Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Jól mondta a madridista kollega, 15 volt. Igazából nevethetünk ezen a Kaká bizniszen (tényleg vicces), de azt tegyük hozzá, hogy nekünk is voltak hasonló kaliberű baklövéseink: Ibra, Villa...Mezner2 írta:h3x0r írta:
Csiga meg emlékeim szerint 25-ért érkezett és 12-13-ért ment vissza, ez azért még mindig kisebb blama mint Kaká 66millió - 0 eurós jön-megy biznisze
h3x0r írta:Azt azert hozzatennem, hogy a CR - Kaka paroson kivul senkirol nem mondtuk azt, hogy visszahozta az arat es profitot is termelt (kozvetve vagy kozvetlenul)Mezner2 írta: Tök mindegy mert mindenki visszahozta az árát mezeladásokból, sőt még profitot is termelt az összes![]()
(igen, még Faubert is
)
![]()
Azt azert hozzatennem, hogy a CR - Kaka paroson kivul senkirol nem mondtuk azt, hogy visszahozta az arat es profitot is termelt (kozvetve vagy kozvetlenul)Mezner2 írta: Tök mindegy mert mindenki visszahozta az árát mezeladásokból, sőt még profitot is termelt az összes![]()
(igen, még Faubert is
)
Mar evek ota szeretnek venni egy 08-09-es eredeti Julien Faubert mezt, de egy Adidas boltba se kapni. Nem beszelhetnenk meg egy cseret? Kapnal tolem 5 barca mezt (termeszetesen te valasztod ki, hogy kinek a mezei legyenek) cserebe a francia legenda 18-as mezeert.Barcaman1993 írta:Itt lóg egy Faubert mez a falamon, legalább támogattam a projekt megtérülését.Persze, még az kéne...

"Kell egy csapat."Mezner2 írta:sörvirsli írta:A realmadrid egy kimutatás szerint az elmúlt öv évben 611 millió eurót (183,3 milliárd forint) költött játékosok vásárlására, ez majdnem háromszor annyi, mint amennyiért a Bayern München (227 millió euró) vásárolt ugyanebben az időszakban. Az egyetlen egyesület, amely megközelíti a real által elköltött összeget a Manchester City, amely 549 millió eurót szánt a keret megerősítésére a vizsgált időszakban
Tök mindegy mert mindenki visszahozta az árát mezeladásokból, sőt még profitot is termelt az összes![]()
(igen, még Faubert is
)
sörvirsli írta:A realmadrid egy kimutatás szerint az elmúlt öv évben 611 millió eurót (183,3 milliárd forint) költött játékosok vásárlására, ez majdnem háromszor annyi, mint amennyiért a Bayern München (227 millió euró) vásárolt ugyanebben az időszakban. Az egyetlen egyesület, amely megközelíti a real által elköltött összeget a Manchester City, amely 549 millió eurót szánt a keret megerősítésére a vizsgált időszakban

Ozil is berelte a hazat, gondolom mar kikoltozott. Max par het mulva benez, hogy ott felejtett par ezer eurot a parnaja alattGareth Tello írta:És Özil alkalmazott-serege ott maradt? Mert akkor nem fog unatkozni Bale.h3x0r írta:Amugy egy kis erdekesseg, hogy Bale pont :shock:zil hazaba fog bekoltozni.
Ugy birom ezeket a videokatvisca el barca írta:és akkor csoálkoznak a madridisták h mindenki zselével foglalkozik... hát nem tudom, xavitól meg messitől nem láttam ilyet h felvesznek egy divatszemüveget, meg "bepózol" az elnöknek![]()

Tiszta Benny Hills show újratöltve.visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2280077
![]()
![]()
és akkor csoálkoznak a madridisták h mindenki zselével foglalkozik... hát nem tudom, xavitól meg messitől nem láttam ilyet h felvesznek egy divatszemüveget, meg "bepózol" az elnöknek![]()

visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2280077
![]()
![]()
és akkor csoálkoznak a madridisták h mindenki zselével foglalkozik... hát nem tudom, xavitól meg messitől nem láttam ilyet h felvesznek egy divatszemüveget, meg "bepózol" az elnöknek![]()

Belenéztem az élő közvetítésbe, hát szegény Cé tényleg eléggé unta magát.visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2280077
![]()
![]()
És Özil alkalmazott-serege ott maradt? Mert akkor nem fog unatkozni Bale.h3x0r írta:Amugy egy kis erdekesseg, hogy Bale pont :shock:zil hazaba fog bekoltozni.

mondjuk akkor más volt a helyzet, mert egy top formában támadó és ugyan így védekező Barca ellen akartak támadni, aki épp űrfocit játszott egy olyan stílusban, ami akkor mindenkinek új volt szinte. attól azért még/már messze vagyunk, főleg védekezésben, sajnos a védelem még mindig meccsenként csinál hajmeresztő dolgokat és a középpályánk sem úgy szűr, mint Pepnél. valamint a legutóbbi, tavaszi classico-n meg pölö teljesen felénk kerekedtek és játszva vertek meg, nem Pepe-féle mészárlásokkal meg Arbeloa gyógyszer elgurulásaival.Mezner2 írta: Arra meg mindannyian emlékszünk, hogy mik lettek az eredmények amikor focizni akartak ellenünk, azt mi nagyon szeretjük ha valaki megpróbálja![]()
A farkán...h3x0r írta: Az hogy Neymar tehetsegesebb, ubertehnikas, a farkan is haromszor megporgeti a labat az egyertelmu. Viszont az, hogy te vagy a legtehetsegesebb, nem jelenti azt, hogy te vagy a legjobb is. Rengeteg dolog kell meg osszealljon. Egy - egy serules barmikor kette torheti a karriered (ha mar Brazilia, akkor gondoljunk csak Pato-ra) es meg ezen kivul is rengeteg dolog kell hogy osszealljon.
Jelenleg Bale Neymar elott van, ez szerintem egyertelmu, viszont Neymarnak mindene megvan hozza, hogy egy napon a vilag legjobbja legyen.
Az eddigiek alapjan en mondjuk nem erzem benne azt a gyilkos tamado osztont, ami e legjobbakra jellemzo. Ott van a 16-oson belul, szemben a kapuval es ahelyett, hogy lone, inkabb lepasszolja a rosszabb helyzetben levo Messinek. Persze ezt csak par meccs alapjan mondom, meg boven van ideje fejlodni.