Most olvasgattam a hsz-eket, nem reagáltam egyikre se, de hát azért volt egy pár amikkel nem értettem egyet.
1. Nem kell ide Henry! Megy el Larsson ez igaz, de jön vissza Saviola, így most ugyanott leszünk mint most vagyunk. És most hiányzik nekünk csatár? Nem! Elmegy egy kiöregedőfélben lévő klasszis csatár, és jön helyette egy nagy tehetség, akiből csak ki kéne hozni azt a nagy tehetséget, és ezt a Barcában sztem simán elérheti. Nem kölcsönadogatni kell hanem itthagyni és hagyni érvényesülni.
2. Teljesen fölösleges itt felállásokat írkálni, ha jön Henry ha nem, Rijkaard nem fogja feladni a jelnlegi taktikáját, ő sem hülye azért annyira. Ugye, h szól a közhely? Győztes csapaton ne változtass, és nem is fog, ha van Henry ha nincs Henry.
3. Abban van vmi, h a Barcának nem a védelme hanem a védekezése gyenge, hiszen sztem Marguez és Puyol bent van a vilég legjobb 20 védőjében. Nem is középen van az igazi baj, henem a széleken ahol kiöregedő játékosok vannak. Belleti egyszerűen őrült

Annyira bírom a pokerarcát, komolyan mondom mint egy sorozatgyilkos

Néha azértésszel is játszhatna... Viszont itt felmerül a kérdés, h kit vegyünk arra a posztra?
4. Ne hogymá'. Minek ide Ronaldo? Nem kellenek ide a reál levetett dagdék kiörgedő focistája, főleg, vmilyen szinten ő is áruló!
Ne legyen már Laporta is Perez, ne legyen már a Barca reál!
Szerintem