Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.10.02. 09:13:37

Előzetesen nehéz meccsre lehetett számítani és az is lett. A Barcelona annyit tudott játszani, amennyit a Celtic engedett. Azaz nem sokat. Az erőfocit nagyon jól játszó skótok keményen védekeztek, lehetett rá számítani, hogy tördelni fogják a játékot. Sokszor kemények voltak a szerelések, belemenések, pár Barça-játékost keményen daráltak.

A játékunk eléggé impotens volt, főleg a támadást tekintve. Én nem írnám Messi hiányára ezt a hibát, mert szerintem vele is szenvedett volna a csapat. Nagyon keményen védekeztek a hazaiak, sokkal több kreativitás kellett volna, hogy ezt leküzdjék a fiúk. Forster hatalmasakat védett, simább is lehetett volna a végeredmény, de így sem vagyok elégedetlen. A vészmadarak, fanyalgók meg bekaphatják!
Kép
Kép
Kép
Richárd88
Barça C

2013.10.02. 09:02:51

Örömmel olvasom h nem csak fanyalgók vannak itt hanem olyanok is akik látták a tegnapi meccs pozitívumait:
Én ezeket emelném ki
1:
Neymar a maga 60kilójával képes volt arra h messi hiányában hátán vigye a csapatot és vigyen egy kis ötletet a játékba. arról nem is beszélve hogy 60 perc alatt kipontozott egy izomagyút meg volt néhány sárga is.
Ha ketten együtt lesznek messivel akkor retteghet majd mindenki
Fabregas is sokkal aktívabb vele, jól érzik egymást
2:
a letámadás mintha újra fénykorát élné a fontosabb meccseken. jó volt látni hogy az éles meccseken egyből 2-3 ember ront a labdásra visszaszerezni
3:
pozicióváltások pillanatok alatt. tetszik h tata együtt él a meccsel és gyakori a támadók átvezénylése. sok veszély kezdett ebből kialakulni de még nem igazaán szokták ezt meg a srácok és az utolsó passzok pontalanok voltak.
4:
ez a 4.meccs h nem kapunk gólt. ez mindenképp dícséretes
5:
KONTRATÁMADÁS+GÓL
kezdenek látszani az új elemek a játékban és úgy látom tata ez akarja majd csinálni az ilyen bunkerfoci ellen. sokszor pontatlanok még a passzok de jó lesz ez
6:
BARTRA:
zseniális a srác. be lett dobva a mélyvizbe és hozza a szintet.(ezt hivják barca szintnek :D )
+ a magassága is aranyat ér
+ha jól láttam ő tőle jött a kontra indítása neymar felé

Egy biztos labdatartásban mi vagyunk európa királyai és ha sikerül a kontrázást is elsajátítani akkor azt gondolom kezdhet újra félni európa mert jönnek a fiúk, Emellett a kuzdőszellem, csapatszellem, motiváció is példanélküli a csapatban pláne úgy hogy mennyi mindent nyertünk eddig.
Jó látni hogy van végre egy edzőnk aki képes megtalálni az ellenszert és erőlteti a fiukkal. Pedig csak 2 hónapja van velünk.
Zsebbben a 3 pont messi nélkül idegenben a celtic parkban! ez magáért beszél
Miksi Józsefné
Barça B

2013.10.02. 08:47:45

Egyetértek az előttem iróval ,most csak azért fényes a siker mert szeretett csapatunk győzőtt.De én is igy jártam hogy megnéztem utána a többi meccs összefoglalóját ég és föld volt a különbség a kárunkra.Az első félidő nagyon unalmas volt ,bár birtokoltuk a labdát nem tudtunk vele mit kezdeni. A sport tv riportere azért megjegyezte,hogy illene világsztároknak az üres kapuba betalálni .. Fabregas nem játszott jól, hogy egy fejes besikerült neki elfeledtette az unalmas játékát. Neymar jól játszott de hát nem volt kivel összedolgozni, Iniesta és ezt már többször irtam mindig cselez - ami nagyon szép és brilliáns - de a vége a dolognak,hogy mindig visszafele passzol a társaságom férfitagjai mondták,hogy minek ennyi csel ha nincs értelme ... Remélem hogy azért a csapatunk a jövőben többet fog mutatni mint ezt a szürke és unalmas focit.
mess2009
Director del Fútbol

