A braziloknal valami nagyon gyenge szakemberek lehetnek, mert Marcelo is egyfeszt leserul mikor a valogatottal jatszik..ab1daL írta:1-1..h3x0r írta:Szeretnek egy tippjatekot hirdetni. A kerdes pedig a kovetkezo: hany jatekosunk fog leserulni a kovetkezo 2 valogatott meccs alatt?
Eddig csak 1-nel tartunk, Varane.
barcastuff @barcastuff 19m
Neymar is doubtful for BRA's friendly against KOR after a knock on training. He'll undergo further tests later. #fcblive [via globoesporte]
Barça vs. Real - El Clásico
- h3x0r
- Madridista

- h3x0r
- Madridista
A valogatottban serult le az elso edzesen, raadasul pont az a terde, ami majusban mutve volt. Nem hinnem, hogy kamuznanak.kamcore írta:Varane is pont a válogatott meccs előtt sérül le, nem hinném, hogy komoly.
Meg az elso eveben volt egy ket honapos serulese, azt hiszem akkor meg is mutottek a bal bokajat. Azota minden evben van par ilyen 7-10 napos serules, ahol 1 vagy max 2 meccset kell kihagynia.Deus írta:Csak kíváncsiságképpen kérdezem, hogy mikor volt sérült utoljára Ronaldo? Mert fogalmam sincs...

- ab1daL
- Director del Fútbol
1-1..h3x0r írta:Szeretnek egy tippjatekot hirdetni. A kerdes pedig a kovetkezo: hany jatekosunk fog leserulni a kovetkezo 2 valogatott meccs alatt?
barcastuff @barcastuff 19m
Neymar is doubtful for BRA's friendly against KOR after a knock on training. He'll undergo further tests later. #fcblive [via globoesporte]
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, elég nagy a valószínűsége h a jó izomszerkezetének köszönhető h a miután végigtolt 90 percet egy meccsen, futott kb 10 km-t, majd ezek után még a 90. percben összehozott egy majdnem 10 mp-s 100 métert
hagyjuk már...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
Huzamosabb ideig kb az első madridi évében...Ha emlékeim nem csalnak, de az a lényeg, hogy Messi kapja a gumibogyószörpöt.Még mielőtt elindulna a lavina, nem vádaskodok vannak ilyen izomzatú sportolók.Deus írta:Csak kíváncsiságképpen kérdezem, hogy mikor volt sérült utoljára Ronaldo? Mert fogalmam sincs...
Forca Barca
-
- Az Év fórumozója 2013
+ Khedira, Marcelo, Jesé, Carvajal.h3x0r írta:Szeretnek egy tippjatekot hirdetni. A kerdes pedig a kovetkezo: hany jatekosunk fog leserulni a kovetkezo 2 valogatott meccs alatt?

- shutterisland
- Director del Fútbol
tudtommal sabella azt mondta, hogy ha vége a selejtezőknek (értsd úgy, hogy kinn vannak már a vébén) akkor nem erőlteti messit, hadd pihenjen.Én Messi sérülését is csak mondvacsinált sérülésnek tartom, nézd meg kikkel játszunk, ide nem kell ilyenkor Messi, és így nincs rá esély, hogy válogatott meccsen lesérüljön ténylegesen.
máskülönben benne van, hogy varane sérülése tényleg kamu, igazából most épült fel, és teljesen felesleges lenne játszania, hiszen barátságos meccs.
Szerintem ez ilyen fake sérülés, mint Szalai láza... 
Én Messi sérülését is csak mondvacsinált sérülésnek tartom, nézd meg kikkel játszunk, ide nem kell ilyenkor Messi, és így nincs rá esély, hogy válogatott meccsen lesérüljön ténylegesen.
Varane is pont a válogatott meccs előtt sérül le, nem hinném, hogy komoly.
Persze én szeretek összeesküvés elméleteket gyártani, és most le leszek hordva, hogy hogy képzeltem ilyet mondani, de azért itt komoly pénzekről van szó, komoly meccsekről, nem lehet itt kockáztatni. Franciák tuti másodikak, Finnek nem hinném hogy megverik őket, Spanyolokat meg kb. esélytelen, hogy beelőzzék.

