Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.07. 16:42:48

Gareth Tello írta: Tudom, hogy nem velem folyt/folyik/folyna a diskurzus, de Marcelo, Alabával, esetleg Albával karöltve szerintem egyértelműen a legjobb balhátvéd jelenleg.
És milyen igaz. Marcelot elfelejtettem, annyit volt sérült. Bár nálam Alaba az első, de Marcelot is nyugodtan ide lehet venni. Alba, komolyan? Jó meg minden, de Marcelo támadásban, Alaba meg védekezésben jobb.
JOseppe írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/10/07 ... ja_neymart
"Nézzék, Jürgen Klopp két meccses eltiltást kapott azért, mert a játékvezetőnek vagy negyedik játékvezetőnek szólt be. És mi a helyzet Neymarral vagy Balotellivel? Olyan dolgok ezek, amik a mai labdarúgásra jellemzőek. Én nem vagyok senki, csak hangot adok a véleményemnek. Ha nem teszünk valamit holnap is ugyanezt fogják csinálni." - mondta Mourinho.
Miért utál ez minket ennyire???Ez felfoghatatlan. #-o Mindegy neki hogy angliába vagy a seria A-ban van, akkor is csak mivelünk foglalkozik állandóan. :mrgreen:
Azért érdekelne, hogy az öreg mit gondol az excsapatáról. Croni7és9, Pepinho, Di Maria, Marcelo, Benzema... Csoda, hogy még Oscart nem kaptak... Ezt a nyilatkozatot meg a legjobbkor mondta, mikor 2 teljesen egyértelmű 11-est nem kaptunk meg, mert Neymart lerúgták. Nem baj José, erőlködj csak, Pep megmondta, hogy mi a pályán válaszolunk mindenre. :wink:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.07. 15:09:02

recrea írta:Viszont, olvasva a nyilatkozatot, van egy nagy igazság abban, amit mondott, ez nem tudom tőle elvitatni. Egy apró, elejtett félmondat, biztosan megtaláljátok. :lol: :mrgreen:
Ott a pont. :lol:
Barcaman1993 írta:Tudom, hogy nem velem folyt a diskurzus, de mondj már egy ilyet :!: :wink:
Tudom, hogy nem velem folyt/folyik/folyna a diskurzus, de Marcelo, Alabával, esetleg Albával karöltve szerintem egyértelműen a legjobb balhátvéd jelenleg.

No meg Khedira, a középpálya ördöge, a védekezés nagymestere, az irányítók koronázatlan királya, a Terminátor, aki mindenhol ott van, még ott is, ahol nincs. 8)
Chino
Llegenda del Barça

2013.10.07. 14:56:49

recrea írta:
"Nézzék, Jürgen Klopp két meccses eltiltást kapott azért, mert a játékvezetőnek vagy negyedik játékvezetőnek szólt be. És mi a helyzet Neymarral vagy Balotellivel? Olyan dolgok ezek, amik a mai labdarúgásra jellemzőek. Én nem vagyok senki, csak hangot adok a véleményemnek. Ha nem teszünk valamit holnap is ugyanezt fogják csinálni." - mondta Mourinho.
Miért utál ez minket ennyire???Ez felfoghatatlan. #-o Mindegy neki hogy angliába vagy a seria A-ban van, akkor is csak mivelünk foglalkozik állandóan. :mrgreen:
Kisebbségi komplexus, boldogtalanság, szereplési vágy, irigység...ezekkel a tulajdonságokkal rendelkező emberek foglalkoznak mindig másokkal. Tipikus esete a portugál.

Viszont, olvasva a nyilatkozatot, van egy nagy igazság abban, amit mondott, ez nem tudom tőle elvitatni. Egy apró, elejtett félmondat, biztosan megtaláljátok. :lol: :mrgreen:
Valahogy pepe-t kihagyta a felsorolásból.
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2013.10.07. 14:36:12

Kisebbségi komplexus, boldogtalanság, szereplési vágy, irigység...ezekkel a tulajdonságokkal rendelkező emberek foglalkoznak mindig másokkal. Tipikus esete a portugál.

