Na az aukciós draftba még bele se gondoltam, na az lesz még a nagy kaotikus csörte.

Nekem meg van a taktikám, mindig rálicitálok Game-re s ennyi.

Ő az, aki rendes draftokon rendre kihúzza előttem azt, akit kinéztem arra a körre, úgyhogy most fordul a kocka.
Úgy emlékszem tavaly is beszéltük ezt a keeper hármas jó, s ennyi elég dolgot. Én tartom magam ahhoz, hogy olyan csapat kell, ami kiegyensúlyozott, én is pl tavaly Howardot alig láttam, állandóan sérült volt, Anthony is szeretett havonta 4-5 meccset "kiülni", Griffin is bajlódott bokával. De csak beevickéltem a PO-ba. Egy jó draft, cserélések, hiánykategóriák betöltése, vagy valamiben "monopóliumot" szerezni sokat tud előrébb dobni. Én is pl idén nagyon szeretnék Howard mellé még egy igazán blokkirályt beszerezni. Illetve rengeteget számít, hogy az ember sok meccset nézzen, olvasgasson a csapatokról, hol mik történnek, kik a kezdők, hogy játszanak, mennyire tud előrébb lépni stb. Szóval Gareth Tello, abszolút nem érzem rossznak a keeperjeidet, kérdés mennyire tudsz köréjük csapatot kreálni (Game konkrétan az első körös Love nélkül nyert tavaly.....), nagyjából van egy 10-15 játékos, aki "elit" de utánuk van egy nagyon nagy mezsgye ahol nincsenek nagy különbségek, legalábbis így gondolom.
Anthony sérült nem sérült dologhoz meg majd kiderül, van élet bőven Melo nélkül is. Én nem aggódok emiatt, nyilván az ő agymenései kellenek a pontkategóriámhoz, de idén picit másabb taktika jár az agyamban, mint tavaly volt, új év megint sok tanulságot lelehet szűrni tavalyról. S Anthony nélkül is lehet sikereket elérni, de természetesen azért játsszon.
neobarca én tavaly sem zárkóztam el Melo elcseréléstől, tavaly is megmondtam idén is eltudom mondani, csak James körüli cserében lehet benne Melo. Ő nálam benne van abban a 10-15 "elit" játékosban, s őt csak hasonló emberért cserélem el. Én soha nem szoktam elzárkózni cseréktől, mindig úgy fogom fel ezt a dolgot, mintha tőzsde lenne, s szeretek az életben is tőzsdézni, meg fantasyban is.

Szóval bármikor ha olyan van velem lehet tárgyalni, de mint mindennek értéke van, s Anthony értéke olyan, hogy szűk keresztmetszet jöhet szóba ha cserélésről van szó.
Én Vucevicet tartottam volna meg amúgy.

Anthony Davis meg teljesen egyértelmű volt, idén már nagyobb szerepe van, iszonyat fiatal, tehetséges gárdában, Cumbee le is írt mindent vele kapcsolatban. Engem ez a hír nem lepett meg.

S Cumbee keeper állománya eléggé erős, ráadásul sok előkelő draftcetlije van, ezért is írtam, ha odafigyel őt már most belehet tenni a PO-ba (meg egy kis pszichikai nyomás kell rá helyezni, hátha elrontja.

). meslija és NBAiley keeperjeit érzem picit gyengébbnek, de ez csak így első ránézésre, s meslija azért nem szabad elfelejteni 2 első körös cetlivel bír. (hála nekem.

)
Keeper drafton is nagy meglepetésekre számítok, s arra, hogy Game megint mindenkit behúz előttem.

Nem baj, Nelson-Green aztán végetek.