Barcaman1993 írta:Továbbra is tartom, hogy Diego Lopez nagyon jó kapus, de mond már el, hogy pl. miben jobb, mint Neuer?
Csak kivancsisagbol: lattad Neuer es Lopez osszes meccset az utobbi fel evbol? (en nem lattam, ezert vagyok ra kivancsi, hogy te lattad e)
Miben jobb mint Neuer? En csak a tenyeket tudom felhozni: honapok ota Lopez tartja meccsben a Madridot, minden meccsen olyan vedesei vannak, mint Casillasnak fenykoraban, sokszor csak amulok, hogy ezt meg hogy szedte ki. Nagyon ritkan hibazik. Igaz hogy sok golt kap, de ezek mind olyanok hogy eselye sincs kivedeni. Barkit is hoznank a helyere, szerintem senki se tudna ennel tobbet nyujtani.
A tenyek pedig roviden: Lopez mindig is egy jo kapus volt, jelenleg viszont ott van a vilag legjobbjai kozott. Az, hogy ezt a szakma es a szurkolok elismerik-e? Szerintem nem. A legtobben ugy emlegetik majd mint aki jogtalanul kiturta Casillast a kezdobol.
Persze a vilag mindig is ilyen volt: ha "A" jatekos rug egy gyonyoru golt, mindenki csak annyit mond, hogy szep volt, hogyha viszont "B" jatekos rugja ugyan ugy, akkor mindenki elkezdi sz.pkodni a f.rkat, az ev golja, vilag legjobbja, stb.