A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Az én szememben az adott év legjobb csapata nyeri a Bajnokok Ligáját. Persze volt pár olyan alkalom, amikor nem ez történt, de ezek a nagyon ritka alkalmak egyike. Mindegy is, de ezen elv alapján az Ausztria Wien is megnyerheti a BL-t... Én azt látom, hogy ez a csapat jóval gyengébb, mint mondjuk a 2 évvel ezelőtti, amely reális eséllyel pályázott a címre. Emellett a mostani mezőnyt jóval erősebbnek is tartom, annál a mezőnynél. Persze nem lehet tudni mit hoz a holnap, de én nem tudom, hogy a Chelsea-éhez hasonló teljesítménnyel bárki is Bajnokok Ligáját fog még nyerni.herlius írta:Gondolom 2 éve a Chelsea BL-győzelmére sem fogadtál volna, pedig ott is az utóbbi 10 év leggyengébb gárdája ért fel a csúcsra.Barcaman1993 írta: A BL az utóbbi évek (sztem) erősebb Realjainak is nagy falat volt, vhogy nehezen tudom elképzelni a madridi 10. begyűjtését.
Gondolom 2 éve a Chelsea BL-győzelmére sem fogadtál volna, pedig ott is az utóbbi 10 év leggyengébb gárdája ért fel a csúcsra. A fociban bármi megtörténhet, ráadásul a Real minden körülmények között Real marad, a komoly meccsekre bármikor felszívhatják magukat. A keretük az idén is baromi erős, de a legjobb edzőnek is idő kell a játékosok összecsiszolásához. Én biztos vagyok benne, hogy tavaszra sokkal veszélyesebbek leszenk és komolyan számolni kell velük. Feltéve persze, hogy a madridi sajtó előtte nem ugrasztja egymásnak a keretet és az edzőt.Barcaman1993 írta: A BL az utóbbi évek (sztem) erősebb Realjainak is nagy falat volt, vhogy nehezen tudom elképzelni a madridi 10. begyűjtését.
Igazi szurkoló! Jah amúgy a csapatod nyert...barcafan0911 írta:A tegnap estém eléggé el lett cseszve! Az egyetlen pozitívum az volt számomra h kikapott a Madrid...
Nem akarok provokálni, vagy vészjósló lenni, de ezek után szerinted a Real BL-t nyerhet? Az összes idegenbeli meccsetek egy kín volt (na jó a Galata nem), a hazai meccsek közül a Betis egy hatalmas nagy marhaságnak köszönhetően nem húzta x-re, most nyert az Atletico... Akármennyire divat szidna most Madridban Mou-t, vagy Özilt, ahhoz képest ez a játék édeskevés. A BL az utóbbi évek (sztem) erősebb Realjainak is nagy falat volt, vhogy nehezen tudom elképzelni a madridi 10. begyűjtését. Persze az is lehet, hogy följavultok, amit én max. a védelem megerősödésében látom. Na mindegy. Azért gratuláció az Atleticonak, hogy ilyen szép estét varázsoltak. Csak azt sajnálom, hogy 1 góllal nyertek, mert itt simán 3-4 gól volt a két csapat közt csak a nagy ziccerek alapján.ferninho írta:de így, hogy nincs bajnokság marad a BL... és elég ott 1 rossz meccs, mint tavaly a Dortmund elleni első meccs és még egy év kuka... de remélhetőleg a BL tavaszi szakaszára felépíti Carlo ezt a Realt.
a Barca sajnos NEM TUD ilyen szervezetten, de inkább azt mondanám: ilyen hatékonyan védekezni mint manapság az Atletiko. az esélyünk akár velük akár a Reallal szemben a támadójátékban rejli, vagyis: előre kell menekülni. végülis az Atletikóval már megmérettünk, a Realnál pedig egy dolog a kezünkre játszhat, egyelőre odavannak a Murinho-féle gyilkos kontrák.diagonal írta:A Real aligha fog így játszani a Camp Nouban mint a mai meccsen, egyrészt mert ennyire pocsékul nem túl valószínű hogy lehet játszani még egyszer, másrészt minden meccs más. Az egy teljesen más meccs lesz ahol nem a Real lesz az esélyes, a Barca nem fog 10 emberrel ilyen szervezetten és betömörülve védekezni még akkor sem ha előnybe kerül mint ma az Atlético, meg egyébként is teljesen más a mi játékunk mint tudjuk.StickyFingaz írta:Jó lenne megnyerni a Klasszikust,de Október 27.-ig még sok víz lefolyik a Dunán...
Ha a madrid úgy játszik mint ma,nálunk pedig Neymar és a Diktátor jó napot fog ki,akkor nincs kétségem afelől,hogy győzünk.
Szerintem egy sokkal nyíltabb, izgalmasabb meccs lesz az a mainál.
Ezzel együtt elég verhetőnek néz ki ez a Real az tény. Ma komolyan mondom nem sokkal játszottak jobban mint az NBI-ben egy jobb napot kifogó Videoton mondjuk és ez azért elég súlyos kritika.

Azért na... Szeptemberben csak a tavasz-őszi lebonyolítású ligák dőlnek el.ferninho írta: nem elküldeni kell, csak a bajnokságról már le lehet mondani az a helyzet...
Carlonak idő kell, hogy megvalósítsa azt amit akar (bár hogy az mi az jó kérdés.)
A Real aligha fog így játszani a Camp Nouban mint a mai meccsen, egyrészt mert ennyire pocsékul nem túl valószínű hogy lehet játszani még egyszer, másrészt minden meccs más. Az egy teljesen más meccs lesz ahol nem a Real lesz az esélyes, a Barca nem fog 10 emberrel ilyen szervezetten és betömörülve védekezni még akkor sem ha előnybe kerül mint ma az Atlético, meg egyébként is teljesen más a mi játékunk mint tudjuk.StickyFingaz írta:Jó lenne megnyerni a Klasszikust,de Október 27.-ig még sok víz lefolyik a Dunán...
Ha a madrid úgy játszik mint ma,nálunk pedig Neymar és a Diktátor jó napot fog ki,akkor nincs kétségem afelől,hogy győzünk.
nem elküldeni kell, csak a bajnokságról már le lehet mondani az a helyzet...StickyFingaz írta:Vicces olvasni a sötét oldalos postokat.Vesztésre állnak,és már küldenék el Ancselottit.

Gareth Tello írta:Úgy éreztem, hogy Diego Costa megint rúgni fog egyet.![]()
Most viszont már játszik Bale, szóval nehezebb dolga lesz az AtMának.