Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Majd ha multimilliárdos leszek, megveszem az egyik angol topcsapatot, és szükségem lesz egy jó középpályásra, akkor emlékezni fogok rád.Varatrix írta:Évi több milláért én seggig érő rózsaszín hajba is játszanék, ha azt kérnék.
http://www.foci-live.hu/files/2013/07/neymar-130715.jpg" target="_blank Ez volt a tökéletesneobarca írta:Hát nem tudom Kanty és Visca. Nekem nem tetszik a sérója. Konkrétan ez nem ő. Nem gyártok semmilyen összeseküvés elméletet. Ez tény.kanty írta:Nem kellenek az összeesküvés-elméletek. Szerintem simán csak kezdett adni magára, vágatott egy normális frizurát, ami mellesleg jól is áll neki.![]()
De elég ha visszagondoltok a műlt "szélsőseges" frizuval idekerült emberekre. Vagy pl a mostani emberekre. Song-ot pl meg sem ismertem a múltkor.De Dani-nak sincs 1-2 meccsnél tovább szőke meg pánkos meg mittoménmilyen haja.
![]()
Egyébként nekem tökmind1, a lényeg, hogy jól tólja a zsugát, adja a gólpasszokat és vágja a gólokat. Minden esetre sztem [auto_cenzúra] állt neki a kakastaréj meg a trendi frizkók.
Hát nem tudom Kanty és Visca. Nekem nem tetszik a sérója. Konkrétan ez nem ő. Nem gyártok semmilyen összeseküvés elméletet. Ez tény.kanty írta:Nem kellenek az összeesküvés-elméletek. Szerintem simán csak kezdett adni magára, vágatott egy normális frizurát, ami mellesleg jól is áll neki.
Ez a gyerek tuti Neymaré?S.Agüero írta:
szerintem csak te vártad, óriási különbség van a brazil liga, és a spanyol bajnokság védői között.gyuri03 írta:Csak én vártam hogy többször fogja megverni 1vs1-be az emberét?
Nem kellenek az összeesküvés-elméletek. Szerintem simán csak kezdett adni magára, vágatott egy normális frizurát, ami mellesleg jól is áll neki.neobarca írta:
Igen, de ezt sajnálom. Neymárnak csíptem a stílusát és az öltözködését is. Sajnos a Barcelona nagyon keményen megszabja, hogy mit lehet és mit nem. Nem tűrik a "szélsőségességet"...
az eszedbe sem jutott, hogy akár magától változott meg?neobarca írta:Igen, de ezt sajnálom. Neymárnak csíptem a stílusát és az öltözködését is. Sajnos a Barcelona nagyon keményen megszabja, hogy mit lehet és mit nem. Nem tűrik a "szélsőségességet"...Klaczy írta:Ez a Neymar teljesen megváltozott. Már a haja is normálisan van nyírva.
Neymar már jobb mint annó Alexis és Pedró a kezdek kezdetétől fogva.Nagyon remélem én is hogy mostmár jönnek a gólok is, egyébként nekem a La ligából Griezmann az egyik kedvencem, én pl.szívesebben elnéztem volna mint Pedrót vagy Sáncsizt barca mezben.palesz77 írta: Na de viccet félretéve, engem Neymar nagyon meglepett így az első meccsein. Nem hittem volna, hogy ilyen jól fog játszani a kezdetektől nálunk. A gólok még nem nagyon jönnek ez tény, de gólpasszokat rendre ad, és a mezőnyjátékára kifogás nem lehet.. Tegnap az az esernyő Griezmannak (Aki amúgy halkan megjegyezném, hogy elég ügyes gyerek - még ha cipőfűzőt bekötni nem is tud -, rendkívül jól játszott tegnap. ).
Az a hosszú szőke haj stílusos lenne.neobarca írta:
Igen, de ezt sajnálom. Neymárnak csíptem a stílusát és az öltözködését is. Sajnos a Barcelona nagyon keményen megszabja, hogy mit lehet és mit nem. Nem tűrik a "szélsőségességet"...
Igen, de ezt sajnálom. Neymárnak csíptem a stílusát és az öltözködését is. Sajnos a Barcelona nagyon keményen megszabja, hogy mit lehet és mit nem. Nem tűrik a "szélsőségességet"...Klaczy írta:Ez a Neymar teljesen megváltozott. Már a haja is normálisan van nyírva.
És meg is tudná, de sokszor én is azt látom, mintha tétovázna, hogy ez most kéne vagy nem kéne és inkább megy a vissza passz. Persze még így is iszonyatos mennyiségben nyeri meg a párharcait és jó pár szép mozdulatot láthattunk tőle, de én is úgy érzem, hogy néha visszafogottabb a kelleténél. Ha lehet ezt visszafogottságnak jellemezni.gyuri03 írta:Csak én vártam hogy többször fogja megverni 1vs1-be az emberét?
Varatrix írta:
Szerintem abszolút látszik rajta, hogy egy szerény srác. A Santosba pedig csak tudta hogy többet kell vállalnia.
Minden rosszindulat nélkül írom, mert elégedett vagyok vele, de eddig a legnagyobb amit kaptunk tőle az egy baromi jó Pedro, Alexis duó. Nem tudom mondjuk mennyire Tata érdeme inkább, hogy magukra találtak.
Szerintem abszolút látszik rajta, hogy egy szerény srác. A Santosba pedig csak tudta hogy többet kell vállalnia.Barcaman14 írta:Azért az sok mindent elárul a hozzáállásáról, illetve a játék/csapattársak iránti alázatáról, hogy tiszta gólhelyzetben simán leadta Pedronak a lasztit, annak ellenére, hogy azért ő is szeretné már meglőni az első bajnoki gólját. Nyilván nem kell most ettől elájulni, de azért ez nem mindenkinek lett volna ennyire egyértelmű szerintem.
Óriási pozitív csalódás a srác számomra, elsősorban a hozzáállása miatt.