Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

hasonló, bár nem utálom,csak nem is lelem nagy örömömet benne. És még vki képes szidni Messit ha olykor nem ad le egy lasztitvisca el barca írta:rájöttem h utálom a messi nélküli barcát nézni. baromi unalmas az egész
Kash írta:Miért? Nekem is unalmas.krampusz írta:power off tivi. ne nézd!
visca el barca írta:rájöttem h utálom a messi nélküli barcát nézni. baromi unalmas az egész
Nem azt mondta, hogy utálja a Messi nélküli Barcát, hanem nem szereti...Az nemugyanaz.
Kettőtök közül sztem még mindig te (krampusz) adnád el a csapatod 10.000 forintért.
Miért? Nekem is unalmas.krampusz írta:power off tivi. ne nézd!
visca el barca írta:rájöttem h utálom a messi nélküli barcát nézni. baromi unalmas az egész
Fabregas szo szerint alamuszi korulmenyes alszik a palyan semmi elet nincs a jatekaban sergi robertoba tobbet erzek pedig nem nagyobb tehetseg de valahogy o mindig ott van ugy ahogy kellSanama írta:xavi es iniesta pontatlanok nagyon, mozgassal nincs nagy baj szerintem. cesc meg sokat tartja a labdat
hady írta:Nincs mozgás..
Majd a center...mess2009 írta:maradt a régi nóta: ki fog itt gólt lőni????
A labda jól jár, de helyzetünk nem volt még. A focit meg még mindig gólra játszák. Távoli lövés vagy valami, életben nem cselezik át magukat a védelmen...Sanama írta:nekem tetszik, sztem jól jár a labda
nekem tetszik, sztem jól jár a labdaRinku írta:Nudli az egész. Fegyelmezett, kivárós Celtic védelem, magas játékosokkal. A Barca halott. Ismét egy rém unalmas meccs, ahol nem lesz több, mint max 2 gól, mindjárt kis is kapcsolom...
Meggyőződésem, hogy a fórum vitatkozásra van, de ezzel még én se tudok.recrea írta:Illetve, egy góllal kell többet lőni, mint az ellenfél.Bob_Marley írta:Okos jó játék kell, s meglehet a győzelem, hajrá.
Illetve, egy góllal kell többet lőni, mint az ellenfél.Bob_Marley írta:Okos jó játék kell, s meglehet a győzelem, hajrá.