Viszont, olvasva a nyilatkozatot, van egy nagy igazság abban, amit mondott, ez nem tudom tőle elvitatni. Egy apró, elejtett félmondat, biztosan megtaláljátok. :lol: :mrgreen:
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.10.07. 14:03:43

http://barcanoticias.blog.hu/2013/10/07 ... ja_neymart" target="_blank
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
h3x0r
Madridista

2013.10.07. 10:47:32

Barcaman1993 írta:Továbbra is tartom, hogy Diego Lopez nagyon jó kapus, de mond már el, hogy pl. miben jobb, mint Neuer?
Csak kivancsisagbol: lattad Neuer es Lopez osszes meccset az utobbi fel evbol? (en nem lattam, ezert vagyok ra kivancsi, hogy te lattad e)
Miben jobb mint Neuer? En csak a tenyeket tudom felhozni: honapok ota Lopez tartja meccsben a Madridot, minden meccsen olyan vedesei vannak, mint Casillasnak fenykoraban, sokszor csak amulok, hogy ezt meg hogy szedte ki. Nagyon ritkan hibazik. Igaz hogy sok golt kap, de ezek mind olyanok hogy eselye sincs kivedeni. Barkit is hoznank a helyere, szerintem senki se tudna ennel tobbet nyujtani.

A tenyek pedig roviden: Lopez mindig is egy jo kapus volt, jelenleg viszont ott van a vilag legjobbjai kozott. Az, hogy ezt a szakma es a szurkolok elismerik-e? Szerintem nem. A legtobben ugy emlegetik majd mint aki jogtalanul kiturta Casillast a kezdobol.

Persze a vilag mindig is ilyen volt: ha "A" jatekos rug egy gyonyoru golt, mindenki csak annyit mond, hogy szep volt, hogyha viszont "B" jatekos rugja ugyan ugy, akkor mindenki elkezdi sz.pkodni a f.rkat, az ev golja, vilag legjobbja, stb.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.06. 23:34:49

kamcore írta:Van ott egy csomó nem Madrid szintű hulladék, de azért aki a posztján a legjobb, azt azért nem árt ha elsimered.
Tudom, hogy nem velem folyt a diskurzus, de mondj már egy ilyet :!: :wink: Ronaldot idevenném a gólerőssége miatt, de játékban messze nem az a Ronaldo, aki volt. Még 1 ilyet nem tudnék mondani. Továbbra is tartom, hogy Diego Lopez nagyon jó kapus, de mond már el, hogy pl. miben jobb, mint Neuer?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
kamcore
Jugador del Barça

2013.10.06. 21:43:20

Rivaldo11 írta:Akkor VDB egy hozzánemértő analfabéta, mert a világ legjobb kapusa még a keretbe sem fér be nála. Muhhaha :D
Lopez jó kapus, mint említettem, de semmi több. Rengeteg jó kapus van ma a világon.
VDB tényleg az. Nézted a spanyolok játékát? Azt próbálták erőltetni, ami már bebizonyosodott, hogy a Barcának se megy. Újat nem tud mutatni, akkor mi benne a jó? Egy alapból AKKOR világverő taktikával, és AKKOR világverő csapattal bezsebelt mindent. Tata ellen meg majdnem szívtak. Gratulálok. =D>

Objektívak legyünk már kérem, attól még, hogy Madridba van egy játékos, ismerjük már el, hogy tényleg ott van a topon, és nem csak egy tucat "jó" játékos. Van ott egy csomó nem Madrid szintű hulladék, de azért aki a posztján a legjobb, azt azért nem árt ha elsimered. Így te sem fogsz akkorát nézni, ha Lopez esetleg kivédi a szemünket... mert benne van a pakliban.
Kép
h3x0r
Madridista

2013.10.06. 21:33:20

Gergely írta:Szeretném megkérdezni kedves Madridista fórumozókat , hogy a stadion rekonstrukció hogy áll?
2 hete volt az eves kozgyules:
madridom.hu írta: Santiago Bernabéu: ”A stadion felújítása ismét előtérbe került. A legjobb stadionnal szeretnénk rendelkezni ami egy igazi szentély lehet a csapat számára ugyanakkor építészeti szempontból beleillik a város arculatába. Egy emblematikus hellyé szeretnénk tenni. A felújítási terveket 2012. november 15-én elfogadta a madridi városvezetés így négy terv közül szabadon választhatunk. Jelenleg az egyes tervekben rejlő lehetőségeket vizsgáljuk és reméljük, hogy néhány héten belül meghozhatjuk a végleges döntésünket.”
A cantera rezidenciája: ”A munkálatok gyakorlatilag már befejeződtek, az utánpótlás játékosainak épített rezidenciát még az idei szezon vége előtt át fogjuk adni.”
Real Madrid Park (vidámpark): ”A vidámpark létrehozásának tervbevétele is megtörtént. Madridban, 90 hektár területen helyezkedne el és a Real Madrid szurkolóinak központja lenne. Jelenleg a gazdasági elemzések folynak a tervvel kapcsolatban.”
Itt van a kep a 4 tervrol
Rivaldo11 írta:Akkor VDB egy hozzánemértő analfabéta, mert a világ legjobb kapusa még a keretbe sem fér be nála. Muhhaha :D
Lopez jó kapus, mint említettem, de semmi több. Rengeteg jó kapus van ma a világon.
Jo, szerintem hagyjuk. Ugyse fogod elismerni hogy februar vagy marcius ota a vilag egyik legjobb formaban levo kapusa. VDB meg azert nem valogatja be, mert az egesz spanyol valogatott Iker mellett tette le a voksat. Nem fogjak a valogatott koruli nyugalmat megzavarni az Iker vs Lopez csataval.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.10.06. 21:32:29

