shutterisland írta:az atletico meccsein csak én vagyok sokszor tanácstalan ?
a, le kellene őket rázni, jó lenne, ha botlanának ők is.
b, amíg ők a másodikok, és a real, akit nagyobb ellenfélnek tartok a bajnoki címre, csak a harmadik, addig valamiért nyugodtabb vagyok.
no persze nagy kérdés, hogy mikor fog leengedni az atletico, és a tavalyi évhez hasonlóan idén is visszaesnek e majd, főleg a kettős terhelés okán.
Én nagyon remélem, hogy csak a szezon legvégén fognak leengedni. Egyrészt jót tenne a spanyol focinak, ha végre egy 3. tényező is lenne a bajnokságban, meg azért dagadna a májam, ha Madrid piros felével csatáznánk az első helyért, miközben a habfehérek megküzdenek a Villareallal.

Továbbá azért fontos a szerepük, mert eredménykényszerben leszünk. Ilyen szempontból sokkal könnyebb folyamatosan magas szinten játszani és úgy felkészülni a BL-re, mint simán egy-egy meccs erejéig. Tavaly láthattuk az eredményét.
Egyébként én egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy kipukkannak a végére. Tavaly is nagyon jók voltak, idén még jobbak. 1-2 szerencsésebb meccsel lazán ott lehetnek a végelszámolásnál. Azért ne feledjük, hogy a Realt idegenben verték, mellette velünk oda- vissza x-eltek...