Igazából azt nem érted, hogy a tendencia azt mutatja, akik kölcsönbe mentek, soha nem találtak vissza. És az hogy Rafinha, Deulofeu nagyobb hype-ot kap még nem biztosíték. Korábban azért az is nagyban közrejátszott, hogy nem a másodosztályban vitézkedtek a fiúk. Nem tudom felsorolni az összes példát, de ott volt Assulin, VV, akiket a jövő álomtámadóiként predesztináltak, Keirrisson, aki Brazília legnagyobb tehetségeként jött, Muniesa a Puyol-utód (igaz, ő nem kölcsönbe ment, hanem elengedtük de az alepelv ugyanaz) és igen anno Fontás is annak volt kikiáltva és Romeu-tól is nagyon sokat vártak. Ez csak pár példa, de biztosan akadnak még hasonlóan nagy reménységek akik elkallódtak.barca99 írta:
Nem, konkrétan azt írtad, hogy süllyesztő.![]()
Igazából azért vártam a példáidat korábban is, mert nekem egyszerűen nem ugrik be egyetlen egy játékos sem az utóbbi évekből, aki úgy ment volna el innen, mint Rafinha vagy Deulofeu. Szóval akinél elmondták, hogy lehet helye a nagyoknál, de a fejlődéshez magasabb szinten kell játszaniuk, de a felnőtt keret tele van, így kölcsönadják őket. Olyanokra emlékszem, akiknél egy ilyen utolsó lehetőségként elpasszolták őket, hátha máshol jobb lesz. Itt viszont én határozottan a következő lépcsőfokot látom. Tényleg jó lenne pár példa, mert érteni akarom mire gondolsz.
Abban igazad van, hogy a mostani két játékos nagyon tehetséges, ezt bebizonyították (leginkább az utóbbi évben), de bármennyire is vágynék rá, nem tudom biztosra venni, hogy vissza is térnek, akár jók voltak, akár nem a csapatukban. Most Rafinha-nak jó lehetősége van, mert ideális kezekbe került, GD irányában viszont vannak kétségeim. De mindehhez az is kell, hogy az aktuális edző (jelen esetben Tata) is akarja őket.
Ha azt hiszed lemondtam róluk vagy nem akarom újra Barca mezben látni őket tévedsz, nincs is nagyobb álmom, minthogy egy Neymar-Messi-Deulofeu támadótriót lássak, de sok tényező befolyásolja ezt.