Akkor VDB egy hozzánemértő analfabéta, mert a világ legjobb kapusa még a keretbe sem fér be nála. Muhhaha :D
Rivaldo-A Legnagyobb.
kamcore
Jugador del Barça

2013.10.06. 21:31:49

Lopez húzta ki a ...-ból a Madridot az utóbbi időkben, ha nem lenne ott, akkor sehol nem lenne most Ancellotti meg a bandája, még nagyobb hátrányból néznék a hátunkat.

Szubjektív vélemény, hogy ki szerint ki a legjobb. Valdes most isten, de előtte azért emlékezzünk már vissza, hogy miket csinált. Azért nehéz azt kompenzálni. Jó, persze lehet rám mondani, hogy elfogult vagyok Valdes-el szemben negatív értelemben, de azért kérem, még mindig nem hasonlíthatjuk össze Lopezt meg Valdest. Valdes most jó, Lopez mindig is jó volt, ennyi a különbség.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.06. 21:28:48

Az talán valóban túlzás, hogy DL a világ legjobb kapusa jelenleg, viszont a top5-ben/top3-ban szerintem simán benne van (a kopasz tizenegyesölő barátunkkal együtt), eszméletlen, amit mostanában művel.
Nem véletlenül szorította ki Casillast a kezdőcsapatból.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.06. 21:27:10

sjd írta:Azt hiszem a társaság Barca-szurkoló részéből mindenki látta Valdest védeni az elmúlt meccseken, ennek fényében én nem írnék le olyat, hogy Lopez a világ legjobb kapusa jelenleg.

Meccsről-meccsre bravúrok, 7 clean sheet, 2ből 2 tizenegyest megfogott, ezt most nem nagyon tudja még Lopez sem überelni.
látod látod, messi még erre sem képes. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.10.06. 21:26:15

Nem fogom soha megérteni azokat, akik szerint a 3-4-5 gólos győzelem jogos, az egygólost pedig meg kell magyarázni. Nem ugyanannyi pontot adnak mindkettőért? Dehogynem. Ki a túrót fog érdekelni közülük, ha a 93. percben, vért pisálva verne meg minket a Madrid? Ugyanúgy fieszta lenne annál a nyomorult kútjuknál. Az más téma, h mi jóval "könnyebben" lépünk át az ellenfeleinken, mint ők. Éppen ezért lenne jó meggyőző játékkal cipóra verni őket és az atletikót is, h róluk meg ne feledkezzem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
kamcore
Jugador del Barça

2013.10.06. 21:24:52

Rivaldo11 írta:Ferninnyó...Lopez jó kapus, de a világelitben nincs helye. Pláne nem a legjobb. Már megint a madridi mellény, hogy aki ott jó, az egyben a legjobb is ( :D ). Vegyétek már észre magatokat. Rég nem rólatok szólnak a dolgok.
Kamcore: Az szövegértési hiba, ha név szerint említed Di Mariát, és én arra reagálok?
:D Aztamindenit
Ha rosszul értelmezed, az.

Lopez pedig messze a legjobb kapus most, rohadt irigy vagyok a madridra miatta, Casillastól is jobb. Lakótársam Madrid fan, nézem azokat a meccseket is, Pep miatt nézem a BM meccseket is, és bátran állítom, hogy Lopez odaver jelenleg mindenkit.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.06. 21:22:37

Azt hiszem a társaság Barca-szurkoló részéből mindenki látta Valdest védeni az elmúlt meccseken, ennek fényében én nem írnék le olyat, hogy Lopez a világ legjobb kapusa jelenleg.

