Azok a gif-ek...Nem mááár
Ha még egyszer le kantyozol, akkor rád küldöm Anastasiát, aki a KGB képzőben volt óvónó.
Valamiről lemaradtam?
Nem emlékszek rá, hogy valaha kaptam volna pontos felvilágositást a "neved" ejtésével kapcsolatban, de szivesen elfogadom és megfogadom.
messideco:
"Ugyanmár, ha más sem mehetett soron kivül ajánlani, akkor ő sem, kivárja a sorát (Ami szeptember végén lesz

)" , "Nem értem, hogy egyszerűen egy gyerek hogy vetemedhet ilyesmire, hogy egy ilyen filmet megnézzen...- A "The serbian film" belinkelésénél a Moziendfilmek témában. , "Epic...Képek és trailerek alapján értékel egy filmet...Hihetetlen

"
Ó és még tudnám sorolni...
Szerk...:
Modok közül kiszeretném emelni Tim-et. Ő egy közeli ismerősöm. Egyik éjjel egy eszméletlen buli közepedte, ahol gomba krémleveseket kóstolgattunk, megkért hogy regisztráljak a fórumra Kash néven, és tegyem emlékezetessé pár ember életét itt. Később jött a tagsági dijas dolog, miihii kitalálta hogy megszivat...Azonban a dolog máshogy sült el. Tim tudomást szerzett erről a kis akcióról, és megkért hogy reagáljak rá úgy, mint aki begázositott a budiba. Később páran aztmondták, hogy álják a cekket, kifizetik nekem, ekkor belinkeltem egy zenét és úgytettem, mintha hálálkodnák. Tim és én bekeményitettünk azután, miután kiderült hogy ők is csak vicceltek, eszük ágában sem volt kifizetni...Ekkor küldtem egy szerelmes levelet Miihii-nek, amiben leadtam hogy nekem nincs pénzem tényelg és...stb Ekkor Miihii szive meglágyult, azthitte megnyerte a trollkodási csatát, azonban Tim-et nem ilyen fából faragták. Miután Miihii megkért hogy linkeljek magamról egy képet, mert ez a feltétele a pénzbirság eltörlésének, Tim mondta hogy linkeljek magamról egy kamu képet, egyenlőre ne fedjem föl magamat.
Tim-el azóta is tartjuk a kapcsolatot, és azóta is törjük a fejünket a következő nagy trollkodáson.