Én Messi sérülését is csak mondvacsinált sérülésnek tartom, nézd meg kikkel játszunk, ide nem kell ilyenkor Messi, és így nincs rá esély, hogy válogatott meccsen lesérüljön ténylegesen.
Varane is pont a válogatott meccs előtt sérül le, nem hinném, hogy komoly.
Persze én szeretek összeesküvés elméleteket gyártani, és most le leszek hordva, hogy hogy képzeltem ilyet mondani, de azért itt komoly pénzekről van szó, komoly meccsekről, nem lehet itt kockáztatni. Franciák tuti másodikak, Finnek nem hinném hogy megverik őket, Spanyolokat meg kb. esélytelen, hogy beelőzzék.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Az utolsó annyiban hiányos, hogy Bojant vissza kellett vennünk 13 millióért. Ezt nem látom a listán. De azért ez, hogy átlagban 25 millió minuszban vagyunk, ez egyáltalán nem rossz.h3x0r írta:
Mondjuk en kivancsisagbol megneztem:
2010-11-es szezon: bevetel:43.5 kiadas:71.5 profit:-28 millio
2011-12-es szezon: bevetel:46.75 kiadas:60 profit:-13.25
2012-13-as szezon: bevetel:0 kiadas:33 profit:-33
2013-14-es szezon: bevetel:31 kiadas:57 profit:-26
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- h3x0r
- Madridista
Meg hat a katari mezszponzor se jott nektek rosszulBarcaman1993 írta: Itt van a miénk is. Amikor Rosell átvette a klubbot, akkor a klub tartozása 430 millió euró volt. Most ez 331 millióra csökkent úgy, hogy közben fölvett egy 150 milliós kölcsönt. Mondjuk ennek a nagy részét sztem nem költöttük el. 3 év alatt azért ez szép kis csökkenés. Ez pedig, ugye annak köszönhető, hogy már évek óta 1-2 játékos jön, az se drágán. Nem akarok utána számolni, de sztem az elmúlt 3 évben 45 milliónál nem volt több a kiadás játékosokra, mint bevétel.

Mondjuk en kivancsisagbol megneztem:
2010-11-es szezon: bevetel:43.5 kiadas:71.5 profit:-28 millio
2011-12-es szezon: bevetel:46.75 kiadas:60 profit:-13.25
2012-13-as szezon: bevetel:0 kiadas:33 profit:-33
2013-14-es szezon: bevetel:31 kiadas:57 profit:-26

