Ezzel a focival nem tudunk még mindig mit kezdeni, ezen nincs mit szépíteni. Az első félidőből nem igazán emlékszem kidolgozott helyzetre, de legalább annyi pozitívum van, hogy ha sikerül magunkra húzni az ellenfelet, akkor az ki tudjuk használni. Mondjuk azért remélhetőleg innentől kezdve olyan csapatokkal fogunk összeakadni, akik focizni is akarnak majd (leszámítva Mourinhot), azokat meg ez alapján meg lehet majd verni.
Fabregast sürgősen el kell felejteni ezen a poszton, egész meccsen nem csinált mást, csak visszapasszolta a labdát annak, akitől kapta. Egyszer vagy kétszer tudott maximum megfordulni és kezdeni valamit magával. Ráadásul a középpályán is borzalmasan nagy szükség lenne rá, legalábbis Xavi mai teljesítményét elnézve (két olyan eladott labdája volt, hogy nem hittem a szememnek).
A helyzet iróniája, hogy még így is ő volt gólképes a csapatból. Pedig Neymartól már időszerű lenne egy-két gól, ha már úgyis azért hoztuk ide mindenki szerint, "hogy legyen valaki Messin kívül is, aki gólt tud rúgni". Ugyanakkor ennek a meccsnek az is a tapasztalata, hogy ha kap egy kis levegőt a védőktől, akkor ő remekül elvan Messi helyén, szóval a Valladolid ellen lehet, hogy érdemes lenne ott kipróbálni.
Sanchez megint nagyon jól szállt be, nem véletlenül mondtam, hogy a nagy meccseken nem szabad majd kezdetni, mert csereként beállva tőle minimum az egy gólpassz. Tello pedig természetesen egy ennyire kinyílt csapat ellen életveszély, de nem véletlenül pont a gól után állt csak be. A Clasico-n megnézném, amikor ezek ketten beállnak a 60-65. perc környékén Arbeloáékat körbefutni.
Bartra nagyon nagyot játszott, engem egyre inkább kezd meggyőzni arról, hogy nem lesz itt szükség védőre. (Mondjuk létszám szempontjából mindenképpen lesz, de minőség szempontjából nem biztos)
Valdes pedig még mindig zseniális, csak ne kelljen néznem, ahogyan a beadásokra jön ki, mert előbb-utóbb szívrohamot fogok kapni.