Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A Krisztiánerikszen a legjobb, az Érikaszőlőlámélá, a Paulinnyó meg a Jánosfertóngen elmegy, a többi egy nagy __________, mondaná Tipszmiksz Csabi, de nem lenne igaza, mert mindenki jól játszott alapvetően, csak Naughton volt gyengébb kicsit.messideco írta:GT: Eriksen a legjobb, a Lamela meg a Paulinho elmegy... A többi egy nagy?
Initom írta:Azt ki ellen?![]()
A két kérdésre ugyanaz a válasz... Várjatok, a csapat neve most nem jut eszembe, annyit tudok róluk, hogy a játékosaik csak a tévében meg újságokban láttak eddig trófeákat, meg hogy van összesen két jó játékosuk, az Áronremszi meg a Dzsekkvílser.messideco írta:Éééés ki vezeti a PL-t?![]()
![]()
![]()
Gareth Tello írta:
Öt meccsen egy kapott gól eddig, az azért elég szép.
Még mindig nem vagy vicces.bence-barca írta:EL helyek, you mean![]()
Csakhogy ne essék félreértés, h az idei EL sorozatra értettem.![]()
EL helyek, you meanGareth Tello írta:
PL, here we come.![]()
Ott folytatjuk, ahol tavaly abbahagytuk.Dr.Dre írta:Mekkora szerencsétek van.. atyaég
Szurkolok most én is.Gareth Tello írta:0-0-ra állunk Cardiffban 37 perc után, de elképesztő mezőnyfölényben játszunk, érik már egy gól.
A kezdő: Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton, Dembele, Paulinho, Townsend, Eriksen, Sigurdsson, Soldado.
Eriksen eddig MOM, de Siggy és a Dembélé-Paulinho páros is tetszik.
Townsendnek meg annyi kapuralövése volt pár meccs alatt a PL-ben, mint tavaly a Spursnek összesen.De azért jó lenne, ha egyből végre gól is lenne.
![]()
COYS!
A mú az angol Videoton. A büntető meg a kiállítás az ellenféltől alap.Alcantara írta:A MU arcpirító tizenegyest kapott ajándékba. Nem túl sűrűn nézem a meccseiket, de valahogy mindig sikerül kifogni egy ilyen "szekértolós" játékvezetői tevékenységet.
Ott is a gólpassz.shutterisland írta:zil a kezdőben a sunderland ellen.
![]()
A tavalyi idénye nem sikerült valami jól, és akkor még enyhén fogalmaztam, ráadásul Danny Rose, aki visszajött kölcsönből, eddig remekül játszik, így szinte biztos, hogy ő lesz az első számú balbekk.visca el barca írta:a szpörsz vajh miért adta kölcsönbe a qpr-nek assou-ekottot? én ha néha láttam játszani elég jól tolta
Nem túlkoros ő Wenger Arsenaljaba?Initom írta:ÖZIL IS A GUNNER !! OFFICIAL !! 47 MILLIO!!