2013.10.02. 08:25:10

mi is hozzuk a formánkat látom...!? egy ugyanazon meccsről beszélünk? igen ez ilyen volt (többek között). kissé kitekintve: három mecset is láthattunk(összefoglalva) ahol gyorsabb, korszerűbb, hatékonyabb foci járta (Arsenal, Chelsea, Dortmund) és ez bizony nem túl jó előjel! nem mostanra,de akár a csoportkörök után már bajban lehetünk - persze csak ha nem változik a játék! néhány "kontra" az alább olvasottakra:
- Fabregas bizony nem játszott jól. vagy azért mert elől volt és nem tudott, vagy azért mert elkószált hátra az"elfekvőbe" ahol meg semmi keresnivalója nem lett volna tegnap.( 3-4 en ugyanis ott tolongtak, többnyire sajna Pedro is)
-a stilus és a taktika: mondja meg valaki Titó nem ugyanezt tette volna?! semmi nem volt Tata ez az "ős" Barca volt a javából - a közepesen rossz(vagy jó) változatban egy -- Messivel megspékelve.
- a közepesen jó mondjuk a védelemé, a közepesen rossz a többi.
-azért a gól-bénaságra feltűnt az összefoglalókból egy dolog: mindenhol voltak elbaltázott ziccerek a legnagyobbaknál, de sokkal több lehetőséget tudtak teremteni és ugylátszik ez itt nálunk a fő gubanc, hogy a ziccerek előtt elhalnak a próbálkozások.(a kevésből ugye......?)
recrea
Llegenda del Barça

2013.10.02. 07:55:25

Néha olyan érzésem van, mintha nehány ember nyártól lenne Barca drukker, augusztusban pedig a YouTube-on lógott, beírta, h Fantastic Pep team és nézte egész nap. Most meg csodálkozik, h miért nem azt látja, amit ott.

Hol a túróban voltatok, mit néztetek tavaly, tavalyelőtt, ezelőtt, esetleg azelőtt, és direkt csak a Pep-korszakot veszem ide?!

Emlékszik még valaki a Pep-éra vagy Tito tavalyi idegenbeli BL-meccseire? Kínlódás, alibi, mentünk a döntetlenért, mintha a csapat nem is akart volna nyerni. Szívesen csokorba szedném ezen meccsek eredményeit, de se kedvem, se türelmem hozzá.

Volt a Celticnek egy véletlen lepattanó lövésből helyzete, a fejest meg hagyjuk, mert gyakorlatilag felmásztak a védőnk határa, látványos szabálytalanság volt. Ezen kívül momentumuk nem volt, tavalyhoz képest pláne.

Jól leírta az előbb valaki, ha nem láttátok, kár magyarázni...
noname
Llegenda del Barça

2013.10.02. 07:39:22

Az egyik létező legnehezebb idegenbeli túránkon vagyunk túl, ahol nagyon szoros meccsen nyertünk egy kiválóan védekező Celtic ellen. Hol itt a probléma.
Szervezettek voltunk mi is, ami szokatlan. Tavaly ugyanitt sikerült lekontrázniuk, idén ez kb egyszer sem jött össze. Martino alatt a védelmünk egyre stabilabb. A támadósor nem muzsikált túl jól, de ez sztem elsősorban pár játékos igen gyenge játékának volt köszönhető. Neymar jobban játszott, mint vártam, gyakorlatilag átvette Messi szerepét és jó volt. Fabregasra egy rossz szó sem lehet. Harcolt, őrlődött, amikor volt lehetősége, kihasználta. Egy ilyen csapat ellen egy olyan poszton nem lehet többet elvárni. A védelem tagjai közül Bartra, Pique és Adriano(aki a szokásosnál visszavontabb volt) teljesítette a feladatát. Busquets is jól szűrt, ahogy Valdes is védte a mostanában szokásost. A probléma máshol volt. A jobbszélünk teljesen fel volt tolva. Alves és Pedro szinte nem is kaptak védekező feladatot, de rettenetesek voltak. Pedro visszavontabb volt, hogy passzolhasson a meginduló Alvesnek, aki élete egyik legrosszabb meccsét játszotta. Középül Xavi és Iniesta kb ugyanabból a piából ihattak, mindkettő rendkívül dekoncentrált volt. Keveset is próbálkoztak, de még a legegyszerűbb passzok is messze célt tévesztettek. Iniesta próbált villantani, de ritka pocsék formában van.

