Sanama írta:Azért a hatalmas fanatikusoknak annyit mondanék, hogy aláírom, hogy ez az utolsó évad nagyon keményre sikerült, de bőven bőven voltak olyan periódusok a 6évad alatt, ami még sz.rabb volt mint a mostani Dexter, úgyhogy azért kezeljük helyén a dolgokat, és nem kell állandóan azt sem fikázni, mert összehoztak egy elég gyenge utolsó évadot. Az biztos,hogy utolsó évadok versenyét magasan nyeri a Breaking Bad , mármint a Dexterrel szemben
Ez tény, senki nem vitatja. Én legalábbis biztos nem. Rengeteg felesleges rész van benne. Az 5. évad előtt bármilyen jelent, ami Skylerrel vagy Marie-vel foglalkozott, tök felesleges, értelmetlen, unalmas és rohadt idegesítő volt. Voltak részek, amik ahhoz kellettek, hogy más sztori beinduljon, de minden sorozatban vannak ilyenek, összességében viszont a fő szálak - Walt, Jesse, Hank, Gus, Mike, Saul, stb. - zseniálisak és igen magas színvonalú színészi munkát adnak. Ezért megéri elnézni a gyengeségeit.
A Dexternek már a 7. évada is borzalmas volt, ezt ne felejtsük el. És szerintem a 3. is magasan szinten aluli, az 5.-ről nem is beszélve. Viszont a BrBa minden évada jó volt, nem tudnék olyat kiemelni, ami ne lett volna élvezhető. És az, hogy egy méltó, izgalmas befejezése legyen valaminek, az baromi szükséges. Mert legjobban ez fog megmaradni az emberekben, ha valamit jól felépítesz, ne tedd tönkre önerőből, ha nem muszáj. A Dexter két kézzel fűrészeli (-te, mert múlt idő már gyakorlatilag...) maga alatt a fát, nagyon elrontották, annál nívósabb (volt) az egész, hogy ilyen gyengén érjen véget. Azért az 1-2-4-6. évadok nagyon tetszettek, ezeket nem felejtem el.