.Azért az mekkora lenne, ha valami csoda folytán másodikok lennénk, aztán megkapnánk Izlandot a selejtező ellenfélnek.
Persze fennáll a veszélye annak, hogy még tőlük is kikapunk.