Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Na jól vanvisca el barca írta:hát végül az lett beírva h dalos alfonz (asszem vargaakos is ilyet írt) és elfogadtákegyébként mondta a tanár h ez az egy hulye feladvány volt, mert az alfonzra nem lehetett semmilyen szó végi rímet találni
![]()
hát végül az lett beírva h dalos alfonz (asszem vargaakos is ilyet írt) és elfogadtákbence-barca írta:VEB, meglett Alfonz barátunk vezetékneve?

Tényleg, ez engem is érdekel.bence-barca írta:VEB, meglett Alfonz barátunk vezetékneve?
Á, annál azért gyorsabban.messideco írta:Olyan ütemben fordul, mint Lipták a román meccsen
Gareth Tello írta:Kiemelik a Costa Concordiát.
A terv: http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-19968485" target="_blank
Élőben: http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-24104643" target="_blank
11 körül kezdték, elvileg 12 óra alatt ki tudják emelni.

Be lehet jelölni, hogy feladó vagy címzett fizesse a postaköltséget. Így megoldható, hogy te csak feladod, és aki megkapja, majd az fizet. Persze, gondolom a te címed is meg lesz a postának, abban az esetben, ha a címzettet nem találni, és akkor neked kell fizetni.postán adnék fel egy csomagot utánvéttel, X ft értékben. meg lehet azt csinálni h én a csomag feladásakor nem fizetek semmit, hanem posta ksg-et is a címzett fizeti átvételkor? vagy nekem azt mindenféleképpen ki kell fizetni?

Na így már más a feladat, mert az, hogy rímelnie kell(ene) azt jelenti, hogy a magánhangzók összecsengenek (megegyeznek vagy majdnem megegyeznek) a két szóban. (nem szeretem az irodalmat, de erre még emlékszek)visca el barca írta:istenem, rosszabbak vagytok mint nőverem, az sem értivargaakos írta:Az ének óra Alfonz párra pár tipp:
Dalos/Dalol Alfonz, Hangos/Hangol Alfonz, Szaval Alfonz
Remélem segítettem.![]()
![]()
ugy kellene rímelnie, hogy azért legalabb az utolsó két betű hasonló legyen jóGA olGA, mÁGNES ÁGNES (vagy volt pl benő-rajz tanár, az lett kENŐ bENŐ)
nah most a szaval alfonz valahogy nem jó

visca el barca írta:postán adnék fel egy csomagot utánvéttel, X ft értékben. meg lehet azt csinálni h én a csomag feladásakor nem fizetek semmit, hanem posta ksg-et is a címzett fizeti átvételkor? vagy nekem azt mindenféleképpen ki kell fizetni?
Postán küldték.visca el barca írta:futárszolgálatnál lehet működik de engem a posta érdekelne.
(amugy ha nem fizetted volna ki a terméket, mert mondjuk rossz akkor mi van? futárszolgálatnak ez bukó, mert akkor senkin nem tudja behajtani?)
oh én már 30+-os vagyokshutterisland írta:kajak hetedikes vagy veb ? azt hittem 20-on éves vagy.![]()
egyébként guns alfonz vagy franz alfonz.
a guns 'n' roses vagy franz ferdinand már kötehető az énekhez, ha meg beleköt a tanárod, akkor mondd meg neki, hogy miért nem adott valami értelmes nevet.

sztem tankönyvi feladat. de az a durva ahogy GT is írta alig van nz véggel szó. bronz, vonz kb ennyibence-barca írta:Tralalaonz Alfonz?![]()
Amúgy alapból, h juthatott ilyen név eszébe a tanárnak, h Alfonz?

Más nem lehet, nem is tudok több olyan szót, amelyik nz-re végződik.visca el barca írta:igen nekem is bronz alfonzon kattok az agyam, de a bronznak semmi köze az énekhez. bár sógorom azt mondta, legyen
Dr. Rézfánfütyülődetulajdonképpennemisrézhanembronz Alfonzaz sem szomjas már így vasárnap este 10-kor