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
http://www.fcbarcelona.com/club/detail/" target="_blank ... -in-officevisca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2286167
Itt van a miénk is. Amikor Rosell átvette a klubbot, akkor a klub tartozása 430 millió euró volt. Most ez 331 millióra csökkent úgy, hogy közben fölvett egy 150 milliós kölcsönt. Mondjuk ennek a nagy részét sztem nem költöttük el. 3 év alatt azért ez szép kis csökkenés. Ez pedig, ugye annak köszönhető, hogy már évek óta 1-2 játékos jön, ők se drágán. Nem akarok utána számolni, de sztem az elmúlt 3 évben 45 milliónál nem volt több a kiadás játékosokra, mint bevétel.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- h3x0r
- Madridista
Annyival meg kiegeszitenem, hogy nem akarjak a jelenlegi 85 ezres befogadokepesseget 100-120 ezerig kiboviteni, csak 90-95-ig. A fo kovetelmeny pedig egy maximum 25-30 percen belul bezarhato teto volt. Ezen kivul meg epitenenek kozvetlenul a stadion kozelebe egy szallodat meg valami bevasarlo kozpontot, de azt nem tudom, hogy ezek bele vannak-e kalkulalva az arba. Sott. Mivel meg nincs eldonte melyik projekt lesz a gyoztes, ezert pontos osszegekrol se nagyon lehet beszelni. 1-2 honappal ezelott meg 300 koruli osszegrol volt szo (mar nem emlekszem pontosan se az osszegre, se arra, hogy ide bemasoltam-e a cikket)Capon írta:Pont mint nálunk akarják. A régit új köntösbe bújtatják, átépítés, bővítés, felújítás.Initom írta:Én tudatlan kérdem. Ez egy új Bernabeu lenne vagy csak a régit újítanák fel?
Nem is tudom melyik a legszebb. A (kép alapján) a jobb felső kivételével egyformán jól néznek ki.
Jó a videó is.
Gondolom 100-120 ezer körüli lenne a befogadóképessége. Kérdés, hogy drágábbak lennének-e a jegyek vagy éppen hogy több olcsóbb jegy lenne.
Madridomon beszeltunk rola, hogy Madrid palyazott a 2020-as olimpiara es valoszinuleg Perez kapott is volna az alkalmon es a stadion felujitasanak bizonyos reszet az allam vallalta volna.
(Mondjuk a mindenki altal olyan sokat dicsert nemet bajnoksag is a 2006-os VB-nek koszonheti, hogy ott tart ahol, hiszen az allam nagylelkuen felujitotta a stadionokat..)

- Capon
- Llegenda del Barça
Pont mint nálunk akarják. A régit új köntösbe bújtatják, átépítés, bővítés, felújítás.Initom írta:Én tudatlan kérdem. Ez egy új Bernabeu lenne vagy csak a régit újítanák fel?
Nem is tudom melyik a legszebb. A (kép alapján) a jobb felső kivételével egyformán jól néznek ki.
Jó a videó is.
Gondolom 100-120 ezer körüli lenne a befogadóképessége. Kérdés, hogy drágábbak lennének-e a jegyek vagy éppen hogy több olcsóbb jegy lenne.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát nem tudom mennyivel jobb ez. talán annyival h így legalább meg van a sansz h álmodozzatok folyamatosan
bl kapcsán meg egy dolog lényeges szerintem. megnyered vagy nem. kutyát nem érdekli hol esel ki, 16-ban, 8-ban, akárhol (nekem legalább is).

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Chino
- Llegenda del Barça
Nem tudom, hogy nektek mennyivel lógnak, viszont eddig a szezonig olyan horribilis áron nem értékesítettetek játékost. (lehet, csak most így nem ugrik be) Ráadásul nem tudni az milyen lebontásban kerül a bevételi oldalra. És itt van még egy lényeges pont, miszerint az idei átigazolási szezon olyan 35-40 millával tovább húzza.Plusz a Cr-rel történt hosszabbítás még cinkesebb, mert úgy tudom így átesett az új adótörvény hatálya alá, ergo sokkal nagyobb összeg terheli a klubot a fizetésnél és a reklámjogok is módosultak. Szóval ez az év ís úgy tűnik újabb adósságokat hozott és Perez így akar egy 400-450 milliós projektbe kezdeni? Azért bátor.h3x0r írta:visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2286167A bankok fele 90 millio tartozasunk van es meg ezen kivul 460 millio mas klubbok, ugynokok, allam, stb fele. Ezzel az adattal csak az a bajom, hogy bele van szamolva, hogy tartozunk a Tottenham-nek(Modric) es mas klubboknak x millioval , az viszont nincs hogy nekunk hany klubb tartozik es mekkora osszegekkel. (ez az adat nem tartalmazza a nyari atigazolasi szezont)Capon írta:Persze ezt is a helyén kell kezelni amit ez az ürge mond, de azt is amit Perec papa.
Nem kell mindig mindent benyalni amit Perec állít, főleg nem amit a pénzügyekről.
Persze tudom, Bale 2 hónap múlva visszahoz mindent, és a bólogatós babákból még pluszba jöttök ki.

Forca Barca!!!!
Én tudatlan kérdem. Ez egy új Bernabeu lenne vagy csak a régit újítanák fel? 

