Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

), de véleményem szerint nagyon jól fog jönni egy ilyen szintű középcsatár a spanyoloknak, én Torresnél, Negredónál stb. jobb játékosnak tartom DC-t. A spanyol csapat pedig ismételten brutál erős lesz a vébén, pláne, ha kiviszi Del Bosque a Thiago-Isco-Koke-féle vonalat is.
 ), de véleményem szerint nagyon jól fog jönni egy ilyen szintű középcsatár a spanyoloknak, én Torresnél, Negredónál stb. jobb játékosnak tartom DC-t. A spanyol csapat pedig ismételten brutál erős lesz a vébén, pláne, ha kiviszi Del Bosque a Thiago-Isco-Koke-féle vonalat is.

Costa Spanyol válogatott lesz.
 Costa Spanyol válogatott lesz.

fél szemmel streamen néztem a meccset, az x reálisabb lett volna, de hát a focit golra játsszák...
 fél szemmel streamen néztem a meccset, az x reálisabb lett volna, de hát a focit golra játsszák... 

természetesen megint ugyanakkor játszanak mint a barca
  természetesen megint ugyanakkor játszanak mint a barca