mess2009 írta:
miről beszélek? arról, hogy máris jelentkezett(értsd úgy hogy azon a szinten, ahogy magát a sztorit megismertük, tehát sajtóhír) három klub akik szítják a parazsat(ha van?!).semmi szándékom megingatni a hitedben, de szerintem kissé fajsúlyosabb ez a probléma mint te hiszed.nem véletlenül nyilatkozta Tata azt amit! amúgy Iniestában Messi árnyékában jó ideje gyűlhetett már némi keserűség, most még hozzá jött egy másik Argentín......továbbá tedd mellé, hogy akárhová megy ennél csak többet kereshet, úgyhogy az a négy kilences (%) lehet hogy merész jóslat.
Már megbocsáss, de óriási nagy sületlenség, amit írsz. Bejelentkeztek érte csapatok? Erről semmilyen megerősítés nincsen, csupán a sajtó írja. De mégha lenne is, akkor is kit érdekel? Azért mert bejelentkezett egy csapat érte, azért Ini és az egész gárda rosszabbul fog teljesíteni? Ne röhögtessük már magunkat ilyenekkel...
Iniesta Messi árnyékában? Azt hiszem, ha van vki, aki nem így gondolja, akkor az maga Iniesta. A legintelligensebb játékosok közé tartozik minden szempontól, emellett én ilyen alázatos játékost csak nagyon keveset láttam. Nem hinném, hogy ilyen gondolatai lennének. Másrészt, ha tényleg Messi árnyékába lenne, akkor is mi van? Jelenleg mindenki a háta mögött kullog egy orrhosszal...
A másik argentín témát sem értem... Azért nem hosszabbít, mert egy spanyol edző helyett, jött egy argentín. Ja így már értem. Mocskos Messi összeszedi a bandáját, hogy Iniestát elüldözze a csapatból, mert mintha nem ő lett volna eddig a legjobb játszótársa. Nem 99,99%, hogy hoszabbít, hanem még több.