A taktika jó volt. Nem volt akkora nyomás, mint tavaly, sokszor kicsaltuk a Celticet és jött a kontratámadás. A probléma az előbb felsorolt 4 játékos gyenge teljesítményével volt.

Mégegyszer felhívnám a figyelmet a stabilitásra. A Celtic egyszer sem! tudott lekontrázni minket. Mindig maradt hátul védő és jól működött a presszing is.

Martino alatt változott a csapat arculata, de egyelőre ezek a változtatások hasznosnak bizonyulnak. Pár játékosunk nincs jó formában, de a meccset megnyertük, ami a legfontosabb!
A Fifa egy szégyen
Alcantara
Director del Fútbol

2013.10.02. 07:30:00

Andris írta:Érdekes, szerintem a mindenféle ésszerűen megállapítható körülményekhez képest az egyik legjobb meccsünket játszottuk idén. Nem mennék bele, úgyse értené meg a részleteket, aki nem így látja összességében. Aki meg igen, ott talán felesleges :)

De ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, akkor is megállapítható két dolog:
1. borzasztó értékes győzelem sok szempontból
2. küzdöttek a srácok rengeteget érte, meg is érdemelték ilyen alapon

Bartrának meg jár mára egy csillagos ötös.
A sok hsz. közül éppen a tiédet választottam, mert teljesen egyetértek veled.
Végi kontrolláltuk a meccset, az történt amit akartunk. A Celticnek azt az egy percen belüli két helyzetét leszámítva, momentuma nem volt. Nyilvánvaló volt, hogy ezt a meccset nem lehet eldönteni az első félidőben, mint a harmatos spanyol bajnokságban tesszük. A Celtic fizikailag rettenetesen erős, sokáig bírták, mindenhová odaértek, remekül védekeztek, de kb. ennyi volt tőlük a maximum. Nyilvánvaló volt, hogy 90 percig nem bírják erővel a labda üldözését.
A kiállítás is ennek a hozadéka volt, szerintem fejben elkészültek, nem volt elegendő szufla már.
Alexis parádésan szállt be a meccsbe, lehet mondani, hogy nagyon jó érzékkel cserélt Tata.
Bartra játékát öröm volt nézni, ezek szerint tényleg csak önbizalom növelő meccsek kellenek neki.

A fanyalgóknak csak annyit, hogy ideje lenne elfelejteni a "gálázós, picsi-pacsi" meccseket, az már a múlt.
Ez van, ezt kell szeretni, három pont zsebben.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.10.02. 00:34:52

Nem volt ez annyira rossz meccs, mint ahogy elsőre tűnik. A csapat érezhetően nem akart a tavalyi hibába esni és totális kontroll alatt akarták tudni a játékot. Ez többnyire sikerült is, bár úgy érzem, hogy a kiállítás pont minket zavart meg egy kicsit. Talán épp ennek volt betudható a 2 nagy Celtic helyzet is. Ettől eltekintve viszont a csapat szervezetten és viszonylag gyorsan is játszott, a pontosság viszont már nem mindig volt meg (ez részben a Celtic érdeme is). Volt néhány gyengébb teljesítmény (Ini, Xavi) és néhány kiemelkedően jó (Valdes, Bartra). Bartra okos és érett játéka nagy pozitívuma a meccsnek, ha ilyen ütemben fejlődik, 1-2 éven belül stabil kezdő lehet. Én összességében elégedett vagyok, szvsz ebből a stadionból nem sokan fognak 3 ponttal távozni.
Chino
Llegenda del Barça

