Lionel85 írta:recrea írta:Nézhetjük a jó oldalát is, legalább őszinte volt, nem kertelt, kimondta, h a pénzért focizik a PSG-ben. Ahogy a többiek is (a Monacoban, az Anzsiban, stb...), csak ők nem mondták ki. Nekem az a tapasztalatom, h az emberek igenis pénzéhesek, de ezt nem kell feltétlenül pejoratívan értelmezni. Jó esetben az aktív karrierje után kb. 40 évet élni fog, nem biztos, h dolgozni szeretne 40 éves korától (ahogy pl én sem

), viszont akkor elég ügyesen kell a pénzzel bánnia, h fenntartsa a jelenlegi életszínvonalát, plusz számtalan olyan dologra költeni fog, amire most nincs ideje vagy a klub állja.
Ennél szomorúbb volt Luiz nyilatkozata, amiből rájöhettünk, h egy nagyképű, egoista barom.
És ha ne adja ég holnap eltöri úgy a lábát, hogy be kell fejeznie a karrierjét, akkor mi van? Akkor már nem 40 éves korától kell megélnie, hanem hamarabb. Szerintem egy focista visszavonulása után is meg tud élni gondtalanul, csak megfelelően kell beosztani a pénzt. Elindulni mindig nehéz. De azt, hogy címeket nyerjen, nem mindennap tudja megcsinálni. Főleg nem 40 éves kora után... A mának kell élni a fociban, mert nem örökké fog ő sem játszani. Neki elég a francia bajnokság, elég a francia bajnoki cím+esetleg a kupagyőzelem, BL-re szerintem nem esélyesek, mert vannak PSG-nél esélyesebb csapatok is a végső győzelemre és ennyi. Majd lesz másik védőnk.
Jó, súlyos sérülés esetében teljesen mindegy, h nálunk vagy a Psg-ben játszik, természetesen az mindig kellemetlen és bonyolult egy játékos életében.
Szerintem nem feltétlenül van annyi esze egy focistának, h 40 évig passzív jövedelemből éljen, holott bőven megkereste azt a pénzt, amiből ez lehetséges. (Bár, egyszer egy nyári sütögetésen Nagy Anti azt mondta nekem, h pl Détári annyi pénzt keresett a görögöknél, h azóta nem tudja elinni

) Épp azért nem a mának kell élni a fociban, mert csak 35-40 éves korig tart, pontosan ebben a szakmában kell előre gondolkodni, h miből fog megélni, ha megszűnik ez a bevételi forrás. Szerintem nincs a a pénz, amit ne lehet gyorsan és módszeresen elverni.
A címekkel, trófeákkal felmerült eszmefuttatásra ő és Te is megadta(d) a választ. A pénz jobban érdekli! Slussz.
Így van, amelyik szekér nem akar felvenni, az után nem kell futni, vagyis itt fordítva van, aki nem akar a szerérre felülni, annak nem kell megállni. Elkenjük őket a BL-ben és nagyvonalúan gratulálunk Silvának, h idáig jutottak.