Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A sok hsz. közül éppen a tiédet választottam, mert teljesen egyetértek veled.Andris írta:Érdekes, szerintem a mindenféle ésszerűen megállapítható körülményekhez képest az egyik legjobb meccsünket játszottuk idén. Nem mennék bele, úgyse értené meg a részleteket, aki nem így látja összességében. Aki meg igen, ott talán felesleges![]()
De ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, akkor is megállapítható két dolog:
1. borzasztó értékes győzelem sok szempontból
2. küzdöttek a srácok rengeteget érte, meg is érdemelték ilyen alapon
Bartrának meg jár mára egy csillagos ötös.
Valentino Cule írta:A mai meccs egyetlen pozitívuma - amellett hogy vége lett - hogy megvan a három pont. Még többet ér úgy, hogy a Milan ikszelt az Ajax ellen. Több pozitívum azonban nem volt. Kevés mélységi mozgás, lassú körülményes passzok. Xavi és Ini is rendkívül pontatlanok voltak. 10 ember ellen sem tudtuk jelentősen megváltoztatni a játék képét. Fel kell pörögni, mert ennek nem lesz jó vége. Persze nem októberben kell csúcsformában játszani...
hihetetlen h ugyanazt a meccset néztük. épp mondtam magamban a 70. perc környékén, mintha a tito féle, fingom sincs mit csináljak barcát látnám újra.TT írta: volt ötlet (amit pl. Tito-érában nem láttam ez ellen a celtic ellen)
Háát, nem sok mindenben értek egyet, de ezért szép a foci többek között:..TT írta:jó meccs volt minden szempontból. itt lehetett látni sok mindent, nem csak nézni. viszont ezt nem tudom, hogy Tata-újításokat lehetett-e észrevenni (eléggé valószínűnek tartom), vagy még a múltból itt maradt 1-1 dolog virágzott fel. ha 0-0 marad is azt mondom, hogy kifejezetten örülök a meccsnek. az egyik legjobb mérkőzést láttam bekkelő csapat ellen; volt ötlet (amit pl. Tito-érában nem láttam ez ellen a celtic ellen), más kérdés, hogy nem mindig jöttek be a dolgok. neymar (áradozás ide vagy oda tojom telibe) csodálatos, sokat nyerhetünk vele még ebben az évben. csakúgy mint bartrával, aki hozza a jó teljesítményt (almeria ellenit nem láttam, de úgy hallottam ott is csinos volt), már csak azt várom, hogy piquét váltsa Puyol, és taníthatja meccsen is a srácot az öreg.
a tello csere meg zseniális volt, mindamellett hogy csak 3-4x futott el, miután lement fabre azt vártam alexis tolódik középre birkózni, de inkább neymar találta fel magát ott is. a visszalépései mélységbe kifejezetten jók voltak, és megerősítették a középpályát (amolyan messisre sikerült). meg volt 1 kényszerítője a maestróval, (amit szögletzászlóig rúgott végül) szóval érzi ezeket is már rendesen.
a kontra meg kontra. azt se tudom mikor rúgtunk utoljára igazi kontra gólt, csodálatos volt, tanítani való minden mozdulata, a fejes is oda ment, ahonnan a kapus indult, csodaszép!
xavi és ini viszont hozták azt amit talán minden meccsen elvárna az ember, de mégsem volt benne semmi izgalom. előbbi kb. 6 labdát eladott, és utóbbi sem tündökölt.
komolyan tetszett a meccs, nem mindig a 7-0ba kell meglátni a szépséget