2013.10.02. 00:00:45

Valentino Cule írta:A mai meccs egyetlen pozitívuma - amellett hogy vége lett - hogy megvan a három pont. Még többet ér úgy, hogy a Milan ikszelt az Ajax ellen. Több pozitívum azonban nem volt. Kevés mélységi mozgás, lassú körülményes passzok. Xavi és Ini is rendkívül pontatlanok voltak. 10 ember ellen sem tudtuk jelentősen megváltoztatni a játék képét. Fel kell pörögni, mert ennek nem lesz jó vége. Persze nem októberben kell csúcsformában játszani...

Ezeket a hsz-eket nem értem. Sokan elég felületesen nézik a meccset. Tény hogy nem sziporkáztunk és hintettük párosával a gólokat, de ez nem is egy ilyen meccs volt. A felállt védelmek ellen sosem ment igazán, de ez nem egy spanyol kiscsapat volt aki beáll 10 emberrel védekezni. A Celtic nem ilyen szinten tolja ezt a fajta játékot. Folyamatosan ott tolongtak 10 emberrel a 16-oson belül és az előterében. Igazából az első perctől a 0:0-ra törekedtek. Volt 2 helyzetük a meccsen (ugyanabból a támadásból), de ha ilyen alapon nézzük mi is rúghattunk volna négyet, végig kontrolláltunk, kézben tartottuk a mérkőzést. Nem azt mondom hogy teljesen elégedettek lehetünk és élvezzünk el a látottakon, de egyesek túlzásba esnek.
Az meg, hogy ez nem elég egy Bayern ellen stb. hagyjuk már. Egy Bayern ellen nem ezt játszottuk volna, nem ezt KELLETT volna játszani. Én őszintén bevallom pontosan ilyen meccset vártam, a csoportmeccsek közül ettől féltem a legjobban. Ráadásul Messi nélkül.
Én egyáltalán nem vagyok kétségbe esve, ez a Celtic ezzel a játékkal egy Realnak vagy egy Bayernnek is megkeserítette volna a dolgát.

Mondjuk meg lehetett volna lépni szerintem már a 60. perc körül egy Alexis-Xavi cserét, a kp-t úgyis a kezünkben tartottuk, egy kicsit direktebb lehetett volna a támadójátékunk.
Forca Barca!!!!
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.01. 23:58:56

amit én észrevettem az az volt, hogy nagyon sokszor nem azt a megoldást választották, ami kézenfekvő lett volna. sokszor lehetett látni, hogy már kézzel mutogat az üresben lévő játékos, hogy kapja már meg a labdát, de nem.
az első vélidőben ini és xavi nagyon pontatlanok voltak, de a második jobb volt, illetve busquets is kicsit több osztogatást vállalt.
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2013.10.01. 23:43:50

nem voltunk rosszak, de az utolsó passzok megint nem jöttek. AS már érkezhetett volna korábban, bár ha nincs a kiállítás lehet vele sem mentünk volna sokra. az biztos, hogy a végére elfáradt volna úgy is a celtic, szóval lehet, hogy sikerült volna bedarálni őket.

egy fokkal jobb volt, mint tavaly messivel.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.01. 23:34:36

TT írta: volt ötlet (amit pl. Tito-érában nem láttam ez ellen a celtic ellen)
hihetetlen h ugyanazt a meccset néztük. épp mondtam magamban a 70. perc környékén, mintha a tito féle, fingom sincs mit csináljak barcát látnám újra. :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2013.10.01. 23:28:48

Érdekes, szerintem a mindenféle ésszerűen megállapítható körülményekhez képest az egyik legjobb meccsünket játszottuk idén. Nem mennék bele, úgyse értené meg a részleteket, aki nem így látja összességében. Aki meg igen, ott talán felesleges :)

De ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, akkor is megállapítható két dolog:
1. borzasztó értékes győzelem sok szempontból
2. küzdöttek a srácok rengeteget érte, meg is érdemelték ilyen alapon

Bartrának meg jár mára egy csillagos ötös.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kamcore
Jugador del Barça

2013.10.01. 23:18:04

Alapból nem fekszik nekünk a Celtic játéka, akik most sírnak, azok tavaly nem nézték a meccset? Most oda-vissza kéne ugrálni örömünkben, mert ez az igazi győzelem, amikor hulladék meccsen is el tudjuk hozni a 3 pontot.

