Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gareth Tello írta: Az egyetlen kérdés az, hogy Neymar vagy Sánchez fog-e középen szerepelni.
Tetszik a kezdő, én is örülök, hogy játszik Song és Tello. Az egyetlen kérdés az, hogy Neymar vagy Sánchez fog-e középen szerepelni.bence-barca írta:Barça's starting XI: Valdés, Alves, Piqué, Bartra, Adriano, Song, Xavi, Fàbregas, Tello, Neymar and Alexis. #FCBLive
Bob_Marley írta:Nagyon hosszú a szezon, ráadásul borzasztó sűrű, minden alkalmat meg kell ragadni, hogy lehessen szusszanni. Biztos lesznek személyi változások, a hétközi meccs elég kemény volt. Ma egy Almeria elleni hasonló játékot várok, gyors vezetés, esetleg duplázás, majd szépen lepörgetjük az órát. A győzelem a legfontosabb, s a Valladolid ideális ellenfél, úgyhogy hajrá előre a nyolcadikért.
Nem kell a tegnapi meccsből kiindulnod, elég a többiből. Akkor jól látható, hogy ez a Barcelona sokkal jobb csapat, mint a tegnapi. Messi hamar lekerült a pályáról, Neymar nem játszott... Ennyi történt, meg még annyi mellé, hogy a srácok nem igazán akartak megszakadni, de a lényeg, hogy hozták a 3 pontot. Egyelőre sztem nekünk nem kéne aggódnunk a Classico miatt.jethrotull írta:Nézve a tegnap esti két meccset, a Real a tegnapi produkciójával szétszedte volna a Barca védelmét! Írom ezt Barcásként!
Ne legyen igazam!
Ami azért valljuk be, nem egy túl nagy erény.connor írta: Cserének jó, ill rotáció miatt néha kezdőnek is, de egyelőre nála megy hajszállal de Pedro a jobb.
ha nekem szántad: egy könycseppet sem ejtettem! csak leírtam a véleményem, ami azért konzekvensebb mint a tiéd...( fél oldalon minden ok. aztán a summa: neked sem tetszett!? ) amiben tévedsz: lehet könnyed és tetszetős játékkal is lehozni egy ilyen gyenge ellenféllel egy meccset, nos ez a mai nem ilyen volt, én arról írtam, hogy szerintem miért nem.Bestbarca írta:Jajjj már megint megy a sírás..De nem meglepő bármi van megy a sírás...Igen egy rossz meccs volt...Sokkal gyengébb volt az ellenfél,az elős félidőben kifutotta magát onnantól sima volt...Végig kontroláltunk a mérkőzést,egy pillantra sem volt kérdés ki fog nyerni...A védelmünk stabil volt,alig volt lámázás...Barthra jól játszott...De nem nem ezt kell kiemelni hanem hogy miért nem rúgtunk 6ot...Nem tudom ki mit várt én pont ezt...Bl kedden,nem is egyszerű meccs,mert a skótok alig fognak darálni minket,a játékosok jó része ott is játszani fog...Itt kellett volna kirohangálniuk magunkat hogy legyen 6 -0,azt kedden meg amikor kell az erő nem lett volna annyi...Nem lehet minden meccsen maximumon játszani,látványosan játszani...A Pep team se tette azt mindíg...Viszont végig uraltuk a meccset,és könnyed játékkal nyertünk...Most az hogy Pedro meg Alexis mit hagy ki mit nem...Pedro úgyse kezdő,Alexis meg ziccert nem hibázott most,amúgy hajtott küzdött,de nem került úgy helyzetbe,mert nem kapott úgy lábdát...Alves beadásai mondjuk tény vicc kategória,de ha jól láttam a videokat a sport.es-en,Alvessel leeresztett kosárpalánkra rugat Tata labdákat,gondolom véletlen...Nyílván ezért...Majd megtanul újra beadni,ha nem meg nem, nem ezen fog elemenni egyik cím sem...
Amúgy az ellenfél gyenge volt de harcos,sokat futottak,az első félidőben bírták is...És többször nyomást is tudtak helyezni ránk,de jól védekeztünk...Barthranak dícséret, jó volt...Második félidőre elfáradtak benyaltak mégegyet,onnatól gyakorlatilag feladták,mi meg ledöcögtük a meccset...Nagyon helyesen,mi a ráknak pazaroltuk volna az erőnket egy megtört ellenfél ellen mikor kedden bl...Amúgy ígyis benne volt még jópár gól a játékunkban...Ebből a mecccsből meg hogy itt hogy játszottunk induljunk már ki...Várom már hogy jajjj ez a Bayern ellen kevés lesz kommenteket...Nyílván többet tudunk de ma ennyi is elég volt,gondolni kellett a keddre...
Amúgy rekord rajt,és szuperkupa zsebben...Erre megy a sírás...Azért egykét szúrkolót "áthelyeznék" pl a Mu,City,Chelsea táborba...Ha itt sírunk ott mi lenne...De még a Realéba is,mert ha itt nincs játék ott mivan?Jók leszünk mikor kell,harapni fogunk,pont ezért mert ésszel játszunk,megy a rotálás...Amikor fontos lesz lesz még erőnk,nem fásulunk majd bele...
Persze nekem se tetszett a meccs,ne értsetek félre,de inkább legyen egy szezonban 10-15 ilyen meccsünk,és a végén húzzunk be mindent,mint hogy brillírozzunk kis csapatok ellen fölösbe, azt fáradjunk el mire kéne az erő...
Amúgy meg nyílván menne ez kiscsapatok ellen,láthattuk Levante,Rayo,vagy a Sociedad ellen ment az alázás,van itt játék,nincs ezzel gond...Pedig mind erősebb mint az Almeria...