Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
[szőrszálhasogatás]Vertonghen[/szőrszálhasogatás]bence-barca, Dr.Dre és Initom írta:Verthongen
Lloris - Koscielny,Mertesacker,Verthongen - Wilshire,Ramsey - Dembelé - Özi,Cazorla,Eriksen - SoldadoGareth Tello írta: Első rész: Spurs-Arsenal közös álomcsapat.

Lloris - Walker, Mertesacker, Koscielny, Vertonghen - Dembélé, Ramsey - Walcott, Özil, Cazorla - Soldado.Gareth Tello írta: Első rész: Spurs-Arsenal közös álomcsapat.
bence-barca írta:Miért menne tovább, hisz jövőre már BL-ben játszhat, nem?

Én se.Game90 írta:Imádom a GT - Bence párbeszédeket...![]()
Tényleg, bocs, már késő van.Game90 írta:Idáig is döntetlen volt![]()
Tavaly meg Sandrónak volt a legtöbb megelőző szerelése.Game90 írta:Amúgy Ramsey-nek van a legtöbb szerelése idén a PL-ben![]()
Imádom a GT - Bence párbeszédeket...bence-barca írta:Miért menne tovább, hisz jövőre már BL-ben játszhat, nem?Gareth Tello írta: Amúgy sajnos simán benne van a pakliban, hogy egy-két jobb szezon után továbbáll egy erősebb csapatba.![]()
Idáig is döntetlen voltGareth Tello írta: Ha nagyon szeretnéd, kiegyezhetünk egy döntetlenben is.(Bár mondom, Dembélét én jobbnak tartom.)
Ahogy Arteta-t is.Gareth Tello írta:Sandro is, csak őt nagyon alulértékelik szerintem.
Miért menne tovább, hisz jövőre már BL-ben játszhat, nem?Gareth Tello írta: Amúgy sajnos simán benne van a pakliban, hogy egy-két jobb szezon után továbbáll egy erősebb csapatba.![]()
Ha nagyon szeretnéd, kiegyezhetünk egy döntetlenben is.Game90 írta:= Ramsey.
Sandro is, csak őt nagyon alulértékelik szerintem.Game90 írta:Arteta tavaly a PL egyik legjobb középpályása volt.
Pont a napokban akartam ezt írni, csak valahogy elfelejtettem, jó is, hogy előhoztad.Game90 írta:Mondjuk Wilshere-rel idén vannak problémáim, valahogy nem az igazi, ha mindenki egészséges, akkor nálam csak csere.
Az kéne még...Game90 írta:Az meg tökmindegy, hogy Eriksen milyen játékos lesz később, 2 év múlva úgyis elviszi őt a Real Madrid...(Aztán legalább már két Real mezes játékos lehet az aláírásodban
![]()
)
= Ramsey.Gareth Tello írta:elképesztő mennyiségűt dolgozik, kúszik-mászik, szerel, aztán mélységből irányít, szervezi a játékot, tényleg fantasztikus futballista.
Arteta tavaly a PL egyik legjobb középpályása volt.Gareth Tello írta:Összességében szerintem Sandro egy paraszthajszállal hasznosabb játékot tud hozni, mint Arteta, ezért görbül felé a kacsacsőr, bár a döntetlen sem lenne nagyon ellenemre.
Mondjuk Wilshere-rel idén vannak problémáim, valahogy nem az igazi, ha mindenki egészséges, akkor nálam csak csere.Gareth Tello írta:De Wilshere-t nagyon szimpatikus és jó játékosnak tartom, úgyhogy csak kicsit fáj a szívem, amikor felé fordítom a kacsacsőrt.![]()
Na, erre voltam kíváncsiGareth Tello írta:De ismétlem magam, azt elismerem, hogy Özil most jobb.
Itt vagyok.Game90 írta:Ráérek...![]()
Egyszer néztem át a meccsetekre, Anelka éppen kihagyott egy ziccert, na mondom, ennyi elég is volt.Game90 írta:És ha Anelka nem ilyen szerencsétlen, akkor simán kikaptunk volna.
Az elég komoly lesz, bár ha visszatér Cazorla és Walcott, akkor azért jobb helyzetben lesztek.Game90 írta:És a válogatott szünet után ilyen menetrendünk van: Norwich, Dortmund, Palace, Chelsea (Ligakupa), Liverpool, Dortmund, ManUnited, Southampton, Marseille...
Ráérek...Gareth Tello írta: Ja és Game, bocs, de ezek után azt hiszem, nem ma fogom megírni az Özil vs Eriksent meg a többit...![]()
Kellően szép lesz, ne félj, úgy leiszom magam a meccs örömére, hogy Arsenal-drukkernek fogom képzelni magam.Dr.Dre írta:Tottenham - West ham 0-3![]()
GT, további szép vasárnap estét kívánok néked
Tényleg, erről teljesen megfeledkeztem...Game90 írta:Még mindig kíváncsian várjuk, hogy hogyan lett Özil = Eriksen-nel...![]()
Dehogy fog, Mourinhónak nem fog kelleni, úgyhogy jön majd hozzánk 30 millióért.Game90 írta:Lukaku megszerezte a vezetést az Everton-nak, de végül a ManCity simán nyert. Ez a gyerek jövőre alázni fog a Chelsea-ben.
Még mindig kíváncsian várjuk, hogy hogyan lett Özil = Eriksen-nel...Gareth Tello írta:Az indoklásokat elkezdtem írogatni, csak
1. Rossz szokásomhoz híven megint nem tudom rövidre fogni.![]()
2. Időm véges.
Úgyhogy majd később jövök vele, de szerintem még ma, majd beleszerkesztem ebbe a hsz-be vagy írok egy újat.

Az elég jó, kíváncsi leszek, mikor jön végre egy hullámvölgy.Game90 írta:Arsenal's last 22 matches: WWWWWDWDWWWLWWWWWWWWWW.
Én nem sajnálom, úgy csak még erősebbek lennétek most.Game90 írta:Sturridge nekem nagy kedvencem, sajnáltam, hogy nem hoztuk el anno a Chelsea-től.
Sturridge nekem nagy kedvencem, sajnáltam, hogy nem hoztuk el anno a Chelsea-től.Gareth Tello írta:Mondjuk a dolog még viccesebb, ha figyelembe vesszük, hogy Sturridge-t is eladták, aki eddig parádésan teljesít idén a Poolban.
Flamini < Paulinho (pár hónap múlva simán lehet =)Gareth Tello írta:A te verziód is jöhet, ha gondolod, kíváncsi lennék, te hogyan látod a dolgokat.
Gareth Tello írta: Özil = Eriksen
Mondom, indoklás holnap várható, akkor ezt is megmagyarázom.Sanama írta:Kicist én is elfogultságot érzek felfedezni
Kicist én is elfogultságot érzek felfedezniDr.Dre írta:Ezzel azért én nem értek egyet...Gareth Tello írta: Özil = Eriksen
Csak kihoztad ikszre.Flamini < Paulinho
Ramsey = Dembélé
Arteta < Sandro
Wilshere > Capoue
Walcott > Lennon
Özil = Eriksen
Cazorla > Lamela
Ox < Holtby
Rosicky < Sigurdsson
Podolski > Chadli
Gnabry < Townsend