Jön a Milan, remélem megpaskoljuk őket.
Kép
Valentino Cule
Barça C

2013.10.01. 23:11:50

A mai meccs egyetlen pozitívuma - amellett hogy vége lett - hogy megvan a három pont. Még többet ér úgy, hogy a Milan ikszelt az Ajax ellen. Több pozitívum azonban nem volt. Kevés mélységi mozgás, lassú körülményes passzok. Xavi és Ini is rendkívül pontatlanok voltak. 10 ember ellen sem tudtuk jelentősen megváltoztatni a játék képét. Fel kell pörögni, mert ennek nem lesz jó vége. Persze nem októberben kell csúcsformában játszani...
diagonal
Jugador d'estrella

2013.10.01. 23:07:42

TT írta:jó meccs volt minden szempontból. itt lehetett látni sok mindent, nem csak nézni. viszont ezt nem tudom, hogy Tata-újításokat lehetett-e észrevenni (eléggé valószínűnek tartom), vagy még a múltból itt maradt 1-1 dolog virágzott fel. ha 0-0 marad is azt mondom, hogy kifejezetten örülök a meccsnek. az egyik legjobb mérkőzést láttam bekkelő csapat ellen; volt ötlet (amit pl. Tito-érában nem láttam ez ellen a celtic ellen), más kérdés, hogy nem mindig jöttek be a dolgok. neymar (áradozás ide vagy oda tojom telibe) csodálatos, sokat nyerhetünk vele még ebben az évben. csakúgy mint bartrával, aki hozza a jó teljesítményt (almeria ellenit nem láttam, de úgy hallottam ott is csinos volt), már csak azt várom, hogy piquét váltsa Puyol, és taníthatja meccsen is a srácot az öreg.

a tello csere meg zseniális volt, mindamellett hogy csak 3-4x futott el, miután lement fabre azt vártam alexis tolódik középre birkózni, de inkább neymar találta fel magát ott is. a visszalépései mélységbe kifejezetten jók voltak, és megerősítették a középpályát (amolyan messisre sikerült). meg volt 1 kényszerítője a maestróval, (amit szögletzászlóig rúgott végül) szóval érzi ezeket is már rendesen.

a kontra meg kontra. azt se tudom mikor rúgtunk utoljára igazi kontra gólt, csodálatos volt, tanítani való minden mozdulata, a fejes is oda ment, ahonnan a kapus indult, csodaszép!

xavi és ini viszont hozták azt amit talán minden meccsen elvárna az ember, de mégsem volt benne semmi izgalom. előbbi kb. 6 labdát eladott, és utóbbi sem tündökölt.

