Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.14. 22:44:47

Shutter, most így átpillantva, komolyan azért kell nélkülöznöd a madridisták vendégszeretetét, mert be mertél tenni egy Alves meg Neymar képet a topikba?
nem, abból nem lett volna gond, azzal követtem el a hibát, hogy visszakérdeztem, hogy ez miért gond, ha neki is lehetett. :)

(már alig várom, hogy valaki idetéved, és benyomja oda, hogy itt sírom ki magam, holott erről szó nincs, csak kérdeztétek, hogy volt, én pedig válaszoltam.) :)
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:42:02

sjd írta: Mint múltkor megtudtam, életemben nem sok Barca meccset láthattam
Nem azért, de ezzel nem vagy egyedül, hiszem ideát mindenki 3 éve szurkoló csak maximum. :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.14. 22:38:11

shutterisland írta:egyébként szerintem GT esik most abba a hibába, amibe én estem évekkel ezelőtt, hogy túl haverkodósra veszi a figurát, még ha ez is lenne a normális, mert nem vérre megy ez a rohadt foci.
Az az igazság, hogy néhány emberrel abszolút lehet haverkodni (hogy az általad használt terminussal éljek :D ), ők nem veszik figyelembe, hogy az ellenoldalt képviselem, vagy nem törődnek vele, másokkal viszont nem annyira lehet ezt csinálni. :D
És van, akivel egyszer lehet, másszor meg nem, van, akiről pedig nem helyesen állapítom meg, hogy lehet-e vele vagy sem. :D Szóval nem könnyű dolog ez.

De végül is még csak kb. fél éve vagyok ott, szóval van még időm tanulni, remélem. :mrgreen:
sjd írta:Mint múltkor megtudtam, életemben nem sok Barca meccset láthattam, vagy az intelligenciám kritikán aluli. Na most Barca meccset sokat láttam, a többit szerintem össze tudod rakni. :mrgreen: (Ja és még ugye azt nem is mondtam, hogy humorérzékem sincs és mindent halál komolyan veszek.)
Értem, köszi. :mrgreen:

Egyébként tényleg nincs humorérzéked. :mrgreen: :mrgreen:
sjd írta:Amúgy meg bagoly mondja, azzal kezdted azt a hsz-t, hogy a kéremleves "ragozását" magyaráztad. Ennél már nincs lejjebb nyelvtannáciságban, amikor egy fiktív szó ragozását oktatod :mrgreen:

Mondat végére pont. :mrgreen:
Egyébként igazad van, bocs. :(

Grammarnazi-téma lezárva.
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:36:49

Shutter, most így átpillantva, komolyan azért kell nélkülöznöd a madridisták vendégszeretetét, mert be mertél tenni egy Alves meg Neymar képet a topikba? :D Ahogy látom, a "helyieknél" sem aratott osztatlan sikert a moderálás.
Gareth Tello írta: Remélem, egyértelmű, mire gondoltam az előbb... :D
Mint múltkor megtudtam, életemben nem sok Barca meccset láthattam, vagy az intelligenciám kritikán aluli. Na most Barca meccset sokat láttam, a többit szerintem össze tudod rakni. :mrgreen: (Ja és még ugye azt nem is mondtam, hogy humorérzékem sincs és mindent halál komolyan veszek.)

Amúgy meg bagoly mondja, azzal kezdted azt a hsz-t, hogy a kéremleves "ragozását" magyaráztad. Ennél már nincs lejjebb nyelvtannáciságban, amikor egy fiktív szó ragozását oktatod :mrgreen:
Kash írta: Na mind1, nem nagyon érdekel ez a dolog, én úgy szoktam meg hogy Tim-el és Kanty-ot...Azthiszem ezentúl is igy fogom irni.
Egészen nyugodtan, én meg azt(szóköz)hiszem ezentúl is ki fogom javítani. :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:34:30

shutterisland írta: mert nem vérre megy ez a rohadt foci.
Kis naiv :lol:
Ezt azon az oldalon mondod, ahol egy Pepe van. :D

Amúgy most nutella után gombakrémleves lesz felkapva? :-k
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.14. 22:30:26

recrea írta:
shutterisland írta:most, amíg odaát pihenőn vagyok ( #-o ), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét. :)
Azért kaptad a pihit, mert visszaosztottad a csávót, pont beleolvastam akkor a topikba?! Hatalmas volt, nagyon tetszett. :D

Nem is értem, hogyan bírjátok GT-vel azt a jópofizást?! Főként a közös topikban.
azért kaptam, mert offoltam, és mikor ezért szóltak, akkor visszakérdeztem, hogy egy korábbi (az érintett fórumozótól "elkövetett" offolás miért nem volt gond, s az enyém miért az.

egyébként a közös topicokban én rohadtul elvagyok, premier league, off, zene, serie a, akármi, nagyon sok jó arc van ott, általában a kritikus témában (barca vs real) szoktak csak feszültségek lenni.
konkrétan szinte semmi érdemi konfliktusom nincs már a fórumon, pedig azért nem szoktam hagyni magam.
aki meg utál, az úgyis betalál, szőrszálhasogat, azt már megszoktam, haters gonna hate.

egyébként szerintem GT esik most abba a hibába, amibe én estem évekkel ezelőtt, hogy túl haverkodósra veszi a figurát, még ha ez is lenne a normális, mert nem vérre megy ez a rohadt foci.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2013.10.14. 22:33:20-kor.
Kash
Entrenador del Barça

2013.10.14. 22:18:53

visca el barca írta:
Kash írta:talán ott hogy "gomba krémlevest" irtam "gombakrémleves" helyett. Na mind1, számomra minden hagyományos úton van fogyasztva ami finom és nem gusztustalan.
http://www.izekotthonrol.com/data/docum" target="_blank ... 81299e.jpg
ez a "gomba" "krém" "leves" finom? :D ezeknek a zacskós kajáknak olyan íze van mintha 2 dl vízbe beletennél 1 tyúkhúsleveskockát :lol:
Tim is ottvolt, ő ki sem látszott a tisztára nyalt tányéroktól.
Az a gyilkos galóca kicsit csípős volt, a többi viszonylag fogyasztható volt ^^
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.14. 22:11:22

Kash írta:talán ott hogy "gomba krémlevest" irtam "gombakrémleves" helyett. Na mind1, számomra minden hagyományos úton van fogyasztva ami finom és nem gusztustalan.
http://www.izekotthonrol.com/data/docum ... 81299e.jpg" target="_blank
ez a "gomba" "krém" "leves" finom? :D ezeknek a zacskós kajáknak olyan íze van mintha 2 dl vízbe beletennél 1 tyúkhúsleveskockát :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:09:10

shutterisland írta:most, amíg odaát pihenőn vagyok ( #-o ), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét. :)
Azért kaptad a pihit, mert visszaosztottad a csávót, pont beleolvastam akkor a topikba?! Hatalmas volt, nagyon tetszett. :D

Nem is értem, hogyan bírjátok GT-vel azt a jópofizást?! Főként a közös topikban.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.14. 22:07:34

sjd írta:Te jó ég, már nem -val/-vel a toldalék? :shock: :shock: :shock:
Kép
:mrgreen:

Remélem, egyértelmű, mire gondoltam az előbb... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2013.10.14. 22:19:45-kor.
Kash
Entrenador del Barça

2013.10.14. 22:06:38

sjd írta:
Kash írta: Majd Tim-el még egyeztetek, mi legyen messideco sorsa. :twisted: :mrgreen:
[grammarnazi]"A -val,-vel hasonul, és a hasonult hangú -kal,-kel (és társai: -bal,-bel, -lal,-lel stb.) lesz a toldalék. Olyan toldalék nincs, nem létezik a magyar nyelvben, hogy -al,-el."[/grammarnazi]

Bocs, de remélem megérted, hogy ezek után kénytelen vagyok mégis messideco pártjára állni. :mrgreen:
Hmm... :arrow:
Kolléga, az a korszak már véget ért
Nemrégen volt a fókuszban (Vagy az aktivban?) hogy változtak a helyesirási szabályok, és a régen megszokott düh-vel (Amit ráadásaul nem is értek, hogy miért kell igy irni...) mostantól dühhel vagy düh-hel, és nem pedig düh-vel. Na mind1, nem nagyon érdekel ez a dolog, én úgy szoktam meg hogy Tim-el és Kanty-ot...Azthiszem ezentúl is igy fogom irni.

miihii:
Átnéztem az előző HSZ-eimet, átvizsgáltam, hol hibázhattam a krémlevest illetően, talán ott hogy "gomba krémlevest" irtam "gombakrémleves" helyett. Na mind1, számomra minden hagyományos úton van fogyasztva ami finom és nem gusztustalan.

Ez eddig 2 karó a suliban, sokat fórumozok az utóbbi 1 napba :?
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.14. 22:02:41

halálba kergettél mindenkit a multkor belinkelt cipőddel :lol: :lol: :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.14. 22:01:27

Gareth Tello írta:
sjd írta:[grammarnazi]"A -val,-vel hasonul, és a hasonult hangú -kal,-kel (és társai: -bal,-bel, -lal,-lel stb.) lesz a toldalék. Olyan toldalék nincs, nem létezik a magyar nyelvben, hogy -al,-el."[/grammarnazi]
Kolléga, az a korszak már véget ért. :? :mrgreen:
Te jó ég, már nem -val/-vel a toldalék? :shock: :shock: :shock:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.14. 21:33:30

miihii írta:Sztem itt mindenki a hagyományos úton fogyasztja a gombát (pár post mutatja, h vannak túladagolások is :P ), nem leves formában, ezért is akadtunk fent ezen az újításon ;) Ki lesz próbálva így is, ha ilyen hatást vált ki, mint belőled, juhúúú 8)

Ő csak azért csipog, mert szeret feltűnősködni és a 15 perc hírnevet megszerezni, most éppen a te hátadon felkapaszkodva.
Adjál neki kéremlevest, aztán megnyugszik ;)
De még mennyire jelentős túladagolások. :lol: Néhány post felér egy atomgomba... ööö... atombomba erejével.

Vigyázz a szó ragozásával,
kéremleves
kéredleves
kérileves
kérjükleves
kéritekleves
kérikleves
:arrow:
Szóval kanTY-nak kérileves kell.
:?
De legalább itt is leszel végre kicsit többet. :D

Úgyis sokan ki vannak már éhezve egy kis Deulofeu-fikázásra. :mrgreen:
Amúgy Előd, amióta bedobtad, hogy pang a fórum, pörög ez a topik. :lol:
sjd írta:[grammarnazi]"A -val,-vel hasonul, és a hasonult hangú -kal,-kel (és társai: -bal,-bel, -lal,-lel stb.) lesz a toldalék. Olyan toldalék nincs, nem létezik a magyar nyelvben, hogy -al,-el."[/grammarnazi]
Kolléga, az a korszak már véget ért. :? :mrgreen:
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.14. 21:32:52

Kash írta: Majd Tim-el még egyeztetek, mi legyen messideco sorsa. :twisted: :mrgreen:
[grammarnazi]"A -val,-vel hasonul, és a hasonult hangú -kal,-kel (és társai: -bal,-bel, -lal,-lel stb.) lesz a toldalék. Olyan toldalék nincs, nem létezik a magyar nyelvben, hogy -al,-el."[/grammarnazi]

Bocs, de remélem megérted, hogy ezek után kénytelen vagyok mégis messideco pártjára állni. :mrgreen:
shutterisland
Director del Fútbol

2013.10.14. 21:25:16

most, amíg odaát pihenőn vagyok ( #-o ), addig én is "emelem" itt a színvonalat, ez két hét. :)
miihii
KHAL

2013.10.14. 21:01:30

Kash írta:
Azt én is kérem, biztos nagyon finom.
Most miért akadtatok rá erre a krémlevesre? Nem hallottatok még ilyenről? #-o
http://www.izekotthonrol.com/data/docum" target="_blank ... 81299e.jpg

Kanty névre visszatérve:
Ha jól tudom a neved alapján választottad a nick-ed, ezt el is magyaráztad ha jól emlékszem, és rajtam kivül állitásod szerint mindenki kantinak ejti...Hát bocs de nekem a T és az Y ha egymás mellett van az ty...azaz tyé.

Majd Tim-el még egyeztetek, mi legyen messideco sorsa. :twisted: :mrgreen:
Sztem itt mindenki a hagyományos úton fogyasztja a gombát (pár post mutatja, h vannak túladagolások is :P ), nem leves formában, ezért is akadtunk fent ezen az újításon ;) Ki lesz próbálva így is, ha ilyen hatást vált ki, mint belőled, juhúúú 8)

Másrészt, nézd meg alaposabban, milyen formában írtad ama bizonyos levest, amire GT is megéhezett. Szeretett volna belőle ő is, tehát így készül a legendás kéremleves :mrgreen:

Kanty-ot meg ne vedd komolyan, teljesen jól ejted a nevét, nem véletlen, h egybe írta a betűket. T+Y=TY , no problem.
Ő csak azért csipog, mert szeret feltűnősködni és a 15 perc hírnevet megszerezni, most éppen a te hátadon felkapaszkodva.
Adjál neki kéremlevest, aztán megnyugszik ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kash
Entrenador del Barça

2013.10.14. 20:10:49

Azt én is kérem, biztos nagyon finom.
Most miért akadtatok rá erre a krémlevesre? Nem hallottatok még ilyenről? #-o
http://www.izekotthonrol.com/data/docum ... 81299e.jpg" target="_blank

Kanty névre visszatérve:
Ha jól tudom a neved alapján választottad a nick-ed, ezt el is magyaráztad ha jól emlékszem, és rajtam kivül állitásod szerint mindenki kantinak ejti...Hát bocs de nekem a T és az Y ha egymás mellett van az ty...azaz tyé.

Majd Tim-el még egyeztetek, mi legyen messideco sorsa. :twisted: :mrgreen:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.10.14. 19:32:47

Lol, ilyen gonosz lennék?

Kép
Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.14. 18:33:48

Kash írta: messideco:
"Ugyanmár, ha más sem mehetett soron kivül ajánlani, akkor ő sem, kivárja a sorát (Ami szeptember végén lesz :twisted: )" , "Nem értem, hogy egyszerűen egy gyerek hogy vetemedhet ilyesmire, hogy egy ilyen filmet megnézzen...- A "The serbian film" belinkelésénél a Moziendfilmek témában. , "Epic...Képek és trailerek alapján értékel egy filmet...Hihetetlen :lol: "
Ó és még tudnám sorolni... :lol:
Engem meggyőztél, messideco ezennel ki van tiltva 382+3 évre (+1 egy barátságos meccs) a filmklubból a fenti rémtettei miatt. :mrgreen: Ja és még konzultálnom kell ehhez a többiekkel a háta mögött, de szerintem a klikkből is ki fogjuk utálni a filmes topikban.
Esetleg szólj még Tim haverodnak, sztem jó eséllyel a fórumról is ki tudnád dobatni. :wink:

Kanty-ot meg én sem értem, mi baja van a nevével.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.14. 16:34:16

Kash írta:Max kéremlevesként tudom csak megenni.
Azt én is kérem, biztos nagyon finom. :mrgreen:
Kash írta:Nem emlékszek rá, hogy valaha kaptam volna pontos felvilágositást a "neved" ejtésével kapcsolatban, de szivesen elfogadom és megfogadom. :D
Teljesen jól tetted hozzá a tárgyragot a kanty-hoz.
KanTY-ot. Így tökéletes. :)
miihii írta:Ááá, akkor kösz, inkább mégse kérek gombát, nem akarok mérges lenni :mrgreen:
Epic win :mrgreen:
miihii
KHAL

2013.10.14. 15:20:03

Kash írta:
A történelmi hűség kedvéért:
nem miihii találta ki a dolgot, csak belecsapódott a kiváló alapötlethez ;)
Másrészt a leveled hatására nem a szívem lágyult meg, hanem az agyam, amiért lemondtam a bevételemről :cry:
És még annyit, h ebből a gombából küldhetnél nekem is, bár nem értem minek hozzá a krémleves, de hát ízlések és ficamok...
Nem hiszem, hogy én találtam volna ki hogy tagsági dijat kell fizetni, úgy emlékszem hogy te, de lehet tévedek. Ha jól emlékszem: "Kash barátunk küldött nekem egy szerelmes levelet, melynek hatására megesett rajta a szivem, ezért úgy döntöttem...és így tovább"
Gombát alapjáraton nem szeretem, nyersen, sütve egyáltalán nem...Max kéremlevesként tudom csak megenni. Küldeni azért nem nüldtem, mert ha jól tudom az a gomba fajta mérgező.
Azt sem mondtam, h te találtad ki ;)
Bedobta már előtte valaki a fizetős dolgot, h ne lepődj meg és én, mint megbízott kasszás, be is jelentkeztem a pénzmagodért.
Hagyjuk a biológiát, a lényeg, h jó nagy hülye voltam, h nem kértem dupla felárat ](*,)
Ááá, akkor kösz, inkább mégse kérek gombát, nem akarok mérges lenni :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.14. 13:37:17

bence-barca írta:
visca el barca írta: gombakrémleves? gondolom nem a knorros verzió volt :lol:
A pszichedelikus fajtából tudod... :mrgreen:
nem tudom mire gondolhatsz :mrgreen:

Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.14. 12:57:51

visca el barca írta: gombakrémleves? gondolom nem a knorros verzió volt :lol:
A pszichedelikus fajtából tudod... :mrgreen:
Kash
Entrenador del Barça

2013.10.14. 12:04:47

A történelmi hűség kedvéért:
nem miihii találta ki a dolgot, csak belecsapódott a kiváló alapötlethez ;)
Másrészt a leveled hatására nem a szívem lágyult meg, hanem az agyam, amiért lemondtam a bevételemről :cry:
És még annyit, h ebből a gombából küldhetnél nekem is, bár nem értem minek hozzá a krémleves, de hát ízlések és ficamok...
Nem hiszem, hogy én találtam volna ki hogy tagsági dijat kell fizetni, úgy emlékszem hogy te, de lehet tévedek. Ha jól emlékszem: "Kash barátunk küldött nekem egy szerelmes levelet, melynek hatására megesett rajta a szivem, ezért úgy döntöttem...és így tovább"
Gombát alapjáraton nem szeretem, nyersen, sütve egyáltalán nem...Max kéremlevesként tudom csak megenni. Küldeni azért nem nüldtem, mert ha jól tudom az a gomba fajta mérgező.
Kép
Válasz küldése