Abi & Tito
- h3x0r
- Madridista
http://www.youtube.com/watch?v=KFzRDXhnuQgCapon írta:http://estaticos04.marca.com/imagenes/2 ... on_7_0.jpg
Már volt linkelve meg nem is új képek.
Marha jól néz ki mind a 4 terv. Gondolom ez a négy a döntős pályázat.
Jó lenne őket más szögből is látni.

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nagyon durván néznek ki. Ha választhatnék, akkor a bal alsó lenne. Talán az a legütősebb és a városképbe is az illene igazán.Capon írta:http://estaticos04.marca.com/imagenes/2 ... on_7_0.jpg
- Capon
- Llegenda del Barça
http://estaticos04.marca.com/imagenes/2 ... on_7_0.jpg" target="_blank
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- h3x0r
- Madridista
visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2286167
A bankok fele 90 millio tartozasunk van es meg ezen kivul 460 millio mas klubbok, ugynokok, allam, stb fele. Ezzel az adattal csak az a bajom, hogy bele van szamolva, hogy tartozunk a Tottenham-nek(Modric) es mas klubboknak x millioval , az viszont nincs hogy nekunk hany klubb tartozik es mekkora osszegekkel. (ez az adat nem tartalmazza a nyari atigazolasi szezont)Capon írta:Persze ezt is a helyén kell kezelni amit ez az ürge mond, de azt is amit Perec papa.
Nem kell mindig mindent benyalni amit Perec állít, főleg nem amit a pénzügyekről.
Mi meg Khediranak koszonhetoen evek ota emberhatranyban jatszunkbence-barca írta:Azok után, h mi Oleguerrel a jobb szélen nyertünk BL-t 2006ban egy szavad nem lehetne.

Talán a spoilert is kellett volna olvasni, illetve az okfejtésemet is.Barcaman1993 írta:Sikerült félreértened. Nem azért jobb kapus, mert keveset véd. Csak ez sokkal nehezebb, mintha folyamatosan akcióban lenne. Egyszerűen azért tartom jobbnak, mert olyan képességekkel rendelkezik, amikkel sztem más nem.kamcore írta:
Azért jobb Neuer, mert kevesebbet kell védenie, és ígyis kap majdnem annyi gólt, mint Lopez.Nem véletlenül osztom az észt, mindig nekem van igazam.
Ilyen egyszerű a válasz.

De leírom röviden:
Szubjektív az egész, nekem nem tudod megmagyarázni, hogy Neuer jobb, de ez kölcsönös, én sem tudom neked megmagyarázni, hogy Lopez jobb.
Természetesen ez igaz. De egy kapus poszt az, amelyik leginkább elkülöníthető a többitől, nagyrészt a saját képességeiben kell bízni, nem azon múlik, hogy ki hogy adta a passzt, meg hasonlók. Persze, amelyik védelem rossz, az nagyban megnehezíti a kapus dolgát, de éppen ezért is tartom kiemelkedőnek most Lopezt, mert sok a meló, és kevés a gól.Nálam vki akkor válik klasszissá, ha nem egy féléves játékos ( erős túlzással, mint Bale ), és azért abban sztem te is egyetértesz, h a madridi szereplése előtt senkinek fel nem tűnt, hogy milyen zseniális!

-
- Llegenda del Barça
Azok után, h mi Oleguerrel a jobb szélen nyertünk BL-t 2006ban egy szavad nem lehetne.h3x0r írta:[
En is sokkal jobban szerettem, amikor Heinze, Migu Torres, Drenthe szintu figurak szaladgaltak a csapatban es minden evben kiestunk a legjobb 16kozott, a kupaban harmadosztalybeli csapatok ejtettek ki, akiket a Castilla is siman megvert. Vagy amikor a Real, BL es eselyes szo nem fert meg egymas mellett, mert egy europai szinten kozepcsapat is siman feltorolte velunk a padlot, most meg 3 eve folyamatosan ott vagyunk a legjobb 4 kozott. Ja, sokkal jobb lenne meg mindig Calderonnal...