komolyan tetszett a meccs, nem mindig a 7-0ba kell meglátni a szépséget
Háát, nem sok mindenben értek egyet, de ezért szép a foci többek között:..:-) Maradjunk annyiban ma a Barca aligha nyert volna ha valami erősebb ellenfél jön szembe akik támadásban is komolyabb játékosokat tudnak felvonultatni. Még így is levegőben lógott a Celtic gól kétszer is mikor már 10 emberrel voltak és még 0-0 volt. Ez a játék és némely játékosok teljesítménye kevés lett volna mondjuk egy Bayern ellen, persze ez csak az én véleményem. Volt ötlet?? Na pont az nem volt, az első félidőben meg főleg nem. A másodikban a kiállítás után már akadt. A gól gyönyörű akcióból született, ebben egyetértek:-) Tellóval kapcsolatban is egyetértek, nekem egyik kedvencem, sajnos akármit is csinálhat nem fog kezdőbe kerülni mert nagy nevet kellene a padra ültetni ezért, pedig ahányszor a pályára kerül annyiszor bizonyít kb. A csapat rendkívül Messi-függő támadásban, ez ma is látható volt sajnos, és ez komoly problémákat okozhat a későbbiek során.
Az is tény, hogy ebben a stadionban senkinek nem lesz könnyű, a Celtic önmagához képest szerintem jól játszott, esélye volt majdnem végig akár nyerni is.
A kiállítás ha szigorúan vesszük jogos volt, megvolt a fizikai kontaktus, Neymar ahogy ilyenkor kell eljátszotta a nagy halált, de azért van olyan érzésem, hogy ha ellenünk ítélnek meg egy ilyet sokan háborognánk ebben a fórumban:-)
A győzelmet soha nem kell megmagyarázni az biztos és a három pont a lényeg az pedig megvan. Nem lehet mindig 7-0-ra nyerni teljesen igazad van ebben, maga a meccs egyébként nekem is nagyon tetszett, volt izgalom, feszültség, dráma, minden.
mess2009
Director del Fútbol

2013.10.01. 23:00:55

mindenek előtt: idegenben három pont ez ok. megvan a revans ez is ok. a játék...? nos ahogy vesszük. óriási erőfölény de eredménytelenül. egy biztos: ilyen hatékonysággal nem lehet európa tetejére érni, úgyhogy van még mit javulnunk. egyénileg: Valdés egyet védett, de kétszer bizonytalanul toporgott...a védelem ezuttal kifogástalanul helytált.középen: xavi stabilitásban ok, előrejátékban gyenge, Iniesta továbbra is gyengélkedik de még így is erős amit leadott, Neymar teljesítményét ezuttal lerontja a kihagyott helyzetei, de azért őt jó nézni, Pedró a legrosszabbját vette elő a skót védelemnek segített, Fabrét a gólja menti egyébként idegesítően bátortalan és fantáziátlan volt kvázi: nem élt igazán a lehetőséggel. Alexisről leírtam előre: gól ellen beoltva, de a beadása mégis győzelmet ért.
összességében: elismerem a minőséget a játékunkban de több gól kellene. ami még sajna szintén elégtelen: Tata taktikailag (és összeállításban is) mindenben vissza állt, semmi újdonság! ezt mutatta a játék képe is.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2013.10.01. 22:51:36

Érthetetlen gyenge játék, még tíz ember ellen is. Rossz elképzeléssel pályára küldött csapat, magabiztosság nélkül. Ilyen védelemmel és középpályával egy komolyabb csapat otthonában csúnya vége lett volna a meccsnek. Egyre inkább nem derül ki, mit akar játszatni a csapattal Martino. Messi nélkül unalmas az egész. Ebből a meccsből tanulni kell, Messi posztján csak Neymar lehet alternatíva.
TT
Capitá del Barça

2013.10.01. 22:45:27

jó meccs volt minden szempontból. itt lehetett látni sok mindent, nem csak nézni. viszont ezt nem tudom, hogy Tata-újításokat lehetett-e észrevenni (eléggé valószínűnek tartom), vagy még a múltból itt maradt 1-1 dolog virágzott fel. ha 0-0 marad is azt mondom, hogy kifejezetten örülök a meccsnek. az egyik legjobb mérkőzést láttam bekkelő csapat ellen; volt ötlet (amit pl. Tito-érában nem láttam ez ellen a celtic ellen), más kérdés, hogy nem mindig jöttek be a dolgok. neymar (áradozás ide vagy oda tojom telibe) csodálatos, sokat nyerhetünk vele még ebben az évben. csakúgy mint bartrával, aki hozza a jó teljesítményt (almeria ellenit nem láttam, de úgy hallottam ott is csinos volt), már csak azt várom, hogy piquét váltsa Puyol, és taníthatja meccsen is a srácot az öreg.

