Nagyjából meg is válaszoltad magadnak.messideco írta: A Prisoners egyfajta fordított Jagten? Azoktól kérdem, akik mindkettőt látták, a leírás alapján nagyban hasonlít a kettő (persze sok a különbség, de na...)

Nagyjából meg is válaszoltad magadnak.messideco írta: A Prisoners egyfajta fordított Jagten? Azoktól kérdem, akik mindkettőt látták, a leírás alapján nagyban hasonlít a kettő (persze sok a különbség, de na...)
bence-barca írta: Prisoners
Ez meg egy kellemes thriller, ami szomorú benne, h ez lazán megtörténik a való világban is. De jó film, Farkas meg Gylenhall jól csapatja.
Remy? Olyan nincsbence-barca írta: Lényeg a lényeg, azért írok, h vmikor (számomra) izgalmasabb és rendesebb színészekkel is kiadhatnál ilyen írást.
Sosem vonzottak ezek a darálos filmek a kedvenc színészeikkel, mint pl Sly, Van Damme vagy éppen Arnold S. (most le nem írom a nevétREMY írta:5 Stallone film, amit látnod kell
Ezt volt a legnehezebb összegyűjteni (eddig), mert rengeteg klasszikus filmje van, amit az ember bármikor szívesen megnézne. De úgy gondolom, hogy az első 2 helyezett vitathatatlan, a többi viszont mindenkinél más.
zsidó démon? pfff... iszonyat nagy hulladék volt ez a filmvisca el barca írta:démoni doboz
ekszökszáááááááááájz booook!![]()
jó kis horror volt, nekem kifejezetten tetszett, aki szereti az ilyen ördögös, démonos vonalat annak ajánlott.
tegnap néztem meg és nekem is sokkal jobban tetszett, főleg azért amit írtál, nem vette magát túl komolyan, nagyon bejött az egésznek az a laza stílus amit JF hozzátett a dolgokhoz.REMY írta:Az elnök végveszélyben
- Channing Tatum jobb hős, mint Gerard Butler
- Jamie Foxx jobb elnök, mint Aaron Eckhart
- Az elnök végveszélyben jobb film, mint a Támadás a Fehér Ház ellen
Bővebben itt. 7/10
Nekem az volt a bajom vele, hogy túl terminatoros beütése volt. Sokkal lazábban kellett volna vennie, túl komoly volt... szerintemmiihii írta:
Mondjuk abban Butlerral volt még a legkevesebb bajom,
Tegnap láttam én is és valóban ha mérlegre teszem, akkor ez lett összességében a jobb film.REMY írta:Az elnök végveszélyben
- Channing Tatum jobb hős, mint Gerard Butler
- Jamie Foxx jobb elnök, mint Aaron Eckhart
- Az elnök végveszélyben jobb film, mint a Támadás a Fehér Ház ellen
Bővebben itt. 7/10
Egész nap nem voltam itthon, így nem tudtam filmeznisjd írta: (Remy, egy kicsit csalódtam benned, vártam már, h ott lesz a kritikád róla most éjfélkor a blogon, erre Aftershock...)
Magyarul láttál 4-et a felsoroltak közül. Akármennyire is az ellenkezőjét szeretnéd, egyelőre inkább csak az én álláspontomat sikerül igazolni.matador írta:Kapásból az első két film nézhetetlen. Legalábbis számomra. Nevetségesen gyenge volt mindkettő. Az egyik egy totál lenyúlás a minőségi filmekből (a Feledés cím valószínűleg a kreativitás feledésére utal), a második meg szimplán bűngyenge. Most ezekhez képest a Szemfényvesztők egy jó film, habár tényleg elég popcorn-mozi és egyszer nézhető valami. De legalább azt az egy alkalmat végignézed gond nélkül, nem a fejedet fogod, hogy ez meg mi a gyász.Most így gyorsan felsorolva a kedvenceimet, Feledés, Vasember 3, Mellékhatások, Upstream Color, Jagten, Dans la maison, Gru 2, A.C.A.B., The Place Beyond The Pines, Stoker, Transz, Europa Report, Educazione Siberiana, Disconnect, Gravitáció, Mocsok, ez az a mezőny, amiből kiemelkedne ez?
A Gru2 jó esetben közepes.
A Transz tényleg [auto_cenzúra] viszont.
Kapásból az első két film nézhetetlen. Legalábbis számomra. Nevetségesen gyenge volt mindkettő. Az egyik egy totál lenyúlás a minőségi filmekből (a Feledés cím valószínűleg a kreativitás feledésére utal), a második meg szimplán bűngyenge. Most ezekhez képest a Szemfényvesztők egy jó film, habár tényleg elég popcorn-mozi és egyszer nézhető valami. De legalább azt az egy alkalmat végignézed gond nélkül, nem a fejedet fogod, hogy ez meg mi a gyász.Most így gyorsan felsorolva a kedvenceimet, Feledés, Vasember 3, Mellékhatások, Upstream Color, Jagten, Dans la maison, Gru 2, A.C.A.B., The Place Beyond The Pines, Stoker, Transz, Europa Report, Educazione Siberiana, Disconnect, Gravitáció, Mocsok, ez az a mezőny, amiből kiemelkedne ez?
Azt nézem, hogy Bp-n sem vetítik sehol IMAX-en kívül.miihii írta: Nem, csütörtökönként van váltás, ezért gondoltam, h tuti benyomják a Gravity-t, de megvárják vele a Zünnep végétAztán h ebben mi a logika és kinek miért jó ez ebben a formában...
Ehhez képest most szórtál egy 5/10et arra a WWZ-re, ami szerintem, a nagy igényű szerint az év egyik legjobb popcornfilmje.visca el barca írta: pedig én aztán sjd-vel ellentétben nem vagyok nagy igényű, teljes mértékben vevő vagyok az igénytelen popcornra.
Az alapötlet zseniális! Egy [auto_cenzúra] slashert ki lehetett volna hozni belőle, ehelyett egy ganét kaptunk...visca el barca írta:
ez most komoly?hogy az anyjába lehet ekkora baromságot kitalálni valakinek?
Nem, csütörtökönként van váltás, ezért gondoltam, h tuti benyomják a Gravity-t, de megvárják vele a Zünnep végétsjd írta:Feltöltötték és tényleg. Nálatok ez így jellemző, hogy hétfői premierrel hozzák be a filmeket?miihii írta: A port-on néztem és ott jövő szerdáig bezárólag megvan a menü (bár gondolom a műsorváltozás jogát fenntartják), erre alapoztam.
Am tényleg elég fura, h egyáltalán nem hallottam idén a moziünnepről, pedig korábban itt-ott találkoztam a reklámjával...Besza-behu, az év filmjénél úgy kezelik a vidéket, mintha másik ország lenne. 2013-ban másfél hétig tart egy nyüves kópiát levinni 200 kmre? (Mondjuk látszik már Bp-n is a zseniális szervezés, se telefonos, se online jegyfoglalás, csak személyes. Kíváncsi vagyok, ha hnap bemegyek, h kérek jegyet egy szombati vetítésre, adnak-e, vagy tényleg kilométeres sorokat akarnak látni)
Amúgy ez nem az a moziünnep, ugye volt egy össznépi, ami talán két éve kihalt, és helyette csinálja a CC saját hatáskörében ezt a valamit. Mondjuk tavaly mintha tényleg egy kicsit nagyobb reklámot csináltak vna neki.