noname írta:Nehéz meccsnek ígérkezik. Minél hamarabb vezetést szerünk, annál könnyebb lesz. Én nem változtatnék a felálláson semmit. Fabregast beraknám Messi helyébe, hogy egy kicsit őrlődjön. Lefoglal pár védőt és bírja a gyűrődést. Persze ilyenkor jól jönne egy középcsatár(Llorente), de a keretből jelenleg Cesc az, aki legjobban el tudja látni a feladatot. Szélen több hely lesz, mert középre összpontosítják majd a védelmüket, így Neymar(a legnagyobb veszélyforrásunk) szélen sokkal jobban tud szerintem érvényesülni. Azt is láttuk, hogy kiválóan passzol középre alacsonyan, ami megint mellette szól. Sanchezt játszatnám még, ő többet mozog be, mint Pedro, így Neymar tud majd középen passzolni Fabregasnak és a valamivel szabadabb Sancheznek. Tello szerintem rossz ötlet. Pontatlanok a passzai, ha az egyik szélen ő, a másikon Neymar, azzal csak annyi érünk el h eggyel kevesebb ember lesz középen. Neymart pedig szerintem marhaság lenne középen szerepeltetni. Alig szokta meg, hogy kemények az ellenfelek(már kevesebbszer esik el), most semmi jó nem származna abból, ha a Celtic kemény védői ellen kéne gyakorlatba helyezze a tanultakat.
A védelmünk jobban áll, mint egy éve. Bartra elég jól mozog, de nála én inkább látok helyezkedési hibákat, így nagyon fontos lesz, hogy ilyenek ma ne legyenek(pontrúgások).
Némi kockázatot lehet vállalni majd azzal, hogy Adrianot felküldjük( ő a leggólveszélyesebb a csatárainkon kívül), de akkor Alvest némileg visszább kell vonni, hogy visszaérjen az esetleges kontrákkal.
Elég jól működik a csapat, jobban, mint amire számítottam volna ilyenkor. Tavaly a Celtic kellemetlen volt, de azért ne feledjük, hogy volt rengeteg lehetőségünk. Rengeteg utolsó szereléük, blokkolásuk volt, ahol kb 1 centin múlt a bekapott gól. Idén aggresszívabb a támadás. Nem hiszem, hogy a Celtic sokáig fogja bírni és szerencséjük se lesz megint annyi.
Iniestának is teljesen szabad szerepkört adnék(védekezési feladatok nélkül), kell az ember középre is.
Végső soron Neymar lehet a meccs kulcsa. Ha uralja a balszélt, akkor jönnek majd laposan középre a jó passzok és mindet nem lehet tisztázni.
Szerintem, ha őrlődésről van szó, jobban járunk Alexissel. Ő bírja ezt a birkózást és jól mozog el, területet tud nyitni, ha úgy van pedig be is tud kotorni gólt. Neymar középen meghalna és a legpotenciálisabb veszélyforrásunkat vesztenénk el. Neki hely kell, amit ott nem kapna.
Tello szintén elvetélt ötlet. Kezdőként mindig 0 nulla volt, ráadásul a jobb oldalon folyton csak szenved, Alvessel egy oldalon pedig öngyilkosság. Úgy futkározhatnának a skótok, ahogy akarnak.
Nem szabad, hogy ők szerezzék meg a vezetést, ha ők beállnak bekkelni még Messivel is nagyon nehéz dolgunk lenne így meg pláne.
Az lehet még előny, ha Neymarnak sikerül kipontoznia, de legalább besárgítani néhány védőt és akkor már kétszer is meggondolnak egy-egy becsúszást, kockázatosabb szerelést vagy taktikai faultot.
A helyzeteinket kökeményen ki kell használni, mert szerintem nem lesz belőle olyan sok.