No offense, de ezt muszáj vt elsütni.

- h3x0r
- Madridista
En is sokkal jobban szerettem, amikor Heinze, Migu Torres, Drenthe szintu figurak szaladgaltak a csapatban es minden evben kiestunk a legjobb 16kozott, a kupaban harmadosztalybeli csapatok ejtettek ki, akiket a Castilla is siman megvert. Vagy amikor a Real, BL es eselyes szo nem fert meg egymas mellett, mert egy europai szinten kozepcsapat is siman feltorolte velunk a padlot, most meg 3 eve folyamatosan ott vagyunk a legjobb 4 kozott. Ja, sokkal jobb lenne meg mindig Calderonnal...visca el barca írta:a kedvencem: "Pérez 800 millió eurót költött játékosvásárlásra, újkori vezetése eredménye egy bajnoki cím és egy Spanyol Kupa-győzelem, tehát ez a fajta pénzügyi modell nem kellően hatékony."és az durva, hogy a madridisták nagy része teljesen odavan ezért a bohócért
A gond az, hogy senki se azt mondta, hogy Lopez klasszis vagy valaha volt legjobb kapus, all time best, senki se mondta, hogy evek ota ott van a legjobbak kozott, hanem csak annyit, hogy JELENLEG, vagyis az utobbi fel ev alapjan o az egyik legjobb kapus a vilagon.MyShadow írta:Nálam vki akkor válik klasszissá, ha nem egy féléves játékos, és azért abban sztem te is egyetértesz, h a madridi szereplése előtt senkinek fel nem tűnt, hogy milyen zseniális!
Meg Capello nyilatkozta regebben, hogy Lopez egy nagyon jo kapus, viszont az a legnagyobb pechje, hogy egy Iker Casillas van elotte a sorban.MyShadow írta:Tehát vagy a megfigyelők nem mérték fel jól a teljesítményét, v későn érő típus, v szimplán a nagy terhelés és a relatíve jó teljesítménye okán, és mert kiemelkedik ezzel a madridból, gondolják sokan, h a legjobb...
Lopez novemberbe lesz 32, mint Iker majusba 33. Casillas mar 18 evesen, a 99-2000-es szezontol a Real kapujat vedi, mig Lopez majdnem 19 evesen kerult a Real akademiajara (2000-01 es szezon), es csak eloszor 24 evesen a 05-06os es 06-07es szezonban jatszott 5+6=11 meccset a nagy csapatnal. Nekem egy keson ero tipusnak tunik. Mig Casillasbol es Valdesbol nem nezem ki, hogy 38 evesen is egy nagy csapat kapujat vedjek, addig Lopezbol igen.
En mondjuk tobbre tartom azt, akit egesz meccsen bombaznak labdaval, 10-bol 9et kived es egyet bekap, mint azt akinek joval kevesebb dolga van viszont a semmibol kell vedjen 3-at es ugyan ugy 1-et bekap. Legyen szo barmely ket kapus osszehasonlitasarol, nekem ez a velemenyem. Ha jovore mi is a 4 helyzetbol 3at vedunk es nem a 10bol 9et csapat leszunk, akkor is ugyan ez marad a velemenyem. Persze az, ha valaki ezzel nem ert egyet, nincs semmi gond. Szerencsere nem vagyunk mind egyformakBarcaman1993 írta:Sikerült félreértened. Nem azért jobb kapus, mert keveset véd. Csak ez sokkal nehezebb, mintha folyamatosan akcióban lenne. Egyszerűen azért tartom jobbnak, mert olyan képességekkel rendelkezik, amikkel sztem más nem.kamcore írta:Azért jobb Neuer, mert kevesebbet kell védenie, és ígyis kap majdnem annyi gólt, mint Lopez.Nem véletlenül osztom az észt, mindig nekem van igazam.
Ilyen egyszerű a válasz.