johdepp írta:Az Assassin's Creed-szériát Xbox-on vagy Xbox kontrollerrel (végig)játszóktól szeretném kérdezni, hogy mennyire kényelmes a kontroller a játékhoz? Én csak billentyűzet+egér kombóval játszottam eddig, ebből kiindulva meg nehezen tudom elképzelni, hogy hogyan mászol épületekre, vagy ugrálsz épületről épületre a kamerát is mozgatva. Ha jól tudom, akkor ugye a sprint/'szabadfutás' úgy megy a kontrollerrel (AC2-re kihegyezve most a dolgot, mivel a harmadik rész változott kezelésben), hogy a LS Ezio mozgása, a RT+A együtt nyomva tartva pedig a futás/mászás/satöbbi. Mivel nem volt kezemben még kontroller, így nehéz elképzelnem, hogy hogyan nyomod az A-t a jobb hüvelykujjaddal és közben hogyan mozgatod a kamerát célra (hogy általánosan navigáld, hogy merre is akarsz menni, pl.) szintén a jobb hüvelykujjaddal a RS-et használva.
Erősen gondolkodom egy kontroller vásárlásán, szóval általános véleményeket is szívesen vennék, hogy miért jó a kontroller, vagy ellenvéleményt, hogy miért egy rakás meleg barna a billentyűzet+egérhez képest.
Kontrollerrel sokkal jobb,hidd el.

A Revelationst még bill+egérrrel nyomtam,de az ACIII-ra már beszereztem egy kontrollert.Össze sem hasonlítható a billentyűzettel.Olyan kombókat nyomtam le,amiről azt sem tudtam,hogy létezik.A kamerát pedig könnyen tudod ezzel is forgatni.