a tello csere meg zseniális volt, mindamellett hogy csak 3-4x futott el, miután lement fabre azt vártam alexis tolódik középre birkózni, de inkább neymar találta fel magát ott is. a visszalépései mélységbe kifejezetten jók voltak, és megerősítették a középpályát (amolyan messisre sikerült). meg volt 1 kényszerítője a maestróval, (amit szögletzászlóig rúgott végül) szóval érzi ezeket is már rendesen.

a kontra meg kontra. azt se tudom mikor rúgtunk utoljára igazi kontra gólt, csodálatos volt, tanítani való minden mozdulata, a fejes is oda ment, ahonnan a kapus indult, csodaszép!

xavi és ini viszont hozták azt amit talán minden meccsen elvárna az ember, de mégsem volt benne semmi izgalom. előbbi kb. 6 labdát eladott, és utóbbi sem tündökölt.

komolyan tetszett a meccs, nem mindig a 7-0ba kell meglátni a szépséget
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2013.10.01. 22:43:48

Nehezen is, de meglett...nem vártam könnyed meccset, értékelni kell a 3 pontot. Elmarasztalni senkit nem kell, de egyvalakit kiemelnék...
Pedro. nincs mit szépíteni, egyszerűen kevesebben vagyunk a pályán, ha játszik. ELKÉPESZTŐEN HASZONTALAN figura, esküszöm, nézném a helyén inkább Jennert...Ügyetlen, veszélytelen...nem tudom honnan szaladt ki neki az az 1-2 jó szezon...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.01. 19:48:04

Nincs meglepetés.

Valdés; Alves, Piqué, Bartra, Adriano; Xavi, Busquets, Iniesta; Pedro, Cesc y Neymar.

Pad: Pinto, Montoya, Song, Sergi Roberto, Jonathan, Alexis, Tello.

Celtic: Forster; Lustig, Ambrose, Van Dijk, Izaguirre; Matthews, Brown, Mulgrew, Samaras; Commons; Stokes.

Visca el Barça!
Chino
Llegenda del Barça

2013.10.01. 19:24:58

Túlságosan nagy elvárásokat érzek itt a fórumon Neymarral szemben. Nincs még sok ideje itt és -bár kifejezetten jól játszik szinte minden meccsen- nem feltétlenül elvárható, hogy a hátán vigye még a csapatot. Nyilván mindenki számít rá, én is, de óvatos is vagyok és inkább csapatként kellene megverni őket. Persze kellenek az ő villanásai is, de nem fogom savazni, ha nem lesz nyerőember. Nem érzem még benne, hogy egyedül el tudna dönteni meccseket, ha a többiek tudásuk alatt játszanak vagy nem megy nekik, nem várható el a braziltól az ami Messitől. Én ugyanannyira számítok Cesc-re és Inire, több jó teljesítmény fog kelleni.

kíváncsi vagyok milyen taktikával küldi majd Tata fel a fiúkat. Nem lehetetlen, hogy hasonló lesz mint a Rayo ellen, mert ha betömörülnek a skótok rohadt nehéz dolgunk lesz. nem lehet majd arra játszani, hogy Messi majd valahogy lő két gólt.
Forca Barca!!!!
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.01. 18:57:25

Van egy nagy Celtices oszttársam, már csak amiatt is győzni kell , mert akkor holnaptol kezdve megint hallgathatom egy évig a kelták dicshimnuszát. :lol:
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.10.01. 18:38:02

Azért remélem siker lesz. Jó lenne egy könnyed 0-2. De a kettő eggyel is kiegyezek, csak legyen min. 2 gól. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.01. 18:17:20

celtic ellen sosem könnyű, ime az utolsó 5 meccs. nem h alázás nem volt, hanem szinte mindegyik nyögvenyelős...

Celtic Glasgow 2-1 Barcelona
Barcelona 2-1 Celtic Glasgow
Barcelona 1-0 Celtic Glasgow
Celtic Glasgow 2-3 Barcelona
Barcelona 1-1 Celtic Glasgow
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése