Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.10.12. 09:13:52

Az amcsik még filmet is csináltak belőle Kurt Russellel, mikor egy senki edző amatőr játékosokból összerakott az olimpiára egy hokicsapatot, és nyertek.
Lehet, hogy nekünk is ezt kéne csinálni.
A másik: a válogatott játékosokkal közölni kéne, hogy nincs fizu a meccsekért. Csak akkor, ha kijutunk valahova. Vajon hányan vállalnák el a szereplést így?

A 14 éves unokatesóm az ÚTÉ-ban játszik. Mit tanítottak meg neki? Azt hogy feldekázza a labdát a nyakába, és ott tartva levegye a pólóját. De labdát lekezelni, passzolni, azt neeem. Azt nem kell egy focistának tudnia. És ez a legnagyobb baj: mehet ki bárki a pályára, ha az alapokkal nincs tisztában, akkor ne várjunk el semmit.

Egyébként én nagyon reménykedek abban, hogy elcsípjük a második helyet. Hogy miért?
Mert hátha kifogunk egy jobb csapatot, pl Franciaországot, és ott is kapunk egy méretes zakót.
Hátha abba egy ilyen tetű, zsírdisznó csányi is belebukik. Bár, jobban átgondolva nem biztos.
Ennek a sok ingyenélőnek van elég vastag bőr a képén, hogy maradjon.

STADIONOKRA van pénz. Az úszóink hozzák az aranyakat. A kajakosok is. A vizilabdázókról nem is beszélve, sőt a kéziseink is folyamatosan jól szerepelnek. Inkább nekik adnák a milliárdokat. Ők megérdemlik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2013.10.12. 09:16:30-kor.
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2013.10.12. 08:41:57

Szerintem nem voltunk rosszak, csak a hollandoknak szerencséjük volt. Nyolcszor.
De semmi baj! Van még esély. Megverjük Andorrát, hollandok verik a törököket, és az észtek a románokat. Utána meg már jöhet bárki a pótselejtezőn, ott egyértelműen mi vagyunk a favoritok!
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.10.12. 08:31:01

ekkora különbség.., nincs ekkora,... nem lehet.... éppen "most mérték meg őket"! pontosan ennyi a különbség. mit akartok még milyen megmérettetést?! a bizonyítvány neve pedig: nemzetközi szintű alkalmatlanság. sajnos.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.10.12. 01:03:18

Ami feltűnő volt egész meccsen,hogy csak lötyögtünk kb...Ahogy anno a Hofi mondta,lökje meg meg rúgja fel, vagy legalább menjen közel hozzá...Szal ez hogy mozizunk egész meccsen...És persze lehet mondani hogy minden poszton jobbak a hollandok,és szimplán csak kijött a különbség...De ilyen nincs...Egy meccsen millió dolog van amivel lehet csökkenteni akár át is hidalni a különségeket...Gondolok itt a futásra,agresszív emberfogásra,taktikai faltokra,és hát a lelkesedésre...Hányszor nehezíti meg kis csapat is a nagyok dolgát...Pl egy kupa sorozatban,a premier leagueben,vagy spanyolhonban...De legjobb példa Alcorcon...Créket elverték 4-0ra,majd meg tudták őrizni az elnyőt és kiejtették őket...Pedig ott nagyobb szakadék volt képességekben a 2 klub között,mint a holland-magyar válogatott között van...Vagy magyar példa anno pl a ZTE is megverte a MU-t...

De mégha nem is győzelem vagy x,szal ilyen nincs hogy két profi válogatott között(a magyar csak papíron az),ekkora különség legyen...Nem lehet...Nincs is azért ekkora...Okés 4-5 nulla,azt mondom hát ez van sz.arok vagyunk...De ez szégyen...És még hízelgő azt kell hogy mondjam,simán lehetett volna több is...

A hozzáállásunk borzalmas volt,nem harcoltunk,nem küzdöttünk,nem futottunk,nem támadtuk a labdás embert,és mellette a védőink a 16os vonalára tisztátak,gólpasszokat adtak...Botrány...Eleve amikor Egervári azt mondta hogy csoda kell a hollandok ellen,no abban a pillanatban ki kellett volna dobni,mert egy edző ilyen nem mondhat...Ez nem hozzáállás...A játékosokra szintén érvényes,igy nem lehet hozzáállni,ez botrány...

És vereséget szenvedtünk taktikailag,taktika...,már a románok ellen látszódott hogy gyakorlatilag nincs nálnuk ilyen, taktikailag nullák vagyunk,és ez edző kérdés is...Megint más hogy ilyen játékos mentalitással Pep is zakózott volna...Node ő nem hívna be olyan játékosokat akik labdát csak edzésen látnak mert padoznak,vagy eleve,szal a labdát nem tudják levenni néhányan,de alapot sem,csak annyit: futni...És kérdem én ha már védekezés akkor miért nem zárnak vissza rendesen a középpályások,a területvédekzésről meg am blokk egyik játékos sem hallott...

Hallottam olyan véleményt hogy taktikaliag kaptunk ki,olyat is hogy a játékosok mentalitása miatt,vki azok minőségének tudja be a bajokat...Sztem egybe mindennel baj van...Ezzel is azzal is, mindennel...Ezért lett 8...Ha csak egy egy ponton hibás a "képlet" nem lett volna ekkora katasztrófa...

Megoldás: Egervári nyílván azonnal lelépett,de gondolom az audit viszi azért...Én nem fogadtam volna el a lemondását,ott hagytam volna ülje végig padon az andorra elleni meccset,egye meg amit főzött...Biztos több néző lett volna,egy pár ezren ki mentek volna szidni a...tudjuk...Azt hagy főljön a levében...Visszatérve megoldás...Új edző,hát nem tudom,hogy jobban járnánk e egy külföldivel,ugyanis a világon semmit nem tudnak a magyar játékosokról a külföldi edzők,mert már lassan 30éve nincs focink...kb fél év lenne mire képbe kerülne bárki is...Lehet jobb lenne vki itthonról...Várhidivel nem volt gondd sztem,dehát persze kizárt...Paulo Sousa még esetleg ő már ismeri a közeget,de tuti nem vállalná pont ezért is... :P Pintér Attila,talán...Dehát nem tudom...Ha a magyar "foci"ra gondolok,és kell az idéző jel,akkor vhogy a hozzá ne értés jut eszembe...Nem tudom van e edző aki fabakát is érne...Bár sokkal rosszabb nem lehet...Max a Csank Jani...No az még lenne vmi újra...Dehát a kis Bozsik megmondta: "Csank János európai szintű edző"... :D :D :D

Játékosok,meg hogy ki hova...Hát a mostani gárda jelentős része mehet,pláne a védelem...Akik elől vannak azokat nehéz szidni mert labdát igazából nem kapnak úgy meg nehéz...Középpályán is sokakat kirúgnék...Nem mondom hogy aki most volt súllyesztő,mert azért ha a csapat rossz akkor aki jobb, az se képes semmire nyílván...Dehát újjak kellenek...Az Nb1ből hát nem tudom,külföldről padról meg szintén...Igazából hozzanak fiatal tehetségeket,azt a csapat egységre,taktikára kell helyezzük a hangsúlyt,nyílván nem lehet sehonnan előszedni egy Xavit,vagy Van Persiet...Legyünk egységesek hajtsunk,legyen egy jól begyakorolt taktikánk,egy-két mostani válogatott egészüljön ki egykét fiatallal azt majd lesz vmi...Jelenleg többet tenni nem lehet...Azt várni hátha jön egy jobb generáció...Mást úgysem tehetünk...Ebből itt nem lesz rendes foci még évekig az tuti,egyszerűen nincs honnan rendes labdarúgókat keríteni...Később fene tudja,jövőbe meg nem látunk...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.10.12. 00:57:46

Gyalázat.
Hogy ezeknek a focistáknak nevezett sejthalmazoknak nem sül le a bőr a képükről....
Undorító, amit műveltek a pályán.
Ráadásul a legmegdöbbentőbb, hogy a félidőben mi csak kettőt szabálytalankodtunk, míg a hollandok négyet. Könyörgöm! A Barca ellen 10-12 szabálytalanság van egy félidőben!!!!
Legalább próbálták meg volna felrúgni őket, de még az sem ment!

Ezek még azt sem érdemlik meg, hogy leköpjék őket.

Lesz olyan elvetemült hülye, aki kimegy majd az Andorra elleni meccsre?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.11. 23:53:55

Alcantara írta:
Bob_Marley írta:Tisztes helytállást várok, nyilván hogy a holland válogatott óriási falat nekünk. De taktikus szervezett játékkal, s pár kontrával remélem azért sikerül zavart kelteni, hajrá.
Bob, mindig örömmel olvasom az írásaidat, de ezt te sem gondoltad komolyan, ugye? :roll:
Tisztes helytállásban egy pár gólos vereséget reméltem, ahogy pl kikaptunk 5-3ra múltkor. Ez így azért sokkoló volt, 8-1 azon nincs mit szépíteni. Erre nehéz most szavakat találni, megdöbbentő egy meccs volt, nagyon mélyen sajnos a labdarúgásunk, ami így az utóbbi pár hónapban történt velünk az gyakorlatilag katasztrófa, kezdve a kupa kiesésekkel, rendkívül korán, aztán válogatott szerepléssel. Iszonyat letargikus az egész. :?
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.11. 22:31:10

Nem is kommentálnám. Elég ránézni az eredményre.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.10.11. 22:28:22

Többet nem jövök...viszont a trollfocinak van legalább 1 hétre elég alapanyag.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.11. 22:26:46

Masszív szégyen.
8 gólt kapni minden idők leggyengébb holland csapatától...
Ideje felszámolni,és sóval behinteni...
Nem a vereségva gáz,de 8al? Gyerekek,kérem...összeszedek 10 haveromat nem kapunk ennyit,vicc.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Alcantara
Director del Fútbol

2013.10.11. 22:25:02

A román meccs után ismét sikerült megalázni az országot a focistáknak! =D>
Alcantara
Director del Fútbol

2013.10.11. 22:01:18

Arra leszek kíváncsi, hogy milyen pozitívumot talál Sanyi bácsi ebben a meccsben, amiből majd tud "építkezni" a jövőben"?
Alcantara
Director del Fútbol

2013.10.11. 21:57:55

Bob_Marley írta:Tisztes helytállást várok, nyilván hogy a holland válogatott óriási falat nekünk. De taktikus szervezett játékkal, s pár kontrával remélem azért sikerül zavart kelteni, hajrá.
Bob, mindig örömmel olvasom az írásaidat, de ezt te sem gondoltad komolyan, ugye? :roll:
Alcantara
Director del Fútbol

2013.10.11. 21:55:25

Lagymatag, balfék, lelketlen társaság. Legalább mozognának a labdás felé!
Szégyellhetnék magukat az egész magyar focivezetőséggel együtt.

Viszont nyertem 10.000-ből 14.000 forintot!

Na, ez az öngól gyönyörű volt! :mrgreen:
Boixos
Llegenda del Barça

2013.10.11. 21:35:32

okés, na nem mintha mást vártam volna, de így vicc ez az egész.
minek kell egyáltalán elindulni ezeken a sorozatokon, amikor addig, amíg semmi sem számít "bizonyítunk", amikor kezd komolyodni a szitu, menetrendszerűen égünk, mint a rejsztág.
magyarfoci, magyarválogatott... bahhh... =D> =D>
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.10.11. 21:26:27

Simán semmi közünk a meccshez. Sajnos ha CSAK a labda nélkül elkövetett hibákat nézzük, már az súlyos vereséget garantál. A passzjáték még szóba sem kerül...szomorú.
Rivaldo-A Legnagyobb.
socio66

2013.10.11. 21:21:30

Ugyanmár srácok..
Tötyögünk, lötyögünk, két méterről fogjuk az embereket, nem csúszunk be, nem támadunk le, asszisztálunk egy laza fiesztához úgy, hogy nekünk kellene az eredmény.
Nem tudom hogy edzőt buktatnak-e, vagy csak simán semmi közük a focihoz, de ez valami egészen szánalmas, megvetendő társaság egytől egyig.
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.10.11. 21:21:15

Istenem... :cry: És akkor még ezektől az emberektől várjuk a csodákat, akik még passzolni sem tudnak egymásnak. És még van pofájuk K.Zoliéknak és G.T-nak, pont egy világklasszis holland válogatott védelmét kritizálni és minősiteni.Amikor is 45 perc alatt 4:0 oda. :cry:
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára JOseppe 2013.10.11. 21:34:57-kor.
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.10.11. 21:19:48

Labdás embert nem támadjuk megfelelő dinamikával, kevés a testi kontakt, a védelem pedig vicc. Ugyanazok a hibák, mint mindig, amikor elveszítjük a fontos derbiket. Nem lep meg sajnos.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.11. 21:05:24

Két ilyen gól...

Inkább nézem a svéd-osztrákot.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.11. 21:03:16

megint ugy jatszanak mint a romanok ellen. legalabb ugorjanak mar fel fejelni... nevetseges, szanalmas.

azt meg nem ertem,hogy korcsmar(o volt?) miert nem szogletre tisztazott, ehelyett adott egy passzt a hollandoknak, amibol gol lett.

inkabb nezek valami mast.
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.10.11. 21:01:35

Kiváncsi leszek Sanyi bácsi nyilatkozatára majd a végén. #-o :evil: Elképesztő ez a védelem. :?
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
davi10
Llegenda del Barça

2013.10.11. 21:00:21

Na itt az idő kikapcsolni a tv-t...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.11. 20:26:07

Tisztes helytállást várok, nyilván hogy a holland válogatott óriási falat nekünk. De taktikus szervezett játékkal, s pár kontrával remélem azért sikerül zavart kelteni, hajrá.
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.10.11. 19:46:12

Érdekes a holland védelem, nem a rotterdami párosnak (de Vrij - Martins Indi) szavaz Lajos bizalmat, Brumára kíváncsi vagyok, Vlaar egy be nem érett tehetség. Tovább a várt kezdő, Vanpörszi úr mégis vállalta a játékot...

Örülök, hogy Korcsmár kezd, Guzmicstól félek, Vili leveszi Lenst, Kádár nem sok sót eszik meg Robben mellett sajnos, hát nem tudom.

Nem fogom megnézni a meccset, mert nem igazán nyer akkor a szerethető. Hajrá! [-o< [-o<
Kép
"And my heart will leave you never."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.11. 19:36:08

Bogdán – Vanczák, Guzmics, Korcsmár, Kádár – Koman, Hajnal, Varga, Dzsudzsák – Böde, Németh.

Vorm – Janmaat, Bruma, Vlaar, Blind – N. de Jong, Van der Vaart, Strootman – Robben, Van Persie, Lens.
De Jong vs Varga :lol: Sok fa fog ma este kidőlni. :lol:

Dzsudzsák ügynöke szerint 2-1-re nyerünk.

Szerintem nem.

Mert 4-1-re.

HAJRÁ!

szerk.: https://twitter.com/search?q=%23sswg&src=hash" target="_blank :lol:
Válasz küldése