Meccsről-meccsre bravúrok, 7 clean sheet, 2ből 2 tizenegyest megfogott, ezt most nem nagyon tudja még Lopez sem überelni.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.06. 21:16:13

a tajparaszt special five, megint nem bír magával

"Ki a Real Madrid történetének legjobb vezetőedzője? Én."

istenem de jó h megszabadult tőle a liga... bár a madridot süllyeszthette volna még tovább...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.10.06. 21:13:28

Ferninnyó...Lopez jó kapus, de a világelitben nincs helye. Pláne nem a legjobb. Már megint a madridi mellény, hogy aki ott jó, az egyben a legjobb is ( :D ). Vegyétek már észre magatokat. Rég nem rólatok szólnak a dolgok.
Kamcore: Az szövegértési hiba, ha név szerint említed Di Mariát, és én arra reagálok?
:D Aztamindenit
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.06. 21:09:21

ferninho írta: te az elmúlt 8 hónapban néztél Real meccset?
ideje lenne... én láttam az összeset, amit ez az ember összességében lehoz az emberfeletti és azért egy Casillast is kiszorított teljes joggal Ancelottinál is.

mondjuk tőled nem is tudom mit vár az ember...
Azért ezt elég erősnek érzem. Nagyon jó formában van, nagy jól véd. Ehhez azért idevenném Neuert, Courtoist, Valdest (igen jelenleg félelmetesen jól véd). És még hányan vannak. De azt hiszem azt itt és sehol más sem kérdőjelezi meg, hogy Neuer jelenleg mindenki felett áll.
kamcore
Jugador del Barça

2013.10.06. 21:03:27

Rivaldo11 írta:Miket olvasok...Lopez a legjobb kapus jelenleg...:D :D
Di Maria szabiból bevarrja...:D
Igazából jelenleg MINDENBEN A madrid előtt járunk...nincs a játéknak egyetlen olyan szegmense sem, ami miatt aggódnunk kellene. Persze a meccs 3 esélyes lesz, de igazából nagyon meg kéne ruháznunk őket-az lenne a reális eredmény.
Nagy a mellény... [-X

Plusz szövegértés sem megy, szó nem volt arról, hogy Di Maria szabiból vágja be. Pontrúgásnál figyelni kell, mert Valladoid ellen is úgy kaptunk gólt, illetve egy jó formában lévő X/Y/Z simán bevarrhat nekünk egyet.

Ezektől függetlenül optimista vagyok, csak ezek adnak okot a félelemre. Aért attól, hogy előttük járunk a bajnokságban nem feltétlenül leszünk akkor is jobbak.
Kép
Gergely
Jugador del Barça

2013.10.06. 20:39:34

Szeretném megkérdezni kedves Madridista fórumozókat , hogy a stadion rekonstrukció hogy áll?
ferninho
Madridista

2013.10.06. 20:26:22

Rivaldo11 írta:Miket olvasok...Lopez a legjobb kapus jelenleg...:D :D
te az elmúlt 8 hónapban néztél Real meccset?
ideje lenne... én láttam az összeset, amit ez az ember összességében lehoz az emberfeletti és azért egy Casillast is kiszorított teljes joggal Ancelottinál is.

mondjuk tőled nem is tudom mit vár az ember...
madridista
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.10.06. 19:52:54

Miket olvasok...Lopez a legjobb kapus jelenleg...:D :D
Di Maria szabiból bevarrja...:D
Igazából jelenleg MINDENBEN A madrid előtt járunk...nincs a játéknak egyetlen olyan szegmense sem, ami miatt aggódnunk kellene. Persze a meccs 3 esélyes lesz, de igazából nagyon meg kéne ruháznunk őket-az lenne a reális eredmény.
Rivaldo-A Legnagyobb.
kamcore
Jugador del Barça

2013.10.06. 19:40:07

Sanama írta:
Fabregas akkora flop volt egész meccsen,
fabregassal mi volt a baj? szerintem teljesen jól játszott, végre nem elől tekergett annyira, mint korábban.
Én személy szerint, ahogy próbáltam figyelni a játékát az jött le, hogy inkább kihúzta magát a munka alól. Lehet azért is volt ez baj, mert már-már túl sokat is volt a labda Neymar-nál, és ez leginkább Fab4 kárára ment. Persze lehet nem koncentráltam eléggé, és igazából MoM volt :D

Nagyon kíváncsi vagyok mostmár a Madrid elleni meccsre. Az meccs elején biztos, hogy szétfogja nyomni a Madrid a védelmünket, és ha jön egy jó formában lévő Isco/CR/Modric/DiMaria simán bevarrhatja a hálóba a lasztit, vagy akár pontrúgásból is benyalhatjuk, mint ahogy tettük azt a Valladoid ellen. A védelmük szerencsére eléggé gatya, ebben bízhatunk, viszont Lopez meg jelenleg a világ legjobb kapusa. Eszméletlenül kiegyenlített küzdelem lesz, nagyon kell addigra egy masszív védelem.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.06. 18:06:26

Fabregas akkora flop volt egész meccsen,
fabregassal mi volt a baj? szerintem teljesen jól játszott, végre nem elől tekergett annyira, mint korábban.
Válasz küldése