Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem továbbra sem tologat feleslegesen. És nagyon remélem hogy nem fogják kiölni belőle épp ezt.Bob_Marley írta:Jól játszottunk, Messi szépen betette a szabadot. Viszont pl mikor Neymar túlvállalásaira gondolok, akkor pl olyanokra mint mikor halál felesleges "trükközött", majd megtolta hosszan, s nem érte el az alapvonal előtt, réges rég passzolni kellett, de belefog szokni ebben biztos vagyok, mert meg van benne a készség erre, csak még sokat tologatja a labdát.
A gól meg elég szépre sikeredett Messitől.
Köszönöm szépen. Működik.Bob_Marley írta:Ez szerintem teljesen jó:Sipi24 írta:Tudnátok adni valami értelmes stream-et ? Akármelyiken nézem eddig mind szaggat vagy el se indul.
http://www.rojadirecta.me/goto/spomi1.blogspot.com/" target="_blank
Ez szerintem teljesen jó:Sipi24 írta:Tudnátok adni valami értelmes stream-et ? Akármelyiken nézem eddig mind szaggat vagy el se indul.
Joan Roman játéka is nagyon tetszik, érzi a labdát.salas9 írta:Nekem rajta kívül Denis Suarez és Dani Nieto játéka tetszik.Gareth Tello írta:Samper kiválóan játszik egyelőre.
Nieto, 2-0
A Realos szituáció szerintem 11es lett volna.ferninho írta:hát igen... a Real kihagyja a hatalmas helyzetét, meg a szöglet utáni kavarodás is érdekes volt és kapnak is ilyen ratyi valamit...![]()
jobb a Barca, ezért nem fér bele a Castillának 1 kihagyott ziccer se.